StoryEditorOCM
Domaći nogomettrener Betisa

Pellegrini pohvalio atmosferu na Maksimiru i poručio: ‘Zaslužen prolaz Dinama‘

Piše HINA
22. veljače 2024. - 21:45

Premda su u redovima Real Betisa uoči ogleda s Dinamom najavljivali kako žele osvojiti Konferencijsku ligu, španjolski sastav je svoj europski put završio već u prvoj rundi nokaut faze.

- Željeli smo bolji rezultat u Europi. Radili smo pogreške koje se ne praštaju na ovoj razini natjecanja. Morat ćemo napraviti dobru analizu. Momčad se borila i u Europi i i La Ligi, ova grupa igrača zaslužuje kredit i respekt. Nema govora da se ekipa nije borila ili željela - kazao je Betisov trener Manuel Pellegrini.

- Nismo uspjeli večeras, bilo je teško nakon domaćeg poraza - dodao je.

Čileanski stručnjak je pohvalio atmosferu na stadionu kazavši kako je Dinamo samo rastao nakon što je izjednačio.

- Atmosfera na stadionu je bila sjajna. Osim gola imali smo još nekoliko prilika, ali nismo uspjeli. Dinamo je promijenio način igre, a nakon gola je samo rastao. Teško je kazati što je pošlo po zlu - naglasio je strateg španjolskog sastava.

Istaknuo je kako nije razočaran u ovu skupinu igrača.

- Nisam razočaran u ovu grupu igrača, imali smo i problema s ozljedama. Vjerovali smo igračima koje smo imali, ne bi ništa mijenjao.

Pellegrini je istaknuo kako se sada okreću Primeri.

- Jako je važno igrati u Europi, ali ne smije se zapostaviti španjolsko prvenstvo. Iz godine u godine igramo dva natjecanja paralelno, tako smo igrali i ove godine, pokušat ćemo i ove sezone izboriti plasman u Europu - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:48