StoryEditorOCM
Domaći nogometširi se posao

Najveći ulov prijelaznog roka oteo je Dinamu i spakirao ga na Poljud, sad je bacio mrežu u Imotskome, evo koji je plan

Piše SPORT SD
5. ožujka 2024. - 11:45

Stigao je Livaja u Hajduk, stigao je i Perišić, ali transfer koji su navijači možda i najmanje očekivali je onaj Josipa Brekala. Bio je nadomak Dinama, pričalo se o najvećem transferu prijelaznog roka, sve je bilo spremno, kada je najedanput propalo. Ubrzo je u priču uskočio Hajduk, iskoristio je priliku, eto za par dana Brekala u bijelom dresu. Tko bi rekao?

Prste u cijeloj priči je imao i njegov agent Andy Bara:

- Do jučer sam vjerovao kako je Brekalo 90 posto Dinamov, a već danas skloniji sam kazati da 90 posto ništa od posla. Razlog? Nakon objave vijesti da je Hoxha potpisao za 1,5 milijun eura, u Fiorentini su shvatili da Dinamo ipak ima novac, pa sada rezoniraju "ne damo ga zabadava" - objasnio je 10. siječnja za Jutarnji Bara.

Bara je važan faktor NK Kustošije, trećeligaša koji je već ostvario milijunske poslove s Barcelonom i RB Leipzigom. A sada se odlučio proširiti svoju operaciju i na Dalmaciju, točnije, Imotski.

- Danas je u Zagrebu potpisan važan sporazum o suradnji NK Imotskog i NK Kustošija. Sporazumom su definirane zajedničke aktivnosti, a posebna pozornost biti će posvećena suradnji omladinskih škola i što uspješnijem razvoju mladih igrača - objavio je NK Imotski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:27