Sport Hajduk

veliki gospodin!

Torcida je dobila novog miljenika! Pogledajte kako je Stanko Jurić navijao s najvjernijim navijačima Bijelih!

veliki gospodin!

Došao je tiho. Na isti je način radio, tiho i predano. Probijao se kroz drugu momčad, gradio svoj put prema statusu prvotimca i onda ga početkom ove sezone konačno i ugrabio. Večeras je Stanko Jurić, mladić s Pujanki, došao korak bliže ulasku u legendu.

I ne, nije to zbog fenomenalne predstave protiv Rijeke koju je začinio pogotkom, asistencijom i dvama pogođenim okvirima gola. Stanko Jurić pokazao je zašto je Hajduk više od kluba. Nakon utakmice odlučio je biti dio onih koji su ga bodrili tijekom cijele utakmice. Jurić se popeo na sjevernu tribinu poljudskog stadiona i zapjevao s Torcidom. Jer Stanko Jurić je Torcida. Momak koji je išao na gostovanja i koji zna koliko je Hajduk velik klub i što predstavlja svojim navijačima! Simbolički je stao kraj transparenta Torcida Pujanke i time pokazao tko je i što je.

Oštre oči naših fotoreportera Duje Klarića i Jakova Prkića ovjekovječile su taj trenutak. Trenutak kada je Torcida dobila novog miljenika.

Hvala ti, Stanko! Hvala ti što vraćaš vjeru u Hajduk i dokazuješ da vi na terenu niste samo roboti koji igraju za novac. Hvala ti za emociju!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk