StoryEditorOCM
Hajdukna probi

S Hajdukom je osvojio Kup maršala Tita, a sad je iz Makedonije na Poljud doveo dva igrača, Kramer i Ado, krilo i napadač

Piše Marko Didić
25. srpnja 2023. - 15:25

Taj drži do običaja i obećanja! Kada smo radili intervju u Ulcinju za našu novinu legendarni igrač Hajduka Vančo Balevski nam se obećao javiti kad dođe u Split, a u tekstu je još obećao da će Hajduku dovesti sve što je talentirano i mlado u nogometnom svijetu Makedonije.

Ovaj 75-godišnjak živi u Skoplju i ima svoju privatnu nogometnu školu "Zmija" (po svom nogometnom nadimku), ali u Hajduk nije doveo igrače na probu iz svoje nogometne škole nego iz kluba FK Makedonija Gjorče Petrov.

- Tu sam već tri dana u Splitu i ostajem do subote. Sa sobom sam na probu doveo dva mlada igrača koji su 2008. godište i oni sada treniraju sa svojim uzrastom. Jedan je krilo i zove se Kramer Sulemani, a ovaj drugi je Ado Abdula koji igra špica. Mislim da momci imaju kvalitet, a hoće li ostati odlučit će Hajdukova struka - kaže Balevski koji je bio u Hajduku 1975. i 1976. godine i s ‘bijelima‘ osvojio Kup maršala Tita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 14:28