StoryEditorOCM
Hajdukrujevica

Dok cijela Hrvatska čeka rasplet derbija na Rujevici, u ‘press loži‘ se sprema ‘žestoki fajt‘ pa da vidimo ‘ko će koga‘

Piše slaven alfirević
7. travnja 2024. - 18:30

Uzbuđenje se valja prema Rujevici, ozračje velikog derbija se dade opipati na svakom kantunu Rijeke, zanimljivo je da je baš mnogo novinara akeditirano, press-služba je baš prebukirana, sjedit ćemo "jedan na drugome". Dok se čeka Jadranski derbi, gleda se u press-sobi prijenos Dinama - Istra 1961 kao predjelo ili zagrijavanje.

Nama je posebno interesantno da su na sceni radio-prijenosa stari, iskusni dvojac, prekaljeni glasovi, iz Rijeke je to Željko Kesovija, sa 74 na leđima pravi doajen među novinarima i radio-reporterima, vitalan i poznat glas iz Rijeke, ranije s Kantride, danas s Rujevice, dok je iz Splita, da mu pravi društvo i zajedno prenose potegao Splićanin Srđan Fabijanac. Da to bude ravnopravan radio-prijenos za dušu slušatelja s Kvarnera i Dalmacije podjednako.

Ovo je trebala biti utakmica koja "para gaće", kako se to kaže, ali bez obzira što se Rijeka u međuvremenu digla na plus sedam ili se Hajduk spustio na minus sedam, s Hrvatskog radija nisu željeli ad hoc mijenjati reporterski tandem, neka ostane iznimna važnost utakmice kroz zajednički dvoglas Kesovije i Fabijanca. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:33