Sport Košarka

najbolje od basketa

Održan prvi dan Split 3x3 Satellite 2K19 turnira, danas na Gripama uživajte u završnici turnira

najbolje od basketa

Na basket terenima pokraj Male dvorane na Gripa jučer je počeo Split 3x3 Satellite 2K19. Na turnir se prijavilo svekupno 32 momčadi, a u najatraktivnijoj konkurenciji, onoj seniorskoj, nastupalo je 12 ekipa iz četiri zemlje podijeljenih u dvije skupine sa šest ekipa, a četiri najbolje momčadi iz svake skupine osigurat će nastup u završnici turnira.

Drugi dan turnira počinje u 15:30 zadnjim kolom u skupinama nakon čega slijede četvrtfinalni okršaji. Finale Split 3x3 Satellite 2k19 na rasporedu je u 20:30 kada bismo trebali saznati koja momčad putuje u Lipik igrati međunarodno priznati 3x3 Challenger.

U slučaju kiše turnir će se nastaviti održavati u dvorani KK Splita.

- Željeli bismo se zahvaliti KK Splitu i svim donatorima i sponzorima bez kojih ovaj turnir ne bi bilo moguće održati, rekao je Hrvoje Marin, jedan od organizatora turnira.

Osim seniorskih utakmica, jučer su održani i turniri u mlađim kategorijama, a pobjednici su Uskraćeni koji su svladali Tulipani rezultatom 15:5 u konkurenciji juniora, Air Ballers koji su svladali ekipu Strožanca rezultatom 9:4 u konkurenciji kadeta i kadetkinja te ekipa Rupe koja je rezultatom 13:9 svladala Adriatic u konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina.

I zato, danas svi na Gripe i uživajte u sjajnom basketu!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka