Sport Hajduk

'Ponija je i knjige'

Jedan navijač je nenadano 'oša u Englesku na Hajduka', a poruka koju je uputio roditeljima nasmijala nas je do suza

'Ponija je i knjige'

Najbolje stvari u životu su spontane, a ponekad se samo treba odlučiti i krenuti. Tako je očito razmišljao i jedan mladi navijač kada se nenadano uputio na večerašnju utakmicu Hajduka i Evertona.

Njegova poruka roditeljima u neznanju o njegovom odlasku osvanula je na facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" i nasmijala mnoge.

"Pokaži ovo materi i ćaći. Ja san oša u Englesku na Hajduka. Ponija san dugu robu i iman dovoljno kuna, nazvat ću vas kad dođen gori. Ne bojte se ništa, javit ću van se svako dan-dva i objasnit kad se vratin. Vratit ću se u nedilju navečer, ponediljak uitra, ponio san i knjige tako da putem mogu učit. I nemojte se brigat bezveze, neće mi ništa bit.", poručio je mladi navijač bratu.

"I pasu ti je otpala ogrlica, pazi kad ga budeš pušta", savjesno je upozorio.

"Javi materi i ćaći do sutra popodne", zaključio je očito se domislivši kako je neke stvari najbolje čuti kad se već dogode. Ono što je najviše nasmijalo korisnike njegova je odluka da će putem i učiti, ali nikad se ne zna. Dug je put do Londona, a mladi Torcidaš očito je dovoljno odgovoran, kada se već sjetio ponijeti knjige na ovako važnu utakmicu.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk