stdClass Object ( [id] => 129825 [title] => ANKETA KANDIDATI Goran Vučević je napravio cirkus! [alias] => anketa-kandidati-goran-vucevic-je-napravio-cirkus [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Situacija u i oko Hajduka opet je ušla u ‘crveno’. Poraz od Varaždina (0:3) opet je na površinu izvukao brojne nedostatke kluba i momčadi s Poljuda, a otvorila se i javna diskusija, treba li Goran Vučević ostati trener ili je već sada vrijeme da ode s klupe?

Na ova i brojna druga pitanja vezana uz ‘bijele’ u skoroj bi budućnosti odgovore trebala ponuditi ‘sedmorica veličanstvenih’. Ne svi, već oni koje Nadzorni odbor na prijedlog Povjerenstva, među sedmoricom preostalih kandidata, imenuje članovima uprave.
Mi smo već sada uzeli telefon u ruke i dali kandidatima prvi konkretni ‘radni zadatak’ - što biste napravili sada, da ste već ‘u sedlu’?

- Ukoliko budem odabran ovo će mi biti svakodnevnica. Nema se tu baš puno za kazati, potrebno je povući konkretne poteze. Prvo je potrebno jako dobro poznavati materiju. Izvana vidimo ovo što vidimo – lošu igru bez rezultata - kazao nam je Željko Kovačević.

Što je to konkretno što biste vi sada napravili?

- Očekujem da se postavi pitanje odgovornosti, kriterija, pitanje stručne piramide. Ovakve stvari se ne smiju događati. Zbog čega Vučević transparentno govori o igračima i javno ocjenjuje njihov učinak dok traje sezona? Sve se to mora riješiti u zatvorenom krugu, unutar struke. Ovako sve izgleda kao jedan veliki cirkus - kazao je Kovačević.

Treba li javno govoritii o transfer listi?

- Želim jasne kriterije, egzaktne pokazatelje. Želim da se struka očituje po tom pitanju, zbog čega je netko ‘za’ Hajduk, a po čemu nije. Danas je u sportu toliko toga jasno, postoje jasni pokazatelji. A ovo da trener ide okolo tražiti igrače? To neću niti komentirati! Što radi sportski direktor? Imamo li mi nekoga na toj poziciji - pita se Kovačević?

Slično razmišlja i Pavle Cicarelli.

- Ovo je nastavak loše prakse koja dugo traje. Rješavaju se posljedice, a nikako da se ukloni uzrok. Stalno ćemo vraćati krug i neće se napraviti nikakav iskorak - kazao je Cicarelli.

Kako biste riješili pitanje svlačionice i igrača?

- Nikako preko medija. Jasno je da Hajduk mora preuzeti rizik, treba se ozbiljno pojačati, trebaju se dovesti kvalitetni igrači koji će biti i lideri, da pruže stabilnost i budu vodiči mladima - rekao je Cicarelli.

Pojačanjima po rezultate?

- Hajduk mora imati rezultat. Paralelno s tim mora i raditi na razvoju sustava. Neprihvatljivo mi je kroz medije pozivati na čistku u svlačionici, pa onda da pojedinac (Vučević, nap. a.) ide uokolo sam i traži rješenja. To mi zvuči kao očajnički pokušaj. Hajduk je firma, velika i ozbiljna koja mora imati izgrađen sustav i na tome planirati dugoročnost svog rada. Jedino tako ćete privući sponzore koji će uložiti novac, ali i navijače koji nemilo troše emocije i stoje uz klub - dodao je Cicarelli.

Ivica Močić uhvatio se igre.

- Onaj tko gleda cijelo prvenstvo vidio je da cijelo proljeće ništa nismo odigrali, pa nije poraz u Varaždinu iznenađenje. Vrlo smo loše stali na terenu, kad njihov treba primit balun, naš je od njega pet metara, a kad bi naš trebao dobiti balun, njemu su odmah skoro dvojica na kostima, tako da nismo uspjeli složiti suvislu akciju - analizirao je Močić.

A transfer lista?

- Ja sam u programu stavio da sam za momke iz Dalmacije i Hercegovine, sjećam se kad su dolazili Krstičević, Ćelić, Šušnjara i davali svoj obol, evo nam najsvježiji primjeri u Splita koji je sad treći, Pehar, Radnić, Serdarušić tamo postoje... Tražimo desnog beka, a on nam je pred nosom, mali Radnić u Splita na pet metara od nas. Ne treba se plašiti anonimaca, ima kod nas u regiji mladića, igrača da ti pamet stane, treba ih pronaći, detektirati, s njima mukotrpno raditi - vjeruje Močić.

Vučevićev put u Italiju?

- Opet se spominje Rosina, u redu, oduševio nas je protiv Zenita, ali sad ne igra u Ceseni koja je predzadnja, a tko će dat tu lovu za njega?! Mislim da to nije pravi put. U mom programu tri su osnovne rečenice: da se borimo ‘al pari’ s Dinamom, do zadnjega kola za prvo mjesto, onda bi bilo i publike na tribinama, jer naša publika dolazi gledati Hajduka, a tek onda eventualno protivnika. U toj situaciji imaš i sponzore i sutra možeš prodati bilo koga, a ne gledat hoćeš li prodati Vukušića – rekao nam je poduzetnik iz Kaštela.

Milo Nižetić, pak, poziva na strpljenje.

- Ovo što čitam posljednjih dana, kao da su pobrkani lonci... Jednostavna je poruka: nemojmo rušiti i ovo malo samopouzdanja što je ostalo igračima Hajduka! Vratimo im ga, nisu oni toliko loši koliko odjednom izgleda. Dapače! Zna se čiji je to zadatak, tko je u balunu zna tko je zadužen za atmosferu i za samopouzdanje - rekao je Nižetić.

Mislite na struku?

- Nisam za fokusiranje problema isključivo na struku, rezultat je posljedica, a ne uzrok. A što se tiče dolazaka i potrage odjednom ne znam za kojim sve igračima, moj je nekakav stav da novi igrači moraju doći u uređenu kuću, neće je oni srediti.

Što bi Nižetić uradio?

- Nisam da se lomi preko koljena, svaka promjena mora biti analizirana, argumentirana i moramo vidjeti i dobro znati što bi promjena donijela. A to je stvar uprave. Ponavljam, rezultat na terenu u konačnici je posljedica, a ne uzrok! Pametnome dosta - poentirao je Nižetić.

Za promjene u klubu zalagat će se i Hrvoje Maleš.

- Poraz u Varaždinu je bio sramotan, no rezultatski ipak ne znači mnogo. Osobno bih volio da se pruži šansa mladima i svakako bih tražio da se struka potom izjasni na koga u narednoj sezoni računa, a tko nije potreban. Potrebno je međutim i vratiti kult struke, a ne da se trenera opet ‘šuta’ nakon jednog poraza. Struka ipak mora hitno dati konačno kadrovsko rješenje, a sadašnja uprava po tom pitanju prirediti teren za iduću.

- Moramo napokon shvatiti kako su rezultati prve momčadi i plod kaosa u klubu, kojeg treba od organizacije, do struke i kadra što prije postaviti na noge. Pet minuta je do 12 za spas iduće sezone! Nema vremena za nova odugovlačenja, moraju se donijeti važne odluke po pitanju dugoročne strategije kluba - kazao nam je, očito spreman i pun planova, poduzetni Hrvoje Maleš.

S. ALFIREVIĆ

Medvidović: Nije vrijeme da dajem bombastične izjave

 

Interesi Hajduka su uvijek ispred svih interesa, pa i nas članova uprave. Bombastične izjave tipa potjerao bih ovog ili doveo bih onog samo mogu dodatno destabilizirati psihičku stabilnosti igrača i stručnog stožera koja je ionako već konfuzna!

A ako nam je Hajduk ispred svega, onda držim da bi svaka javno izrečena izjava nas kandidata bila kontraproduktivna po sportski rezultat koji nam je u ovom trenutku najbitniji. Naravno da imam svoje mišljenje i o trenutačnoj situaciji i o načinu na koji bih je razriješio, ali upravo zbog gore navedenog i interesa Hajduka smatram da nije trenutak za bilo što bombastično - kazao nam je Jakša Medvidović.

Hrabar: Nužne su promjene

 

Teško je govoriti o situaciji kada nisi ‘unutra’, pa tako i reći zašto su momci loše igrali što je neupitno, pričati o treneru ili što sada napraviti. Međutim, kada sam snimio klupsku situaciju prilikom izrade programa vidio sam kako je trenutno i financijska situacija u klubu jako loša.

U usporedbi sa sezonom 2009./2010. mnogo loših stvari je napravljeno i ako ja budem ta osoba koja će biti izabrana kada bih uzeo u obzir stanje uprave, trenera, igrača...

Bilo bi sigurno promjena. Mora se mijenjati. Cijelu klupsku organizaciju treba okrenuti naglavačke, vjerujem da bih to postavio kako treba. Nužne su drastične promjene od vrha kluba sve do igrača. Najlakše je napraviti hajku na trenera, po tom pitanju bih se konzultirao sa strukom - kazao nam je Vjekoslav Hrabar.

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => ‘Zbog čega trener javno  ocjenjuje igrače?To mora riješiti u zatvorenom krugu’, rekao je Željko Kovačević [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => većina od onih koje je povjerenstvo propustilo u drugi krug drži kako je veći problem u organizaciji kluba, nego u trenutnom stanju na tablici [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2011-04-12 22:33:58 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2011-04-27 02:18:46 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2011-04-14 21:15:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 11606 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2011/04/13/sport/HAJDUK00.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x355" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 14965844 Threads: 5 Questions: 3147226262 Slow queries: 7020295 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 234903744 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 49 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front06 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/anketa-kandidati-goran-vucevic-je-napravio-cirkus-129825 [printLink] => /sport/hajduk/anketa-kandidati-goran-vucevic-je-napravio-cirkus-129825?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 118989 [name] => kandidathajduk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kandidathajduk [link] => /tag/kandidathajduk ) [1] => stdClass Object ( [id] => 230932 [name] => goranvučević [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => goranvucevic [link] => /tag/goranvucevic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => ‘Zbog čega trener javno  ocjenjuje igrače?To mora riješiti u zatvorenom krugu’, rekao je Željko Kovačević [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => većina od onih koje je povjerenstvo propustilo u drugi krug drži kako je veći problem u organizaciji kluba, nego u trenutnom stanju na tablici [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => ANKETA KANDIDATI Goran Vučević je napravio cirkus! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-12-14-21-40-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/04/13/sport/HAJDUK00.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/04/13/sport/HAJDUK00.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Situacija u i oko Hajduka opet je ušla u ‘crveno’. Poraz od Varaždina (0:3) opet je na površinu izvukao brojne nedostatke kluba i momčadi s Poljuda, a otvorila se i javna diskusija, treba li Goran Vučević ostati trener ili je već sada vrijeme da ode s klupe?

Na ova i brojna druga pitanja vezana uz ‘bijele’ u skoroj bi budućnosti odgovore trebala ponuditi ‘sedmorica veličanstvenih’. Ne svi, već oni koje Nadzorni odbor na prijedlog Povjerenstva, među sedmoricom preostalih kandidata, imenuje članovima uprave.
Mi smo već sada uzeli telefon u ruke i dali kandidatima prvi konkretni ‘radni zadatak’ - što biste napravili sada, da ste već ‘u sedlu’?

- Ukoliko budem odabran ovo će mi biti svakodnevnica. Nema se tu baš puno za kazati, potrebno je povući konkretne poteze. Prvo je potrebno jako dobro poznavati materiju. Izvana vidimo ovo što vidimo – lošu igru bez rezultata - kazao nam je Željko Kovačević.

Što je to konkretno što biste vi sada napravili?

- Očekujem da se postavi pitanje odgovornosti, kriterija, pitanje stručne piramide. Ovakve stvari se ne smiju događati. Zbog čega Vučević transparentno govori o igračima i javno ocjenjuje njihov učinak dok traje sezona? Sve se to mora riješiti u zatvorenom krugu, unutar struke. Ovako sve izgleda kao jedan veliki cirkus - kazao je Kovačević.

Treba li javno govoritii o transfer listi?

- Želim jasne kriterije, egzaktne pokazatelje. Želim da se struka očituje po tom pitanju, zbog čega je netko ‘za’ Hajduk, a po čemu nije. Danas je u sportu toliko toga jasno, postoje jasni pokazatelji. A ovo da trener ide okolo tražiti igrače? To neću niti komentirati! Što radi sportski direktor? Imamo li mi nekoga na toj poziciji - pita se Kovačević?

Slično razmišlja i Pavle Cicarelli.

- Ovo je nastavak loše prakse koja dugo traje. Rješavaju se posljedice, a nikako da se ukloni uzrok. Stalno ćemo vraćati krug i neće se napraviti nikakav iskorak - kazao je Cicarelli.

Kako biste riješili pitanje svlačionice i igrača?

- Nikako preko medija. Jasno je da Hajduk mora preuzeti rizik, treba se ozbiljno pojačati, trebaju se dovesti kvalitetni igrači koji će biti i lideri, da pruže stabilnost i budu vodiči mladima - rekao je Cicarelli.

Pojačanjima po rezultate?

- Hajduk mora imati rezultat. Paralelno s tim mora i raditi na razvoju sustava. Neprihvatljivo mi je kroz medije pozivati na čistku u svlačionici, pa onda da pojedinac (Vučević, nap. a.) ide uokolo sam i traži rješenja. To mi zvuči kao očajnički pokušaj. Hajduk je firma, velika i ozbiljna koja mora imati izgrađen sustav i na tome planirati dugoročnost svog rada. Jedino tako ćete privući sponzore koji će uložiti novac, ali i navijače koji nemilo troše emocije i stoje uz klub - dodao je Cicarelli.

Ivica Močić uhvatio se igre.

- Onaj tko gleda cijelo prvenstvo vidio je da cijelo proljeće ništa nismo odigrali, pa nije poraz u Varaždinu iznenađenje. Vrlo smo loše stali na terenu, kad njihov treba primit balun, naš je od njega pet metara, a kad bi naš trebao dobiti balun, njemu su odmah skoro dvojica na kostima, tako da nismo uspjeli složiti suvislu akciju - analizirao je Močić.

A transfer lista?

- Ja sam u programu stavio da sam za momke iz Dalmacije i Hercegovine, sjećam se kad su dolazili Krstičević, Ćelić, Šušnjara i davali svoj obol, evo nam najsvježiji primjeri u Splita koji je sad treći, Pehar, Radnić, Serdarušić tamo postoje... Tražimo desnog beka, a on nam je pred nosom, mali Radnić u Splita na pet metara od nas. Ne treba se plašiti anonimaca, ima kod nas u regiji mladića, igrača da ti pamet stane, treba ih pronaći, detektirati, s njima mukotrpno raditi - vjeruje Močić.

Vučevićev put u Italiju?

- Opet se spominje Rosina, u redu, oduševio nas je protiv Zenita, ali sad ne igra u Ceseni koja je predzadnja, a tko će dat tu lovu za njega?! Mislim da to nije pravi put. U mom programu tri su osnovne rečenice: da se borimo ‘al pari’ s Dinamom, do zadnjega kola za prvo mjesto, onda bi bilo i publike na tribinama, jer naša publika dolazi gledati Hajduka, a tek onda eventualno protivnika. U toj situaciji imaš i sponzore i sutra možeš prodati bilo koga, a ne gledat hoćeš li prodati Vukušića – rekao nam je poduzetnik iz Kaštela.

Milo Nižetić, pak, poziva na strpljenje.

- Ovo što čitam posljednjih dana, kao da su pobrkani lonci... Jednostavna je poruka: nemojmo rušiti i ovo malo samopouzdanja što je ostalo igračima Hajduka! Vratimo im ga, nisu oni toliko loši koliko odjednom izgleda. Dapače! Zna se čiji je to zadatak, tko je u balunu zna tko je zadužen za atmosferu i za samopouzdanje - rekao je Nižetić.

Mislite na struku?

- Nisam za fokusiranje problema isključivo na struku, rezultat je posljedica, a ne uzrok. A što se tiče dolazaka i potrage odjednom ne znam za kojim sve igračima, moj je nekakav stav da novi igrači moraju doći u uređenu kuću, neće je oni srediti.

Što bi Nižetić uradio?

- Nisam da se lomi preko koljena, svaka promjena mora biti analizirana, argumentirana i moramo vidjeti i dobro znati što bi promjena donijela. A to je stvar uprave. Ponavljam, rezultat na terenu u konačnici je posljedica, a ne uzrok! Pametnome dosta - poentirao je Nižetić.

Za promjene u klubu zalagat će se i Hrvoje Maleš.

- Poraz u Varaždinu je bio sramotan, no rezultatski ipak ne znači mnogo. Osobno bih volio da se pruži šansa mladima i svakako bih tražio da se struka potom izjasni na koga u narednoj sezoni računa, a tko nije potreban. Potrebno je međutim i vratiti kult struke, a ne da se trenera opet ‘šuta’ nakon jednog poraza. Struka ipak mora hitno dati konačno kadrovsko rješenje, a sadašnja uprava po tom pitanju prirediti teren za iduću.

- Moramo napokon shvatiti kako su rezultati prve momčadi i plod kaosa u klubu, kojeg treba od organizacije, do struke i kadra što prije postaviti na noge. Pet minuta je do 12 za spas iduće sezone! Nema vremena za nova odugovlačenja, moraju se donijeti važne odluke po pitanju dugoročne strategije kluba - kazao nam je, očito spreman i pun planova, poduzetni Hrvoje Maleš.

S. ALFIREVIĆ

Medvidović: Nije vrijeme da dajem bombastične izjave

 

Interesi Hajduka su uvijek ispred svih interesa, pa i nas članova uprave. Bombastične izjave tipa potjerao bih ovog ili doveo bih onog samo mogu dodatno destabilizirati psihičku stabilnosti igrača i stručnog stožera koja je ionako već konfuzna!

A ako nam je Hajduk ispred svega, onda držim da bi svaka javno izrečena izjava nas kandidata bila kontraproduktivna po sportski rezultat koji nam je u ovom trenutku najbitniji. Naravno da imam svoje mišljenje i o trenutačnoj situaciji i o načinu na koji bih je razriješio, ali upravo zbog gore navedenog i interesa Hajduka smatram da nije trenutak za bilo što bombastično - kazao nam je Jakša Medvidović.

Hrabar: Nužne su promjene

 

Teško je govoriti o situaciji kada nisi ‘unutra’, pa tako i reći zašto su momci loše igrali što je neupitno, pričati o treneru ili što sada napraviti. Međutim, kada sam snimio klupsku situaciju prilikom izrade programa vidio sam kako je trenutno i financijska situacija u klubu jako loša.

U usporedbi sa sezonom 2009./2010. mnogo loših stvari je napravljeno i ako ja budem ta osoba koja će biti izabrana kada bih uzeo u obzir stanje uprave, trenera, igrača...

Bilo bi sigurno promjena. Mora se mijenjati. Cijelu klupsku organizaciju treba okrenuti naglavačke, vjerujem da bih to postavio kako treba. Nužne su drastične promjene od vrha kluba sve do igrača. Najlakše je napraviti hajku na trenera, po tom pitanju bih se konzultirao sa strukom - kazao nam je Vjekoslav Hrabar.

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/anketa-kandidati-goran-vucevic-je-napravio-cirkus-129825 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=6102054486b84966c01ae3a299878b1178bc2797 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=ANKETA+KANDIDATI+Goran+Vu%C4%8Devi%C4%87+je+napravio+cirkus%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fanketa-kandidati-goran-vucevic-je-napravio-cirkus-129825 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fanketa-kandidati-goran-vucevic-je-napravio-cirkus-129825 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => ‘Zbog čega trener javno  ocjenjuje igrače?To mora riješiti u zatvorenom krugu’, rekao je Željko Kovačević [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => većina od onih koje je povjerenstvo propustilo u drugi krug drži kako je veći problem u organizaciji kluba, nego u trenutnom stanju na tablici [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajdukvećina od onih koje je povjerenstvo propustilo u drugi krug drži kako je veći problem u organizaciji kluba, nego u trenutnom stanju na tablici

ANKETA KANDIDATI Goran Vučević je napravio cirkus!

Piše PSD.
14. travnja 2011. - 23:15

Medvidović: Nije vrijeme da dajem bombastične izjave

 

Interesi Hajduka su uvijek ispred svih interesa, pa i nas članova uprave. Bombastične izjave tipa potjerao bih ovog ili doveo bih onog samo mogu dodatno destabilizirati psihičku stabilnosti igrača i stručnog stožera koja je ionako već konfuzna!

A ako nam je Hajduk ispred svega, onda držim da bi svaka javno izrečena izjava nas kandidata bila kontraproduktivna po sportski rezultat koji nam je u ovom trenutku najbitniji. Naravno da imam svoje mišljenje i o trenutačnoj situaciji i o načinu na koji bih je razriješio, ali upravo zbog gore navedenog i interesa Hajduka smatram da nije trenutak za bilo što bombastično - kazao nam je Jakša Medvid...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 16:21