StoryEditorOCM
Domaći nogomettrener gostiju

Toni Golem o odlasku iz Hajduka: ‘Znam da nije ugodno ostaviti ekipu nakon dva mjeseca, sve smo iskomunicirali‘

Piše A. J.
4. studenog 2023. - 20:25

Trener gostiju, Toni Golem, nakon utakmice je rekao:

- Dojma sam da smo mogli u zadnjim minutama zabiti gol. Postavili smo se onako kako smo mislili da nam je najbolje protiv Hajduka i dojma sam da smo dobili dovoljno situacija na Poljudu da smo mogli zabiti pokoji gol. Ali malo golova zabijamo i to je naš najveći problem.

Jeste li se nadali da možete osvojiti bod?

- Odigrali smo na maksimumu svojih mogućnosti, i sada, i protiv Belupa u Kupu i protiv Varaždina. Hajduku je nedostajalo nekoliko igrača, ali i meni nedostaje nekoliko igrača, tako da ne mislim da je to Hajduku bio toliki hendikep.

Može li Rudeš ostati u ligi, a Hajduk postati prvak?

- Može i jedno i drugo.

I zašto Rudeš nije igrao ovako prije?

- Kad sam došao u Rudeš, izgubili smo od Lokomotive u utakmici koja je bila izjednačena, a nakon toga su nas čekali Dinamo, Rijeka i Osijek. Tako da smo tek nakon toga mi počeli izgledati kao ekipa.

Je li vam žao što niste ranije poslali Pavlovića u napad?

- Plan je bio da čekamo i da budemo stabilni, tako da smo čekali zadnjih pet minuta da ga pošaljemo gore i donio nam je dosta toga. U tim zadnjim minutama smo imali nekoliko šansi.

Otišli ste iz juniora Hajduka u Rudeš...

- Ja sam prilikom dolaska u juniore Hajduka komunicirao s klubom da ću otići ako mi se nešto negdje otvori, jer imam seniorske ambicije. Mlad sam trener i meni je Rudeš izlazak iz komfor zone. Znam da nije ugodno ostaviti ekipu nakon dva mjeseca, ali meni je glavno da smo sve iskomunicirali – zaključio je Golem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:07