stdClass Object ( [id] => 198543 [title] => Sušić: Sad sam nekako laganiji; Stojanović: Hajduk me opet oživio [alias] => susic-sad-sam-nekako-laganiji-stojanovic-hajduk-me-opet-ozivio [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Dva junaka iz Koprivnice, dva – hajduka dana! Tino Sušić i Danijel Stojanović. Dopunska selekcija. Ovogodišnje akvizicije koje su pod paskom Miše Krstičevića ugledale svjetlo dana, te u datom trenutku sjajno poslužile da Hajduka ogrije – Sunce, nada u osvajanje pokala.

Odrađena je četvrtina posla u samom finišu, ali se nakon 2:1 u Koprivnici finale sasvim primaknulo.

Kad je ušao Sven Tino Sušić Hajduk se pokrenuo nabolje. Gubitak Franka Andrijaševića bio je golem, ali je Sušić iskoristio priliku, vidi se da se sve više nameće. Kako bi u hipu rekao omiljeni nam radio-reporter Zdravko Soldo, Sven...

Ušić, tj. - Sušić! Igra slova s odličnim košarkašem iz najbolje Cibone koji je bio sklon - tricama i velikim pogocima. I ovaj pogodak u Koprivnici bio je kao – trica! Sušićeva trica. Trica Svena Sušića.

- Doletio sam do lopte kad je golman odbio i vidio da ne smijem olako zapucati, da ne promašim. Primirio sam je, ispravio, uskladio korak i poentirao – ispričao je Sušić, sretni strijelac za 1:0.

U toj 56. minuti Hajduk je postao miran da je odradio veliku stvar. Treba dati gol u gostima. Odrađeno. Bravo Sušiću. Kasnije će se pridružiti i Stoja. Tino i Stoja.

Uz asistencije Jozinovića. Kako ste doživjeli utakmicu, kako su vam se učinili prekršaji za isključenje Vršajevića?

- Vrlo teška utakmica. Kad je Avdija dobio crveni karton, dobro smo se zatvorili, ali se nismo samo branili i odigrali smo baš jednu solidnu utakmicu. Hvala Bogu da smo na kraju pobijedili. Avdija je zaslužio prvi karton, ali da ostanemo bez igrača već u 17. minuti mislim da je to bilo pretjerano, nije bilo pravog razloga, posebno kad vidim što smo sve doživjeli nekoliko dana ranije u Zaprešiću, a protivnik ostao nekažnjen.

Vi ste kup-majstor, dali gol Splitu, sad već i Slavenu? U dobroj ste formi, što se to preokrenulo od prošle jeseni?

- Ispada da dajem golove samo u kupu...

A što se preokrenulo?

- Ne, nisam smršavio, uvijek sam na istoj kilaži, ali sam nekako stekao samopouzdanje i nisam više pod golemim pritiskom kao ranije. Valjda mi je trebalo vremena. Prije bih ulazio, a noge bi mi bile teške, olovne. Sad sam nekako laganiji. Igram više u veznom redu, to mi najviše odgovara, a ne po krilu. Moja ja najbolja pozicija polušpic, ali znam da ne mogu birati.

Javlja li se stric, Safet, izbornik Bosne i Hercegovine, da pojasnimo?

- Javlja, redovito, ali nije sad. Mislim da je u Parizu.

A nikako da dođe u Split, a obećao je?

- Obećao je. Valjda će i doći.

Navodno stiže na gradski derbi, 4. svibnja, Split – Hajduk?

- Vidjet ćemo.

Očekujete li poziv strica za reprezentaciju BiH?

- Prvo da igram, pa da me stric pozove. Sad je još rano.

A državljanstvo?

- Imam belgijsko i hrvatsko.

Pa kako će vas onda pozvati, a gdje je pasoš “be-ha”?

- Nemam ga, ali lako bi se i to dalo srediti, izvaditi papire - osmjehnuo se Sven Tino, treba li podsjetiti, Seadov sin i Safetov nećak. Sušići, koliko pamtimo, krenuli su iz Zavidovića... Nekako smo ga uhvatili “na brzinu” i spakirali bismo ga sa Safetom na Mundial u Brazil 2014.

Nego, što želite postati, Hajdukova “desetka” na primjer? 

- Želim da uđem i da igram standardno, da napredujem u Hajduku. Prvo da igram, pa da me stric možda i pozove. Moram zaslužiti... Ali, prvo da se ustalim u Hajduku. I da osvojimo kup – ozaren je od sreće Tino, Sven... Sušić.

Igrač više za Hajduk. Evo već redoviti strijelac u kupu. Sredio je RNK Split, a sada i Slavena...Stavi Stoju na – Sunce, reagirali smo odmah u prvom raportu s lica mjesta, “dan poslije” Sunce je doista ozarilo i “bijele” i Danijela Stojanovića. Činjenica je da su Hajdukovi strijelci ušli – s klupe.

Stojanović i Sušić. Plus za trenera. Dapače, dva plusa za trenera! Stojanović je ušao s klupe kao spreman vojnik na poziv vojskovođe Krstičevića:

- Znali smo kakvu utakmicu moramo odigrati, vrlo motivirano, a kako je krenulo nizbrdo s isključenjem Vršajevića mislili smo kako je dobro i da održimo nulu. Onda se okrenulo sve u našu korist. Dao je Tino gol za 1:0 i sve je bilo na našoj strani. Pozitivno bi bilo i da je ostalo 1:1. Ovo vam je prvi gol za Hajduk, poklopio se s najboljom igrom nedavno u Zadru.

Najbolji ste bili kao lijevo krilo, a sad u Koprivnici kao desni bek?!

- Da, neobično, na prvi pogled. Ali, igram rado sve što mi trener kaže, nemam što birati. U Zadru mi je bila najbolja utakmica! A sad strijelac. Presretan sam.

Igrali ste ono što nije vaša pozicija?

- Igrao sam što nije moja pozicija, desnog beka, pa onda u samom finišu i desnog stopera, na 3 – 5 – 1, kad je ušao mali Mikanović. Najradije igram lijevo krilo, ali posebno u finišu ove sezone spreman sam na sve. Samo da igram i samo da dobro prolazimo!

Kako to da ste dali gol, malo neobično, zadnji trenuci...

- Pa bio je slobodni udarac, zašto ne, idemo probat zabiti gol pa skoro odmah sve riješiti. Tako smo govorili... I tako se dogodilo. Eto, zabio sam na prvoj stativi, tamo gdje nije bilo Bubnjića i Kokalovića, bili su taman isključeni.

Nije li plasman u finale već riješen?

- Sigurno da se ima još igrati, vidjeli smo svi u Ligi prvaka što se sve događa, sve se okrene u dvije minute. Doduše, ne znam da nas je netko tukao u Splitu dva razlike, osim Intera iz Milana. Ali, moramo biti ozbiljni, kao što i jesmo. Ulog je stvarno ogroman, kako kaže trener ovo nam je svima velika šansa da se upišemo u povijest.

Premija za kup, za finale, odnosno za trofej?

- Pa...

Jedan veliki osmijeh i hvala?

- Pa, nismo još pričali o tome.

Kako doživljavate ovo suđenje, Zaprešić, Koprivnica?

- Ne bismo smjeli komentirati, samo mogu reći da je tužna činjenica da smo se navikli na to da ako završimo bez isključenja i penala dosuđenog protiv nas, da je to vrh vrhova. Možda i nisam objektivan, ali mnogi zovu i pitaju što se to događa, nadam se boljem...

Koja vam je ambicija u Hajduku?

- Osobno? Meni je želja igrati što više, kao lijevo krilo, ili bilo što. A kao momčad da osvojimo kup i budemo drugi. Nije bitno što igram, samo da igram...

O idućoj sezoni?

- Ne razmišljam. Samo da odradimo ove utakmice do kraja kako treba, ima ih još puno.

Inozemstvo? Hajduk vam je oživio karijeru?

- Svakome je želja otići u inozemstvo kad za to dođe vrijeme. Ja sam bio (u Portugalu, op. a.) i u pravu ste, Hajduk me sad opet oživio. Volio bih ponovno u inozemstvu napraviti nešto. Kad za to dođe vrijeme.

Što je to nešto, uzeti novac?

- Pa da, to sam i mislio. To je jasno. A u Hajduku nešto, to je osvojiti kup – rekao je “Stoja”, pričuvni adut i mogli bismo reći miljenik trenera Krstičevića.

Krstin “multi-praktik”, od desnog beka do lijevog krila. A evo i strijelac!

SLAVEN ALFIREVIĆ

Ko će biti strijelac jubilarnog gola?

Hajduk je stigao do brojke 3997 – golova u prvenstvima, svih vremena, u svojoj 103. godini života... I sad čeka nestrpljivo, novi jubilej. Tko će biti strijelac 4000. prvenstvenog pogotka za Hajduk?

Taj podatak dočekao je novinare na press-konferenciji, notirano je da su jubilarne prvenstvene golove za “bijele” dosad postizali: 1000 – Vladimir Šenauer (Schönauer); Hajduk – Proleter (Osijek, današnji Osijek) 5:3, 22. minuta, 12. rujna 1954. godine. 2000 – Slaviša Žungul; Hajduk - Željezničar (Sarajevo) 4:0, 77. minuta, 2. rujna 1976. godine. 3000 – Nenad Pralija; Segesta (Sisak) – Hajduk 1:1, 12. minuta, 18. kolovoza 1995. godine. 3998 - ??? 3999 - ??? 4000 - ???

Hoće li jubilarni četiritisućiti gol biti postignut već u subotu, protiv Cibalije u Poljudu? Ili će hajdučka obitelj morati još pričekati neko vrijeme? U Hajduku su već u velikom iščekivanju i pripremili su nagradnu igru za svoje članove, svi fanovi Hajdukove službene Facebook stranice s pretplatom ili kupljenom ulaznicom za subotnju utakmicu Hajduk – Cibalia imaju priliku osvojiti jednu od četiri predviđene nagrade, dres igrača koji je postigao 4000. gol, majicu, loptu ili klupsku monografiju.

Detalji nagradne igre objavljeni su na Hajdukovu portalu, klupskim internetskim stranicama. Uvjet je da 4000. gol bude postignut protiv Cibalije. Ako ne, igra se nastavlja, uz napomenu da se radi isključivo o prvenstvenim golovima, dakle, nagradna igra neće vrijediti u revanš kup utakmici protiv Slaven Belupa u srijedu...

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Dva junaka iz Koprivnice [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2013-04-11 19:19:42 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2013-04-11 20:10:35 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2013-04-11 19:40:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 10965 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2013/04/12/Sport/SLAVEN_HAJDUK24-100413.1.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "700x482" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7475867 Threads: 3 Questions: 1536587601 Slow queries: 4673840 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110819102 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 53 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/susic-sad-sam-nekako-laganiji-stojanovic-hajduk-me-opet-ozivio-198543 [printLink] => /sport/hajduk/susic-sad-sam-nekako-laganiji-stojanovic-hajduk-me-opet-ozivio-198543?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 174592 [name] => slavenhajduk [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => slavenhajduk [link] => /tag/slavenhajduk ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Dva junaka iz Koprivnice [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Sušić: Sad sam nekako laganiji; Stojanović: Hajduk me opet oživio [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-12-19-53-22-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/04/12/Sport/SLAVEN_HAJDUK24-100413.1.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2013/04/12/Sport/SLAVEN_HAJDUK24-100413.1.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Dva junaka iz Koprivnice, dva – hajduka dana! Tino Sušić i Danijel Stojanović. Dopunska selekcija. Ovogodišnje akvizicije koje su pod paskom Miše Krstičevića ugledale svjetlo dana, te u datom trenutku sjajno poslužile da Hajduka ogrije – Sunce, nada u osvajanje pokala.

Odrađena je četvrtina posla u samom finišu, ali se nakon 2:1 u Koprivnici finale sasvim primaknulo.

Kad je ušao Sven Tino Sušić Hajduk se pokrenuo nabolje. Gubitak Franka Andrijaševića bio je golem, ali je Sušić iskoristio priliku, vidi se da se sve više nameće. Kako bi u hipu rekao omiljeni nam radio-reporter Zdravko Soldo, Sven...

Ušić, tj. - Sušić! Igra slova s odličnim košarkašem iz najbolje Cibone koji je bio sklon - tricama i velikim pogocima. I ovaj pogodak u Koprivnici bio je kao – trica! Sušićeva trica. Trica Svena Sušića.

- Doletio sam do lopte kad je golman odbio i vidio da ne smijem olako zapucati, da ne promašim. Primirio sam je, ispravio, uskladio korak i poentirao – ispričao je Sušić, sretni strijelac za 1:0.

U toj 56. minuti Hajduk je postao miran da je odradio veliku stvar. Treba dati gol u gostima. Odrađeno. Bravo Sušiću. Kasnije će se pridružiti i Stoja. Tino i Stoja.

Uz asistencije Jozinovića. Kako ste doživjeli utakmicu, kako su vam se učinili prekršaji za isključenje Vršajevića?

- Vrlo teška utakmica. Kad je Avdija dobio crveni karton, dobro smo se zatvorili, ali se nismo samo branili i odigrali smo baš jednu solidnu utakmicu. Hvala Bogu da smo na kraju pobijedili. Avdija je zaslužio prvi karton, ali da ostanemo bez igrača već u 17. minuti mislim da je to bilo pretjerano, nije bilo pravog razloga, posebno kad vidim što smo sve doživjeli nekoliko dana ranije u Zaprešiću, a protivnik ostao nekažnjen.

Vi ste kup-majstor, dali gol Splitu, sad već i Slavenu? U dobroj ste formi, što se to preokrenulo od prošle jeseni?

- Ispada da dajem golove samo u kupu...

A što se preokrenulo?

- Ne, nisam smršavio, uvijek sam na istoj kilaži, ali sam nekako stekao samopouzdanje i nisam više pod golemim pritiskom kao ranije. Valjda mi je trebalo vremena. Prije bih ulazio, a noge bi mi bile teške, olovne. Sad sam nekako laganiji. Igram više u veznom redu, to mi najviše odgovara, a ne po krilu. Moja ja najbolja pozicija polušpic, ali znam da ne mogu birati.

Javlja li se stric, Safet, izbornik Bosne i Hercegovine, da pojasnimo?

- Javlja, redovito, ali nije sad. Mislim da je u Parizu.

A nikako da dođe u Split, a obećao je?

- Obećao je. Valjda će i doći.

Navodno stiže na gradski derbi, 4. svibnja, Split – Hajduk?

- Vidjet ćemo.

Očekujete li poziv strica za reprezentaciju BiH?

- Prvo da igram, pa da me stric pozove. Sad je još rano.

A državljanstvo?

- Imam belgijsko i hrvatsko.

Pa kako će vas onda pozvati, a gdje je pasoš “be-ha”?

- Nemam ga, ali lako bi se i to dalo srediti, izvaditi papire - osmjehnuo se Sven Tino, treba li podsjetiti, Seadov sin i Safetov nećak. Sušići, koliko pamtimo, krenuli su iz Zavidovića... Nekako smo ga uhvatili “na brzinu” i spakirali bismo ga sa Safetom na Mundial u Brazil 2014.

Nego, što želite postati, Hajdukova “desetka” na primjer? 

- Želim da uđem i da igram standardno, da napredujem u Hajduku. Prvo da igram, pa da me stric možda i pozove. Moram zaslužiti... Ali, prvo da se ustalim u Hajduku. I da osvojimo kup – ozaren je od sreće Tino, Sven... Sušić.

Igrač više za Hajduk. Evo već redoviti strijelac u kupu. Sredio je RNK Split, a sada i Slavena...Stavi Stoju na – Sunce, reagirali smo odmah u prvom raportu s lica mjesta, “dan poslije” Sunce je doista ozarilo i “bijele” i Danijela Stojanovića. Činjenica je da su Hajdukovi strijelci ušli – s klupe.

Stojanović i Sušić. Plus za trenera. Dapače, dva plusa za trenera! Stojanović je ušao s klupe kao spreman vojnik na poziv vojskovođe Krstičevića:

- Znali smo kakvu utakmicu moramo odigrati, vrlo motivirano, a kako je krenulo nizbrdo s isključenjem Vršajevića mislili smo kako je dobro i da održimo nulu. Onda se okrenulo sve u našu korist. Dao je Tino gol za 1:0 i sve je bilo na našoj strani. Pozitivno bi bilo i da je ostalo 1:1. Ovo vam je prvi gol za Hajduk, poklopio se s najboljom igrom nedavno u Zadru.

Najbolji ste bili kao lijevo krilo, a sad u Koprivnici kao desni bek?!

- Da, neobično, na prvi pogled. Ali, igram rado sve što mi trener kaže, nemam što birati. U Zadru mi je bila najbolja utakmica! A sad strijelac. Presretan sam.

Igrali ste ono što nije vaša pozicija?

- Igrao sam što nije moja pozicija, desnog beka, pa onda u samom finišu i desnog stopera, na 3 – 5 – 1, kad je ušao mali Mikanović. Najradije igram lijevo krilo, ali posebno u finišu ove sezone spreman sam na sve. Samo da igram i samo da dobro prolazimo!

Kako to da ste dali gol, malo neobično, zadnji trenuci...

- Pa bio je slobodni udarac, zašto ne, idemo probat zabiti gol pa skoro odmah sve riješiti. Tako smo govorili... I tako se dogodilo. Eto, zabio sam na prvoj stativi, tamo gdje nije bilo Bubnjića i Kokalovića, bili su taman isključeni.

Nije li plasman u finale već riješen?

- Sigurno da se ima još igrati, vidjeli smo svi u Ligi prvaka što se sve događa, sve se okrene u dvije minute. Doduše, ne znam da nas je netko tukao u Splitu dva razlike, osim Intera iz Milana. Ali, moramo biti ozbiljni, kao što i jesmo. Ulog je stvarno ogroman, kako kaže trener ovo nam je svima velika šansa da se upišemo u povijest.

Premija za kup, za finale, odnosno za trofej?

- Pa...

Jedan veliki osmijeh i hvala?

- Pa, nismo još pričali o tome.

Kako doživljavate ovo suđenje, Zaprešić, Koprivnica?

- Ne bismo smjeli komentirati, samo mogu reći da je tužna činjenica da smo se navikli na to da ako završimo bez isključenja i penala dosuđenog protiv nas, da je to vrh vrhova. Možda i nisam objektivan, ali mnogi zovu i pitaju što se to događa, nadam se boljem...

Koja vam je ambicija u Hajduku?

- Osobno? Meni je želja igrati što više, kao lijevo krilo, ili bilo što. A kao momčad da osvojimo kup i budemo drugi. Nije bitno što igram, samo da igram...

O idućoj sezoni?

- Ne razmišljam. Samo da odradimo ove utakmice do kraja kako treba, ima ih još puno.

Inozemstvo? Hajduk vam je oživio karijeru?

- Svakome je želja otići u inozemstvo kad za to dođe vrijeme. Ja sam bio (u Portugalu, op. a.) i u pravu ste, Hajduk me sad opet oživio. Volio bih ponovno u inozemstvu napraviti nešto. Kad za to dođe vrijeme.

Što je to nešto, uzeti novac?

- Pa da, to sam i mislio. To je jasno. A u Hajduku nešto, to je osvojiti kup – rekao je “Stoja”, pričuvni adut i mogli bismo reći miljenik trenera Krstičevića.

Krstin “multi-praktik”, od desnog beka do lijevog krila. A evo i strijelac!

SLAVEN ALFIREVIĆ

Ko će biti strijelac jubilarnog gola?

Hajduk je stigao do brojke 3997 – golova u prvenstvima, svih vremena, u svojoj 103. godini života... I sad čeka nestrpljivo, novi jubilej. Tko će biti strijelac 4000. prvenstvenog pogotka za Hajduk?

Taj podatak dočekao je novinare na press-konferenciji, notirano je da su jubilarne prvenstvene golove za “bijele” dosad postizali: 1000 – Vladimir Šenauer (Schönauer); Hajduk – Proleter (Osijek, današnji Osijek) 5:3, 22. minuta, 12. rujna 1954. godine. 2000 – Slaviša Žungul; Hajduk - Željezničar (Sarajevo) 4:0, 77. minuta, 2. rujna 1976. godine. 3000 – Nenad Pralija; Segesta (Sisak) – Hajduk 1:1, 12. minuta, 18. kolovoza 1995. godine. 3998 - ??? 3999 - ??? 4000 - ???

Hoće li jubilarni četiritisućiti gol biti postignut već u subotu, protiv Cibalije u Poljudu? Ili će hajdučka obitelj morati još pričekati neko vrijeme? U Hajduku su već u velikom iščekivanju i pripremili su nagradnu igru za svoje članove, svi fanovi Hajdukove službene Facebook stranice s pretplatom ili kupljenom ulaznicom za subotnju utakmicu Hajduk – Cibalia imaju priliku osvojiti jednu od četiri predviđene nagrade, dres igrača koji je postigao 4000. gol, majicu, loptu ili klupsku monografiju.

Detalji nagradne igre objavljeni su na Hajdukovu portalu, klupskim internetskim stranicama. Uvjet je da 4000. gol bude postignut protiv Cibalije. Ako ne, igra se nastavlja, uz napomenu da se radi isključivo o prvenstvenim golovima, dakle, nagradna igra neće vrijediti u revanš kup utakmici protiv Slaven Belupa u srijedu...

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/susic-sad-sam-nekako-laganiji-stojanovic-hajduk-me-opet-ozivio-198543 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=268cf53da108df1dcac478af885322d25bb68127 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Su%C5%A1i%C4%87%3A+Sad+sam+nekako+laganiji%3B+Stojanovi%C4%87%3A+Hajduk+me+opet+o%C5%BEivio&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fsusic-sad-sam-nekako-laganiji-stojanovic-hajduk-me-opet-ozivio-198543 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fsusic-sad-sam-nekako-laganiji-stojanovic-hajduk-me-opet-ozivio-198543 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Dva junaka iz Koprivnice [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
HajdukDva junaka iz Koprivnice

Sušić: Sad sam nekako laganiji; Stojanović: Hajduk me opet oživio

Piše PSD.
11. travnja 2013. - 21:40

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 21:53