StoryEditorOCM
Hajduknije im promaklo

Hajduk u videu s Kleinheislerom najavio još jedno pojačanje? Navijači primijetili zanimljiv detalj

Piše SPORT SD
2. siječnja 2024. - 20:58

Laszlo Kleinheisler novi je igrač Hajduka. Hajduk i Panathinaikos su dogovorili posudbu 29-godišnjeg veznjaka do kraja aktualne sezone.

Kako je već uobičajeno, splitski klub je posebnim videom objavio novo pojačanje. Uradak pod imenom "Directors cut: nikad otkrivena scena", prikazuje kraj intervjua Mindaugasa Nikoličiusa nakon kojeg Kleinheisler u dresu Hajduka uzima u ruke kameru te na hrvatskom jeziku čestita gledateljima Novu godinu.

Navijači su na pojačanje reagirali s oduševljenjem i pohvalama za sportskog direktora, a mnogi su u videu primijetili i jedan detalj koji su interpretirali kao najavu još jednog pojačanja. Naime, oko pete sekunde videa, kamera se okreće oko prostorije te se jasno vidi Hajdukov dres s brojem 3, prebačen preko stolice na način da se prezime ne vidi.

Trenutno u Hajduku nitko ne nosi broj 3 na dresu i razumljivo, navijači su već počeli s nagađanjima. Jedan kandidat za dres s tim brojem je Dominik Prpić, 19-godišnji stoper kojemu je posudba u Radomlju istekla. Ranije ove sezone najavljeno je da će se vratiti u Hajduk ove zime, a mladi stoper je već i zaigrao u prvoj momčadi s brojem 3 na dresu.

Još jedno ime koje navijači zazivaju je David Čolina. Lijevi bek koji je iz Hajduka otišao u Augsburg prije nešto manje od godinu dana, a s obzirom na kritičnost te pozicije zbog ozljede Melnjaka i izbivanja Dialla, Čolina bi dobro došao Hajduku. Valja napomenuti da se nije naigrao u Njemačkoj, te da je po nekim izvorima otvoren povratku u Hajduk. I Čolina je na dresu nosio broj 3 dok je igrao za Bijele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:24