StoryEditorOCM
HajdukSve planulo

‘Pakleni‘ plan Osijeka (ni)je uspio; bliži im se prvo gostovanje Hajduka na Opus Areni, na ovaj detalj nisu navikli

Piše Frane Vulas
6. studenog 2023. - 14:27

Osijek je objavio kako je rasprodana Opus Arena za gostovanje Hajduka u srijedu.

- Prodane su sve raspoložive ulaznice za derbi! Vidimo se u srijedu na Opus Areni! - stoji između ostalog u objavi Osijeka na društvenim mrežama.

Mnogo se prašine podiglo proteklih dana podiglo nakon što je Osijek objavio kako će za ovaj susret biti uvedeno razdoblje zaštićene prodaje ulaznica, od četvrtka 2. do subote 4. studenog, kada su prednost pri kupovini ulaznica imali svi koji su imali kupljenu ulaznicu za jednu od ovosezonskih domaćih utakmica Osijeka. Uz to za utakmicu protiv Hajduka nije bilo online prodaje ulaznica, niti je bila planirana prodaja ulaznica na dan utakmice. Svim tim potezima otežala se kupnja ulaznica navijačima Hajduka kojih će sigurno biti više nego što je kapacitet sektora za simpatizere gostiju. Ipak, ulaznice su rasprodane u ponedjeljak. Ukupni kapacitet Opus Arene je oko 13 tisuća gledatelja.

Derbi Osijeka i Hajduka, zaostala utakmica 3. kola SuperSport HNL-a, igra se u srijedu 8. studenoga s početkom u 17 sati. Sudit će Ante Čulina iz Zagreba, a prijenos susreta može se gledati na kanalu MaxSport 1.

Svoju prvu ovosezonsku međusobnu prvenstvenu utakmicu Hajduk i Osijek odigrali su prije petnaestak dana na Poljudu, a gosti su u povratničkoj premijeri trenera Zorana Zekića slavili 2:0. Bio je to posljednji susret Ivana Leke na poziciji trenera Hajduka.

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 14:20