stdClass Object ( [id] => 1363701 [title] => Probili smo novi rekord u Odjelu, ispratili preko 50 tisuća članskih s Poljuda, evo kako izgleda njihov radni dan... [alias] => probili-smo-novi-rekord-u-odjelu-ispratili-preko-50-tisuca-clanskih-s-poljuda-evo-kako-izgleda-njihov-radni-dan [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Želja je bila zaključiti 112. rođendan sa 112 tisuća, a brojač je stao na više od 105 tisuća članova u prošloj godini. Otkucala je 2024. godina i već prvog dana pao je rekord, a brojač na službenoj stranici Hajduka pokazivao je 10 tisuća dok je u prvih pet dana sjelo pola milijuna eura u blagajnu. Dojmljive brojke iz dana u dan su sve veće, prate ambiciju i potencijalni rezultat prve momčadi, a nije pogrešno kazati ni da su dolasci ove zime pojačali želju navijača da postanu dio priče Hajduka, svjesni da im članska donosi i niz pogodnosti.

Prvi do karte za utakmice, slika u tunelu na Poljudu, popusti na pretplatu i u fan shopu te ono zapravo najvažnije, sudjelovanje u izborima za biranje članova Nadzornog odbora Hajduka, neke su od pogodnosti koje članska iskaznica nosi navijačima. Kad se s time spoje ambicije prve momčadi, imena u svlačionici i rezultati, ne čudi onda i masovnost članova u ovoj godini.

Tolika brojnost zahtijeva i jaku organizaciju te logistiku koja će svakog člana podsjetiti na produženje članstva ili privući nove, organizirati terenske akcije u brojnim mjestima i gradovima, printati, pakirati i slati na kućne adrese članske, ali i druge promotivne materijale te na koncu još uz to dosjetiti se novih kampanja. To bi bio ukratko opis onoga što radi Odjel za članstvo u Hajduku, koji je istovremeno naličje kluba i prvi kontakt s navijačima.

‘Probili smo‘

Sjetili smo se kako je to bilo na počecima kad su se još razvijali modeli učlanjivanja, a na terenskim akcijama ispunjavale pristupnice pa se i iskaznica znala čekati neko vrijeme dok dođe na red za printanje. Nekad je bilo čekanja, a danas je moguće odraditi više terenskih akcija, uputit će nas Luca Banić, koordinatorica ureda u Odjelu za članstvo. Funkcije u odjelu tek su formalnost da se zna okvirno tko je što, jer shvatit ćemo kroz razgovor i vrijeme provedeno s njima da bez problema obuhvaćaju i veći opseg posla. Luca je u odjelu za članstvo počela kao studentica na izdavanju članskih, a onda je i odradila niz terenskih akcija te je danas u organizaciji dijela odjela koji je servis članovima.

---

image





















 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

Kako nam kaže voditelj odjela Tomislav Mikulić, rad se može podijeliti u dva dijela, jedan se tiče prodajnih, analitičkih i marketinških aktivnosti, a drugi je servis za članove. Ovaj drugi primijetit ćete već na prvom koraku ulaska u Odjel za članstvo koji smo posjetili u petak pred rođendanski vikend. Po ulasku u odjel za pultom je Ana taman izdavala novu člansku, a članstvo su dolazili produžiti navijači svih generacija, dok na idućem koraku Petra i Klara rješavaju sve upite članova. Preko puta njih su Ivan i Stipe, zaduženi za analitiku i praćenje aktivnosti članova što uključuje i niz marketinških aktivnosti, a kantun ureda drže Luca i Tomislav.

---

image























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

- Svako jutro prvo ispratimo glavni semafor odjela za članstvo. To je alat po kojem planiramo aktivnosti i preko kojeg imamo uvid u sve podatke koji su nam potrebni. Od ukupnog broja članova tog dana do istog dana prošle godine pa broja učlanjenih preko terenskih akcija. Pratimo tu i koliko imamo novih, kao i onih koji su obnovili svoje članstvo te uz to način uplata koji se može izvršiti na četiri načina. Najčešće se uplate za članarine vrše preko bankovnih transfera i webshopa – pojašnjava nam Mikulić, a taman dok nam daje uvid u dnevnu rutinu čujemo uzvik ‘probili smo‘. Bio je to usklik za novi rekord čime se premašio broj od 90 tisuća članova u 2024. godini, a usporedbe radi istog dana prošle godine bio je nešto veći od 57 tisuća.

---

image

NH Semafor

---

Terenske akcije 

Idući korak je objava novog rekorda kao podsjetnik aktivnima koliko ih ima, a i onima koji još nisu da se priključe impresivnoj hajdučkoj zajednici. Potonje će i direktno podsjetiti elektronskim putem, a veliku ulogu u rastu broja članstva imaju terenske akcije.

- Do ovog rođendanskog vikenda preko 20 tisuća članova je učlanjeno na terenskim akcijama kojih je bilo 143. Ispada da je to više od tri akcije po danu, odnosno 500 članova dnevno samo s terena. Želim tu istaknuti Društva prijatelja Hajduka i neformalne grupe navijača koji organiziraju akcije učlanjivanja, a mi idemo gdje god nas zovu i usklađujemo rasporede da svi budu zadovoljni – ističe nam Luca i otkriva podatak da je u ovoj godini rekordni vikend bio s 37 terenskih akcija, a Odjel za članstvo je odradio 22 za jedan vikend s printerom na licu mjesta gdje su svi odmah po učlanjenju dobili novu člansku.

---

image























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

Terenske akcije budu prave hajdučke fešte u mjestima i gradovima gdje se često organiziraju tom prilikom i ‘Bile noći‘ kao što je bio slučaj početkom rođendanskog vikenda u Kiseljaku, koji je poznat kao brojna baza hajdukovaca u Bosni i Hercegovini. Nije bio Kiseljak jedini u proteklom vikendu gdje su se ispunjavale pristupnice. Neki od gradova i mjesta gdje je broj članova rastao su Sinj, Tkon, Belišće, Imotski, Donji Miholjac, Perković, Pag, Dubrovnik, Zagreb pa i njemačka prijestolnica Berlin. 

---

---

- Svaka terenska akcija je posebna na svoj način. Neka manja, a neka veća hajdučka fešta. Ono što povezuje svaku akciju je svakako velika ljubav prema Hajduku i želja da njihovo mjesto bude obojeno hajdučkim bojama. Broj terena koje smo odradili u proteklim godinama je velik i raste iz godine u godinu. Čak i za vrijeme pandemije imali smo terenske akcije. Domišljati organizatori s Mejaša su te godine organizirali ‘drive-in‘ učlanjivanje. S maskama na licu su uzimali stare članske iskaznice te ih, nakon izrade novih vraćali članovima. Kad smo kod splitskih kvartova, tu uvijek vlada neki natjecateljski duh. Mertojak već tradicionalno godinama otvara sezonu terenskih akcija u Splitu i time pokrene natjecanje. Onaj kvart koji učlani najmanje članova na akciji dužan je ostalima platiti večeru. Gotovo svaka akcija bude obogaćena raznim popratnim sadržajima, od roštilja, glazbe uživo do tombola i igri za one najmlađe. Iako nismo fizički prisutni na svim akcijama van Hrvatske, onim daljima omogućili smo akcije putem aplikacija za daljinsko upravljanje. Cijeli jedan tim volontera brine da takve vrste akcije prođu u najboljem redu. Iz udobnosti vlastitog doma na trenutak se nađemo u Berlinu, Münchenu, Beču ili pak Steyeru i Krškom i svima na trenutak učinimo Odjel za članstvo bližim – prepričava nam Banić.

---

image

10 najbrojnijih DPH

---

Poslano preko 50 tisuća članskih

U cijelom procesu vezanom za učlanjivanje sudjeluje šest stalno zaposlenih uz povremeni angažman nekih od sedam studenata. Tu su i brojni volonteri Našeg Hajduka, preko 70 Društava prijatelja Hajduka koji svi skupa rade na zajedničkom cilju sažetom u slogan ‘navijač = član Hajduka‘, naglašavaju nam. Privlače i upisuju nove članove, tiskaju članske, odgovaraju na sve upite i rješavaju sve probleme vezane uz članstvo. Bilo da članska ode na krivu adresu, ili da je upisana kriva baza i druge naizgled sitnice važne navijačima oni će bez problema riješiti. Kažu nam, zna biti dana ispred odjela kad se čeka satima, i to je obično pred velike utakmice, a bude i dana kao što je bio petak ujutro da ljudi dolaze pomalo u intervalima. No, u svakom trenutku posla ima, a kako i ne bi bilo kad je preko 90 tisuća članova, do kraja godine vjerojatno i srušen svaki rekord.

---

image






















 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

- Važno je naglasiti kako danas imamo Hajduk kao članski klub, neraskidivo povezan s onima zbog kojih postoji. Članovi nisu samo konzumenti proizvoda, već su i vlasnici koji biraju Nadzorni odbor. Od svog početka Hajduk je zamišljen upravo tako, povezan s lokalnom zajednicom iz koje potječe na ‘najdirektniji‘ mogući način. Kroz povijest je bilo perioda gdje smo tu povezanost znali izgubiti, ali smo od 2011. godine je uspjeli vratiti, ovaj put zauvijek - ističe Mikulić.

Bliži nam se kraj radnog vremena, a Mikulić nas podsjeća da su zapakirali preko 50 tisuća novih članskih koje šalju na adrese vlasnicima. Kako se nama čini to će biti tek dio, još ako Hajduk prvak bude...

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => past će novi [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => past će novi 2 0 8006 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-02-12 15:28:49 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Krešimir Milić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-02-14 13:40:04 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2024-02-13 17:30:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Probili smo novi rekord u Odjelu, ispratili preko 50 tisuća članskih s Poljuda, evo kako izgleda njihov radni dan... page_title=Probili smo novi rekord u Odjelu, ispratili preko 50 tisuća članskih s Poljuda, evo kako izgleda njihov radni dan... [metakey] => odjel za članstvo, HAJDUK, tomislav mikulić, Luca Banić, ČLANSKA ISKAZNICA, članovi hajduka [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26569887.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26541007.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26541005.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26541003.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26541001.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26540999.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26540998.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26540996.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26565108.jpg","\/images\/slike\/2024\/02\/12\/26565109.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Nikola Vili\u0107\/Cropix","Nikola Vili\u0107\/Cropix\/Cropix","Nikola Vili\u0107\/Cropix\/Cropix","Nikola Vili\u0107\/Cropix\/Cropix","Nikola Vili\u0107\/Cropix\/Cropix","Nikola Vili\u0107\/Cropix\/Cropix","Nikola Vili\u0107\/Cropix\/Cropix","Nikola Vili\u0107\/Cropix\/Cropix","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Nikola Vilic\/Cropix<\/p>","


\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\u00a0<\/p>","


\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\u00a0<\/p>","


\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\u00a0<\/p>","


\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\u00a0<\/p>","


\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\u00a0<\/p>","


\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\u00a0<\/p>","


\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n\u00a0<\/p>","

NH Semafor<\/p>","

10 najbrojnijih DPH<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1600x900","hd_26569887_1920.jpg":"1920x1080","k_26569887_1280.jpg":"1280x1280","k_26569887_1024.jpg":"1024x1024","k_26569887_640.jpg":"640x640","k_26569887_480.jpg":"480x480","k_26569887_340.jpg":"340x340","k_26569887_220.jpg":"220x220","o_26569887_1280.jpg":"1280x720","o_26569887_1024.jpg":"1024x576","o_26569887_640.jpg":"640x360","o_26569887_480.jpg":"480x270","o_26569887_340.jpg":"340x191","o_26569887_220.jpg":"220x123","h_26569887_1280.jpg":"1280x854","h_26569887_1024.jpg":"1024x683","h_26569887_640.jpg":"640x427","h_26569887_480.jpg":"480x320","h_26569887_340.jpg":"340x227","h_26569887_220.jpg":"220x147","pp_26569887_1280.jpg":"1280x1628","pp_26569887_1024.jpg":"1024x1303","pp_26569887_640.jpg":"640x814","pp_26569887_480.jpg":"480x611","pp_26569887_340.jpg":"340x432","pp_26569887_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26541007_1920.jpg":"1920x1080","k_26541007_1280.jpg":"1280x1280","k_26541007_1024.jpg":"1024x1024","k_26541007_640.jpg":"640x640","k_26541007_480.jpg":"480x480","k_26541007_340.jpg":"340x340","k_26541007_220.jpg":"220x220","o_26541007_1280.jpg":"1280x853","o_26541007_1024.jpg":"1024x682","o_26541007_640.jpg":"640x426","o_26541007_480.jpg":"480x320","o_26541007_340.jpg":"340x226","o_26541007_220.jpg":"220x146","h_26541007_1280.jpg":"1280x854","h_26541007_1024.jpg":"1024x683","h_26541007_640.jpg":"640x427","h_26541007_480.jpg":"480x320","h_26541007_340.jpg":"340x227","h_26541007_220.jpg":"220x147","pp_26541007_1280.jpg":"1280x1628","pp_26541007_1024.jpg":"1024x1303","pp_26541007_640.jpg":"640x814","pp_26541007_480.jpg":"480x611","pp_26541007_340.jpg":"340x432","pp_26541007_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26541005_1920.jpg":"1920x1080","k_26541005_1280.jpg":"1280x1280","k_26541005_1024.jpg":"1024x1024","k_26541005_640.jpg":"640x640","k_26541005_480.jpg":"480x480","k_26541005_340.jpg":"340x340","k_26541005_220.jpg":"220x220","o_26541005_1280.jpg":"1280x853","o_26541005_1024.jpg":"1024x682","o_26541005_640.jpg":"640x426","o_26541005_480.jpg":"480x320","o_26541005_340.jpg":"340x226","o_26541005_220.jpg":"220x146","h_26541005_1280.jpg":"1280x854","h_26541005_1024.jpg":"1024x683","h_26541005_640.jpg":"640x427","h_26541005_480.jpg":"480x320","h_26541005_340.jpg":"340x227","h_26541005_220.jpg":"220x147","pp_26541005_1280.jpg":"1280x1628","pp_26541005_1024.jpg":"1024x1303","pp_26541005_640.jpg":"640x814","pp_26541005_480.jpg":"480x611","pp_26541005_340.jpg":"340x432","pp_26541005_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26541003_1920.jpg":"1920x1080","k_26541003_1280.jpg":"1280x1280","k_26541003_1024.jpg":"1024x1024","k_26541003_640.jpg":"640x640","k_26541003_480.jpg":"480x480","k_26541003_340.jpg":"340x340","k_26541003_220.jpg":"220x220","o_26541003_1280.jpg":"1280x853","o_26541003_1024.jpg":"1024x682","o_26541003_640.jpg":"640x426","o_26541003_480.jpg":"480x320","o_26541003_340.jpg":"340x226","o_26541003_220.jpg":"220x146","h_26541003_1280.jpg":"1280x854","h_26541003_1024.jpg":"1024x683","h_26541003_640.jpg":"640x427","h_26541003_480.jpg":"480x320","h_26541003_340.jpg":"340x227","h_26541003_220.jpg":"220x147","pp_26541003_1280.jpg":"1280x1628","pp_26541003_1024.jpg":"1024x1303","pp_26541003_640.jpg":"640x814","pp_26541003_480.jpg":"480x611","pp_26541003_340.jpg":"340x432","pp_26541003_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26541001_1920.jpg":"1920x1080","k_26541001_1280.jpg":"1280x1280","k_26541001_1024.jpg":"1024x1024","k_26541001_640.jpg":"640x640","k_26541001_480.jpg":"480x480","k_26541001_340.jpg":"340x340","k_26541001_220.jpg":"220x220","o_26541001_1280.jpg":"1280x853","o_26541001_1024.jpg":"1024x682","o_26541001_640.jpg":"640x426","o_26541001_480.jpg":"480x320","o_26541001_340.jpg":"340x226","o_26541001_220.jpg":"220x146","h_26541001_1280.jpg":"1280x854","h_26541001_1024.jpg":"1024x683","h_26541001_640.jpg":"640x427","h_26541001_480.jpg":"480x320","h_26541001_340.jpg":"340x227","h_26541001_220.jpg":"220x147","pp_26541001_1280.jpg":"1280x1628","pp_26541001_1024.jpg":"1024x1303","pp_26541001_640.jpg":"640x814","pp_26541001_480.jpg":"480x611","pp_26541001_340.jpg":"340x432","pp_26541001_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26540999_1920.jpg":"1920x1080","k_26540999_1280.jpg":"1280x1280","k_26540999_1024.jpg":"1024x1024","k_26540999_640.jpg":"640x640","k_26540999_480.jpg":"480x480","k_26540999_340.jpg":"340x340","k_26540999_220.jpg":"220x220","o_26540999_1280.jpg":"1280x853","o_26540999_1024.jpg":"1024x682","o_26540999_640.jpg":"640x426","o_26540999_480.jpg":"480x320","o_26540999_340.jpg":"340x226","o_26540999_220.jpg":"220x146","h_26540999_1280.jpg":"1280x854","h_26540999_1024.jpg":"1024x683","h_26540999_640.jpg":"640x427","h_26540999_480.jpg":"480x320","h_26540999_340.jpg":"340x227","h_26540999_220.jpg":"220x147","pp_26540999_1280.jpg":"1280x1628","pp_26540999_1024.jpg":"1024x1303","pp_26540999_640.jpg":"640x814","pp_26540999_480.jpg":"480x611","pp_26540999_340.jpg":"340x432","pp_26540999_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26540998_1920.jpg":"1920x1080","k_26540998_1280.jpg":"1280x1280","k_26540998_1024.jpg":"1024x1024","k_26540998_640.jpg":"640x640","k_26540998_480.jpg":"480x480","k_26540998_340.jpg":"340x340","k_26540998_220.jpg":"220x220","o_26540998_1280.jpg":"1280x853","o_26540998_1024.jpg":"1024x682","o_26540998_640.jpg":"640x426","o_26540998_480.jpg":"480x320","o_26540998_340.jpg":"340x226","o_26540998_220.jpg":"220x146","h_26540998_1280.jpg":"1280x854","h_26540998_1024.jpg":"1024x683","h_26540998_640.jpg":"640x427","h_26540998_480.jpg":"480x320","h_26540998_340.jpg":"340x227","h_26540998_220.jpg":"220x147","pp_26540998_1280.jpg":"1280x1628","pp_26540998_1024.jpg":"1024x1303","pp_26540998_640.jpg":"640x814","pp_26540998_480.jpg":"480x611","pp_26540998_340.jpg":"340x432","pp_26540998_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26540996_1920.jpg":"1920x1080","k_26540996_1280.jpg":"1280x1280","k_26540996_1024.jpg":"1024x1024","k_26540996_640.jpg":"640x640","k_26540996_480.jpg":"480x480","k_26540996_340.jpg":"340x340","k_26540996_220.jpg":"220x220","o_26540996_1280.jpg":"1280x853","o_26540996_1024.jpg":"1024x682","o_26540996_640.jpg":"640x426","o_26540996_480.jpg":"480x320","o_26540996_340.jpg":"340x226","o_26540996_220.jpg":"220x146","h_26540996_1280.jpg":"1280x854","h_26540996_1024.jpg":"1024x683","h_26540996_640.jpg":"640x427","h_26540996_480.jpg":"480x320","h_26540996_340.jpg":"340x227","h_26540996_220.jpg":"220x147","pp_26540996_1280.jpg":"1280x1628","pp_26540996_1024.jpg":"1024x1303","pp_26540996_640.jpg":"640x814","pp_26540996_480.jpg":"480x611","pp_26540996_340.jpg":"340x432","pp_26540996_220.jpg":"220x280"},{"size0":"780x651","hd_26565108_1920.jpg":"1920x1080","k_26565108_1280.jpg":"1280x1280","k_26565108_1024.jpg":"1024x1024","k_26565108_640.jpg":"640x640","k_26565108_480.jpg":"480x480","k_26565108_340.jpg":"340x340","k_26565108_220.jpg":"220x220","o_26565108_1280.jpg":"1280x1068","o_26565108_1024.jpg":"1024x854","o_26565108_640.jpg":"640x534","o_26565108_480.jpg":"480x400","o_26565108_340.jpg":"340x283","o_26565108_220.jpg":"220x183","h_26565108_1280.jpg":"1280x854","h_26565108_1024.jpg":"1024x683","h_26565108_640.jpg":"640x427","h_26565108_480.jpg":"480x320","h_26565108_340.jpg":"340x227","h_26565108_220.jpg":"220x147","pp_26565108_1280.jpg":"1280x1628","pp_26565108_1024.jpg":"1024x1303","pp_26565108_640.jpg":"640x814","pp_26565108_480.jpg":"480x611","pp_26565108_340.jpg":"340x432","pp_26565108_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1000x1000","hd_26565109_1920.jpg":"1920x1080","k_26565109_1280.jpg":"1280x1280","k_26565109_1024.jpg":"1024x1024","k_26565109_640.jpg":"640x640","k_26565109_480.jpg":"480x480","k_26565109_340.jpg":"340x340","k_26565109_220.jpg":"220x220","o_26565109_1280.jpg":"1280x1280","o_26565109_1024.jpg":"1024x1024","o_26565109_640.jpg":"640x640","o_26565109_480.jpg":"480x480","o_26565109_340.jpg":"340x340","o_26565109_220.jpg":"220x220","h_26565109_1280.jpg":"1280x854","h_26565109_1024.jpg":"1024x683","h_26565109_640.jpg":"640x427","h_26565109_480.jpg":"480x320","h_26565109_340.jpg":"340x227","h_26565109_220.jpg":"220x147","pp_26565109_1280.jpg":"1280x1628","pp_26565109_1024.jpg":"1024x1303","pp_26565109_640.jpg":"640x814","pp_26565109_480.jpg":"480x611","pp_26565109_340.jpg":"340x432","pp_26565109_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4154954 Threads: 3 Questions: 125649080 Slow queries: 54539 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 3809490 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 49 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [parent] => 255 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /sport/hajduk ) ) [link] => /sport/hajduk/probili-smo-novi-rekord-u-odjelu-ispratili-preko-50-tisuca-clanskih-s-poljuda-evo-kako-izgleda-njihov-radni-dan-1363701 [printLink] => /sport/hajduk/probili-smo-novi-rekord-u-odjelu-ispratili-preko-50-tisuca-clanskih-s-poljuda-evo-kako-izgleda-njihov-radni-dan-1363701?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 738964 [name] => odjel za članstvo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-12-02 08:49:40 [main_article_id] => 0 [alias] => odjel-za-clanstvo [link] => /tag/odjel-za-clanstvo ) [1] => stdClass Object ( [id] => 310683 [name] => Hajduk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hajduk [link] => /tag/hajduk ) [2] => stdClass Object ( [id] => 521391 [name] => tomislav mikulić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tomislav-mikulic [link] => /tag/tomislav-mikulic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 747939 [name] => Luca Banić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-02-13 18:30:53 [main_article_id] => 0 [alias] => luca-banic [link] => /tag/luca-banic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 430064 [name] => članska iskaznica [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => clanska-iskaznica [link] => /tag/clanska-iskaznica ) [5] => stdClass Object ( [id] => 668265 [name] => članovi hajduka [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-02-22 19:43:41 [main_article_id] => 0 [alias] => clanovi-hajduka [link] => /tag/clanovi-hajduka ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => past će novi [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Probili smo novi rekord u Odjelu, ispratili preko 50 tisuća članskih s Poljuda, evo kako izgleda njihov radni dan... [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-12-04-37-17-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26569887.jpg [galleryCount] => 10 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Nikola Vilić/Cropix [mainImageDesc] =>

Nikola Vilic/Cropix

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26569887.jpg [title] =>

Nikola Vilic/Cropix

Nikola Vilić/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26541007.jpg [title] =>






















 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26541005.jpg [title] =>























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26541003.jpg [title] =>























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26541001.jpg [title] =>























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26540999.jpg [title] =>























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26540998.jpg [title] =>






















 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26540996.jpg [title] =>





















 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26565108.jpg [title] =>

NH Semafor

) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/02/12/26565109.jpg [title] =>

10 najbrojnijih DPH

) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Želja je bila zaključiti 112. rođendan sa 112 tisuća, a brojač je stao na više od 105 tisuća članova u prošloj godini. Otkucala je 2024. godina i već prvog dana pao je rekord, a brojač na službenoj stranici Hajduka pokazivao je 10 tisuća dok je u prvih pet dana sjelo pola milijuna eura u blagajnu. Dojmljive brojke iz dana u dan su sve veće, prate ambiciju i potencijalni rezultat prve momčadi, a nije pogrešno kazati ni da su dolasci ove zime pojačali želju navijača da postanu dio priče Hajduka, svjesni da im članska donosi i niz pogodnosti.

Prvi do karte za utakmice, slika u tunelu na Poljudu, popusti na pretplatu i u fan shopu te ono zapravo najvažnije, sudjelovanje u izborima za biranje članova Nadzornog odbora Hajduka, neke su od pogodnosti koje članska iskaznica nosi navijačima. Kad se s time spoje ambicije prve momčadi, imena u svlačionici i rezultati, ne čudi onda i masovnost članova u ovoj godini.

Tolika brojnost zahtijeva i jaku organizaciju te logistiku koja će svakog člana podsjetiti na produženje članstva ili privući nove, organizirati terenske akcije u brojnim mjestima i gradovima, printati, pakirati i slati na kućne adrese članske, ali i druge promotivne materijale te na koncu još uz to dosjetiti se novih kampanja. To bi bio ukratko opis onoga što radi Odjel za članstvo u Hajduku, koji je istovremeno naličje kluba i prvi kontakt s navijačima.

‘Probili smo‘

Sjetili smo se kako je to bilo na počecima kad su se još razvijali modeli učlanjivanja, a na terenskim akcijama ispunjavale pristupnice pa se i iskaznica znala čekati neko vrijeme dok dođe na red za printanje. Nekad je bilo čekanja, a danas je moguće odraditi više terenskih akcija, uputit će nas Luca Banić, koordinatorica ureda u Odjelu za članstvo. Funkcije u odjelu tek su formalnost da se zna okvirno tko je što, jer shvatit ćemo kroz razgovor i vrijeme provedeno s njima da bez problema obuhvaćaju i veći opseg posla. Luca je u odjelu za članstvo počela kao studentica na izdavanju članskih, a onda je i odradila niz terenskih akcija te je danas u organizaciji dijela odjela koji je servis članovima.

---

image





















 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

Kako nam kaže voditelj odjela Tomislav Mikulić, rad se može podijeliti u dva dijela, jedan se tiče prodajnih, analitičkih i marketinških aktivnosti, a drugi je servis za članove. Ovaj drugi primijetit ćete već na prvom koraku ulaska u Odjel za članstvo koji smo posjetili u petak pred rođendanski vikend. Po ulasku u odjel za pultom je Ana taman izdavala novu člansku, a članstvo su dolazili produžiti navijači svih generacija, dok na idućem koraku Petra i Klara rješavaju sve upite članova. Preko puta njih su Ivan i Stipe, zaduženi za analitiku i praćenje aktivnosti članova što uključuje i niz marketinških aktivnosti, a kantun ureda drže Luca i Tomislav.

---

image























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

- Svako jutro prvo ispratimo glavni semafor odjela za članstvo. To je alat po kojem planiramo aktivnosti i preko kojeg imamo uvid u sve podatke koji su nam potrebni. Od ukupnog broja članova tog dana do istog dana prošle godine pa broja učlanjenih preko terenskih akcija. Pratimo tu i koliko imamo novih, kao i onih koji su obnovili svoje članstvo te uz to način uplata koji se može izvršiti na četiri načina. Najčešće se uplate za članarine vrše preko bankovnih transfera i webshopa – pojašnjava nam Mikulić, a taman dok nam daje uvid u dnevnu rutinu čujemo uzvik ‘probili smo‘. Bio je to usklik za novi rekord čime se premašio broj od 90 tisuća članova u 2024. godini, a usporedbe radi istog dana prošle godine bio je nešto veći od 57 tisuća.

---

image

NH Semafor

---

Terenske akcije 

Idući korak je objava novog rekorda kao podsjetnik aktivnima koliko ih ima, a i onima koji još nisu da se priključe impresivnoj hajdučkoj zajednici. Potonje će i direktno podsjetiti elektronskim putem, a veliku ulogu u rastu broja članstva imaju terenske akcije.

- Do ovog rođendanskog vikenda preko 20 tisuća članova je učlanjeno na terenskim akcijama kojih je bilo 143. Ispada da je to više od tri akcije po danu, odnosno 500 članova dnevno samo s terena. Želim tu istaknuti Društva prijatelja Hajduka i neformalne grupe navijača koji organiziraju akcije učlanjivanja, a mi idemo gdje god nas zovu i usklađujemo rasporede da svi budu zadovoljni – ističe nam Luca i otkriva podatak da je u ovoj godini rekordni vikend bio s 37 terenskih akcija, a Odjel za članstvo je odradio 22 za jedan vikend s printerom na licu mjesta gdje su svi odmah po učlanjenju dobili novu člansku.

---

image























 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

Terenske akcije budu prave hajdučke fešte u mjestima i gradovima gdje se često organiziraju tom prilikom i ‘Bile noći‘ kao što je bio slučaj početkom rođendanskog vikenda u Kiseljaku, koji je poznat kao brojna baza hajdukovaca u Bosni i Hercegovini. Nije bio Kiseljak jedini u proteklom vikendu gdje su se ispunjavale pristupnice. Neki od gradova i mjesta gdje je broj članova rastao su Sinj, Tkon, Belišće, Imotski, Donji Miholjac, Perković, Pag, Dubrovnik, Zagreb pa i njemačka prijestolnica Berlin. 

---

---

- Svaka terenska akcija je posebna na svoj način. Neka manja, a neka veća hajdučka fešta. Ono što povezuje svaku akciju je svakako velika ljubav prema Hajduku i želja da njihovo mjesto bude obojeno hajdučkim bojama. Broj terena koje smo odradili u proteklim godinama je velik i raste iz godine u godinu. Čak i za vrijeme pandemije imali smo terenske akcije. Domišljati organizatori s Mejaša su te godine organizirali ‘drive-in‘ učlanjivanje. S maskama na licu su uzimali stare članske iskaznice te ih, nakon izrade novih vraćali članovima. Kad smo kod splitskih kvartova, tu uvijek vlada neki natjecateljski duh. Mertojak već tradicionalno godinama otvara sezonu terenskih akcija u Splitu i time pokrene natjecanje. Onaj kvart koji učlani najmanje članova na akciji dužan je ostalima platiti večeru. Gotovo svaka akcija bude obogaćena raznim popratnim sadržajima, od roštilja, glazbe uživo do tombola i igri za one najmlađe. Iako nismo fizički prisutni na svim akcijama van Hrvatske, onim daljima omogućili smo akcije putem aplikacija za daljinsko upravljanje. Cijeli jedan tim volontera brine da takve vrste akcije prođu u najboljem redu. Iz udobnosti vlastitog doma na trenutak se nađemo u Berlinu, Münchenu, Beču ili pak Steyeru i Krškom i svima na trenutak učinimo Odjel za članstvo bližim – prepričava nam Banić.

---

image

10 najbrojnijih DPH

---

Poslano preko 50 tisuća članskih

U cijelom procesu vezanom za učlanjivanje sudjeluje šest stalno zaposlenih uz povremeni angažman nekih od sedam studenata. Tu su i brojni volonteri Našeg Hajduka, preko 70 Društava prijatelja Hajduka koji svi skupa rade na zajedničkom cilju sažetom u slogan ‘navijač = član Hajduka‘, naglašavaju nam. Privlače i upisuju nove članove, tiskaju članske, odgovaraju na sve upite i rješavaju sve probleme vezane uz članstvo. Bilo da članska ode na krivu adresu, ili da je upisana kriva baza i druge naizgled sitnice važne navijačima oni će bez problema riješiti. Kažu nam, zna biti dana ispred odjela kad se čeka satima, i to je obično pred velike utakmice, a bude i dana kao što je bio petak ujutro da ljudi dolaze pomalo u intervalima. No, u svakom trenutku posla ima, a kako i ne bi bilo kad je preko 90 tisuća članova, do kraja godine vjerojatno i srušen svaki rekord.

---

image






















 

Nikola Vilić/Cropix/Cropix
---

- Važno je naglasiti kako danas imamo Hajduk kao članski klub, neraskidivo povezan s onima zbog kojih postoji. Članovi nisu samo konzumenti proizvoda, već su i vlasnici koji biraju Nadzorni odbor. Od svog početka Hajduk je zamišljen upravo tako, povezan s lokalnom zajednicom iz koje potječe na ‘najdirektniji‘ mogući način. Kroz povijest je bilo perioda gdje smo tu povezanost znali izgubiti, ali smo od 2011. godine je uspjeli vratiti, ovaj put zauvijek - ističe Mikulić.

Bliži nam se kraj radnog vremena, a Mikulić nas podsjeća da su zapakirali preko 50 tisuća novih članskih koje šalju na adrese vlasnicima. Kako se nama čini to će biti tek dio, još ako Hajduk prvak bude...

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Nikola Vilić/Cropix Nikola Vilić/Cropix/Cropix Nikola Vilić/Cropix/Cropix Nikola Vilić/Cropix/Cropix Nikola Vilić/Cropix/Cropix Nikola Vilić/Cropix/Cropix Nikola Vilić/Cropix/Cropix Nikola Vilić/Cropix/Cropix
Nikola Vilić/Cropix

Nikola Vilic/Cropix


NH Semafor


10 najbrojnijih DPH

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/probili-smo-novi-rekord-u-odjelu-ispratili-preko-50-tisuca-clanskih-s-poljuda-evo-kako-izgleda-njihov-radni-dan-1363701 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=518a548d50d8bc1cc65a04e6d2c699a546bece90 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Probili+smo+novi+rekord+u+Odjelu%2C+ispratili+preko+50+tisu%C4%87a+%C4%8Dlanskih+s+Poljuda%2C+evo+kako+izgleda+njihov+radni+dan...&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fprobili-smo-novi-rekord-u-odjelu-ispratili-preko-50-tisuca-clanskih-s-poljuda-evo-kako-izgleda-njihov-radni-dan-1363701 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fprobili-smo-novi-rekord-u-odjelu-ispratili-preko-50-tisuca-clanskih-s-poljuda-evo-kako-izgleda-njihov-radni-dan-1363701 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => past će novi [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
Hajdukpast će novi

Probili smo novi rekord u Odjelu, ispratili preko 50 tisuća članskih s Poljuda, evo kako izgleda njihov radni dan...

Piše Krešimir Milić
13. veljače 2024. - 18:30

Želja je bila zaključiti 112. rođendan sa 112 tisuća, a brojač je stao na više od 105 tisuća članova u prošloj godini. Otkucala je 2024. godina i već prvog dana pao je rekord, a brojač na službenoj stranici Hajduka pokazivao je 10 tisuća dok je u prvih pet dana sjelo pola milijuna eura u blagajnu. Dojmljive brojke iz dana u dan su sve veće, prate ambiciju i potencijalni rezultat prve momčadi, a nije pogrešno kazati ni da su dolasci ove zime pojačali želju navijača da postanu dio priče Hajduka, svjesni da im članska donosi i niz pogodnosti.

Prvi do karte za utakmice, slika u tunelu na Poljudu, popusti na pretplatu i u fan shopu te ono zapravo najvažnije, sudjelovanje u izborima za biranje članova Nadzornog odbora Hajduka, neke su od pogodnosti koje članska iskaznica n...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 06:37