StoryEditorOCM

U Hrvatskoj skandal, prvoligaški predsjednik optužen da je slavio držeći se za međunožje i pokazujući ‘bosanski lakat‘

Piše SN
20. travnja 2024. - 09:50

U prvoj utakmici 27. kola Prve nogometne lige, Zrinski Osječko 1664 slavio je na domaćem terenu protiv BSK Bijelog Brda 1-0, a čovjek odluke bio je Dominik Dogan, koji je u 72. minuti poentirao za pobjedu - pišu Sportske novosti.

Zrinski je tom tom pobjedom otišao na pet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Šibenik, koji ima utakmicu manje. Nakon utakmice protiv Bijelog Brda, pak, u fokus je stigao Ivan Komak, predsjednik Zrinskog, kojega je Denis Krstanović, trener BSK-a, optužio za neprimjerene geste.

image

Denis Krstanović

Vlado Kos/Cropix

- Čestitam momčadi Zrinskog na zasluženoj pobjedi. Ono na što se posebno moram osvrnuti je ponašanje čelnika Zrinskog “gospodina” Komaka. Smatram potpuno neprimjerenim, nekulturnim i primitivnim slaviti gol svoje ekipe držeći se za međunožje i okretati se prema našoj klupi, pa još i dodatno pokazivati “bosanski grb”. Takvo ponašanje ne priliči nikome, a pogotovo čelniku jednog kluba koji želi u 1. HNL i još to radi na kultnom mjestu kao što je Gradski vrt. Prostor za takvo ponašanje nalazi se u drugom vrtu, koji je također simbol našega grada, a koji se nalazi na lijevoj obali Drave, kada se prođe prostor gdje obitavaju žirafe, ljame i zatim dolazi prostor sa čovjekovim “najbližim rođacima" - rekao je Krstanović i nastavio "paljbu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:53