StoryEditorOCM
Hajdukinvazija navijača

Želite li u subotu gledati Hajduka u Kranjčevićevoj? Rudeš ima važnu informaciju kako lakše doći do karte

Piše Sport SD
12. veljače 2024. - 17:24

Gotovo da nema stadiona u Hrvatskoj na kojem Hajduk ne igra u domaćinskoj atmosferi. Jedan od onih gdje je takva atmosfera najčešća je onaj u Kranjčevićevoj kad zapadnu i istočnu tribinu ispune hajdukovci. Očekuje se idućeg vikenda još jedna invazija navijača Hajduka u ulici pjesnika kad će ‘bijeli‘ igrati protiv Rudeša.

Za susret 23. kola HNL-a već se može do karata, a na svojim stranicama Rudeš je objavio i kako. Susret je na rasporedu u subotu (17. veljače, 17.10 sati), a cijene ulaznica su 15 eura za zapadnu tribinu te 10 za istok. Karte za istočnu tribinu mogu se isključivo kupiti na Poljudu, dok su one za zapadnu u prodaji na stadionu u Kranjčevićevoj.

Karte u Kranjčevićevoj prodavat će se od utorka do četvrta svakog dana od podne do 17 sati, a karte za zapadnu tribinu je moguće kupiti i online. Internetska prodaja krenula je danas od 12 sati na stranici ulaznice.hr, a kupljenu ulaznicu obavezno je isprintati i imati u fizičkom obliku na ulazu u stadion, ističu iz Rudeša, te dodaju kako je potrebno za ući na stadion pokazati i osobnu iskaznicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 13:59