Sport Hajduk

TAKTIČKO UIGRAVANJE

Carrillo ima slatke muke: svi su mu na raspolaganju, Futacsom napada Dinamo, Ohandza seli na klupu

TAKTIČKO UIGRAVANJE

Završnica je priprema nogometašima Hajduka pred subotnji ogled sa zagrebačkim Dinamom na maksimirskom stadionu (15 sati). Danas im je na rasporedu bio jedan trening, radili su igrači Joana Carrilla na glavnom travnjaku, a nakon sutrašnjeg planiran je odlazak prema Zagrebu.

Kartoniranih i ozlijeđenih nema, izostaje tek Josip Juranović koji je u dužem procesu oporavka. Među kandidate za subotnju utakmicu vraća se Hamza Barry koji je zbog kartona propustio posljednji prvenstveni dvoboj protiv Cibalije (3:0).

Dva dana uoči derbija uvježbavali su Bijeli posljednje detalje na kojima su radili u pripremi ogleda s Modrima. U posljednjem maksimirskom ogledu ovih momčadi u listopadu prošle godine golova nije bilo. Samo je jedan zgoditak postignut u zadnjih 180 minuta ogleda ovih dviju momčadi, i to u sudačkoj nadoknadi posljednjeg derbija...

Vrlo lako je moguće da u vrhu napada zaigra sa Mađarom Futacsom, što bi značilo da će se Ohandza preseliti na klupu i biti jocker na Maksimiru.

Španjolac za petak ima zakazanu presicu, a nakon još jednog treninga će odrediti momčad sa 18 igrača koji će otputovati prema Zagrebu...

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk