Sport Hajduk

pobjeda bez stresa

Kapetan pokazao karakter i poveo mlade: Shvaćamo što trener traži od nas, prihvaćamo njegove ideje i sve smo napravili kako je zamislio

pobjeda bez stresa

Kapetan Josip Juranović također je jako zadovoljan igrom u debiju novog trenera.

- Odigrali smo kako treba, od noge do noge. Shvaćamo što trener traži od nas, prihvaćamo njegove ideje i sve smo napravili kako je zamislio. To se i vidjelo na terenu. Držali smo posjed, mijenjali strane i otvorilo se. Primili smo nesretan gol, ali to je bilo na 4:0. Moglo ih je biti i više u mreži Rudeša, ali i ovako smo zadovoljni. Ova nam je pobjeda dobra za samopouzdanje.

Mnogi igrači ističu da je komunikacija ključ s novim trenerom?

- Tako je, od prvog je dana rekao da je to najvažnije. On puno komunicira s nama, a naglašava da moramo i mi igrači međusobno na utakmici. To smo i radili.

Kako su se vaši mlađi suigrači uklopili? Čudno zvuči pitanje budući da je i Jura mlad, tek su mu 23 godine, ali je i kao takav nekoliko godina stariji od nekih suigrača.

- Super su se uklopili. Podržavamo ih i bit ćemo uz njih i kad ne ide. Oni su naša budućnost. Dajem im neke savjete i pomažem koliko mogu, ali isto tako i prihvatim ako netko nešto kaže meni. Svi smo prijatelji.

Rudeš je arhiviran, a misli su već okrenute srijedi i okršaju u Gradskom vrtu s Osijekom u četvrtfinalu Kupa. Utakmica jeseni.

- Idemo na glavu! Želimo pobjedu. Pronaći ćemo im slabosti, a njihove dobre stvari pokušat ćemo anulirati - poručuje Juranović.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk