StoryEditorOCM
Hajdukatmosfera na poljudu

Pogledajte kako su navijači ispratili igrače Hajduka nakon šokantnog poraza

Piše Sport SD
16. ožujka 2024. - 17:02

Raport nakon utakmice

Nakon šokantnog poraza na Poljudu od Lokomotive igrači Hajduka su otišli pozdraviti navijače na sjeveru koji su izrazili otvoreno negodovanje zbog rezultata. S istoka i zapada je, pak, igračima stigla podrška unatoč porazu. Kako je to izgledalo nakon utakmice pogledajte u videima. 

I kad gube i kad tuku

Pred kraj susreta čula se i pjesma ‘i kad gube, i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku‘.

‘Što učinio si ti?‘

Torcida na sjeveru pjeva ‘što učinio si ti od života ti?‘, a igrači Hajduka na terenu pokušavaju dostići zaostatak od dva gola protiv Lokomotive u završnim minutama susreta. Nakon toga su krenuli skandirati ‘sramite se pi****e‘.

Torcida poslala poruku 

U 57. minuti Toricda je na sjeveru podignula poruku na kojoj je pisalo: ‘Kad zasere capo, don ispravlja stvari, Robin Bokšić 2009.= Nezavisno tijelo 2024. Isto ste zlo onda i sada! UEFA = HNS = Mafija.‘ Potom je krenula i velika bakljada na sjevernoj tribini

Navijači pozvali igrače na kraju prvog dijela

Nakon što je sudac Pajač označio kraj prvog dijela Torcida je pozvala igrače Hajduka da dođu do sjevera. Igrači su se odazvali na podršku navijača prije odlaska na odmor.

image

Split, 160324.
Stadion Poljud.
HNK Hajduk - NK Lokomotiva, nogometna utakmica 27. kola SuperSport HNL-a.
Na fotografiji: Hajduk.
Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Tom Dubravec/Cropix

Oteti transparent

U 30. minuti Torcida je na sjeveru podignula poruku ‘pozdrav vulkanizerima‘ i naopako okrenula oteti transparent od druge navijačke skupine na kojem je pisalo ‘Colectivo Super‘. Oteti transparent su nakon toga i zapalili.

Hvalevrijedna gesta

Pred početak utakmice s igračima su na travnjak izašla djeca s downovim sindromom. Bit će to svakako jedan lijepi trenutak i uspomena pred poljudskom publikom koja ih dočekala uz gromoglasni pljesak i ovacije. 

image
Tom Dubravec/Cropix

Zagrijavanje uz Tutti Frutti

Tradicionalno su se navijači zagrijali pred utakmicu i najavili sjajnu atmosferu na dobro popunjenom Poljudu. Klasika je već kad se pusti ‘Dalmacijo‘ da se šalovi vinu u zrak, a glasnice opuste. 

Gromoglasni zvižduci za suce

Hajduk u 27. kolu HNL-a igra protiv Lokomotive od 17.10 sati. U uvertiri pred utakmicu službeni spiker je najavio sastave koji će istrčati na teren, a nakon njih i arbitre ovog susreta koji su dočekani gromoglasnim zvižducima. Sve je to već vezano za situaciju i afere sa suđenjem u hrvatskom nogometu.

Poljud se polako puni

Atmosfera na Poljudu je sjajna i stadion će opet biti odlično popunjen.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:37