StoryEditorOCM
Košarkafilmska romansa

Tko je tajanstvena žena Nikole Jokića? Otišla je u SAD prije njega, on ju je učio varati, skoro se ostavio košarke...

Piše Sport SD
13. lipnja 2023. - 08:43

Zadnji zvižduk, kraj. Slavlje. Srpski div poletio je u zagrljaj svojih najmilijih, a u središtu je bila ona. Duge kose i 40 centimetara ispod Nikole Jokića.

Ona je Natalija, ljubav još iz srednjoškolskih dana. Nikola i Natalija vjenčali su se u njegovom rodnom Somboru u listopadu 2020. u vrijeme korone te tako okrunili vezu koja je počela u srednjoj školi. Iako su zaljubljeni još od vremena kada su bili u školskim klupama, imali su i oni svojih teških trenutaka.

Problem se pojavio kada je Natalija nakon srednje škole otišla studirati izvan Srbije, a Nikola je zbog toga čak želio napustiti košarku. Natalija je išla igrati odbojku i studirati na ‘Seminole State Collegu‘ u Oklahomi 2013.. Kad je 2015. Jokić potpisao za Denver, ona je odustala od svoje odbojkaške karijere te se preselila s njim, a studij nastavila na ‘Metropolitan State University of Denver‘ koledžu. Diplomirala je psihologiju 2018. godine. 

Zanimljiva je priča s jednog obiteljskog okupljanja, kada je Nikola učio Nataliju kako - varati. Igrali su karte, a on ju je ‘podučavao‘ jer njegova braća ‘Strahinja i Nemanja varaju svaki put‘.

I Natalija, koja se ne voli previše eksponirati, je rodom iz Sombora, a u Denveru par živi od 2015. godine. Imaju kći Ognjenu, koja je stalno na tatinim utakmicama.

- Kad završim karijeru planiramo se vratiti i živjeti u Somboru. Želim biti tamo gdje mogu voziti automobil bez navigacije - kazao je jednom Jokić.

U početku su Nikola i Natalija živjeli u Denveru u trosobnom stanu zajedno s njegovom braćom koju su, eto, varali u kartaškoj igri Uno. Značili su mu za prilagodnu, i dalje je s njima igrao košarku ‘jedan na jedan‘ te videoigrice.

Nakon što su se vjenčali, Nikola vjenčani prsten veže za tenisice svaku utakmicu.

U rujnu 2021. rodila se mala Ognjena, a sada je obitelj Jokić na krovu svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 16:16