stdClass Object ( [id] => 8533 [title] => Zadar - Split CO, traži se cjepivo protiv ‘žutice’ [alias] => zadar-split-co-trazi-se-cjepivo-protiv-zutice [catid] => 278 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Prvi ogled susjeda je danas u Zadru (18 sati), a ritmom ‘svaka dva dana’ igrat će se na tri pobjede

Splitski “žuti” pišu povijest! Nakon što su u subotnjem grotlu Gripa u trećem polufinalnom ogledu (2:1) bili bolji od Cibone, koja se očito nije cijepila protiv žutice, po prvi put u povijesti finala prvenstava Hrvatske igrat će Split i Zadar.

Prvi ogled susjeda igra se anas u Zadru (18 sati), a ritmom “svaka dva dana” igrat će se na tri pobjede. U taboru Splita ponavljaju kako imperativa pobjede nema, zadovoljni su učinjenim ove sezone i s osmijehom na licu, ali iscrtani ratničkim bojama, ulaze u finalnu bitku.

Subotić: Vrhunac karijere

VD_SPLIT_CIBONA-240508.1
- Imao sam sreću trenirati velike klubove i osvajati naslove pred 20.000 ljudi, ali ono što sam u subotu doživio na Gripama je broj jedan moje trenerske karijere - kazao je strateg Splita Slobodan Subotić koji nije mogao odoliti da se pred susret sa Zadrom ne prisjeti polufinalnog trijumfa.

- Velika nam je čast, ali i obaveza igrati finale. Zadar je najkvalitetnija momčad u ligi što su pokazali u više navrata, apsolutni favorit. Od svojim momaka samo tražim pravi pristup, volju, želju i borbu. Ne gleda se koga ima, koga nema, treba igrati glavom, koncentrirano i vidjeti koliko možemo - kazao je Subotić.

Nakon suspenzije Anthonyja Akinsa, zbog konzumiranja marihuane, igrom žutih dirigira splitsko dite Igor Sumić koji je preko noći od momka za pet minuta po susretu postao vozač žutog autobusa koji je u punoj brzini uletio u finale.

- Dva dana nisam zaspao prije jutra, srce mi ubrzano kuca kao da će iskočiti. Još nam nije jasno da smo mi igrali tu utakmicu - kazao je Sumić koji je pred susret sa Zadrom još uvijek pod dojmom euforije punih Gripa i “pada” Cibone.

- Nadam se da će nas Tornado pozdraviti na predstavljanju, znam da su navijali za nas protiv Cibone. Nije bilo lako od nekoliko minuta po utakmici odjednom igrati skoro cijelu, ali vjerovao sam u sebe, i što je najvažnije ljudi oko mene su me podržavali. Hvala treneru Subotiću koji mi je mnogo pomogao, on me uostalom i doveo u Split, a i Akinsu od kojeg sam puno naučio - kazao je 26-godišnji Splićanin kojeg očekuje velika borba s prvim čovjekom Zadra ove sezone, razigravačem Coreyem Brewerom.

- Nadam se da ćemo naći rješenje za Brewera. Idemo se boriti - zaključio je Sumić. Iako bi simpatizeri Splita, koji će kako god se zvao u srcima navijača biti Jugoplastika, najrađe zaustavili vrijeme i uživali u trenutku slave život ide dalje, a samo će vrijeme pokazati može li Subotićeva četa slaviti u još jednoj bitci.

Stallworth: Znamo formulu

U Jazinama je primjetna opuštenost! Ali nema onoga tko ne ističe kako se valja ozbiljno spremiti za «žute». Zato i ne čudi što su svi igrači i prije zakazanog vremena stigli na jutarnji trening na kojemu je Aco Petrović radio taktičke postavke koje valja doraditi za momčad s Gripa!

KKZADAROI6.jpg
- Poznajemo se odlično! Ove sezone smo četiri puta slavili protiv njih, ali finale je ipak nešto drugo! Zasigurno, Splićani ne misle dignuti ruke u zrak! Zašto bi se onda onako žestoko borili protiv Cibone, o kojoj smo iskreno i mi razmišljali kao mogućem suparniku u finalu. Sad su nas dopali «žuti» i moramo to odraditi na pravi način, pobjednički - misli Shammel Stallworth koji je u polufinalu protiv Zagreba odigrao prilično zrelo.

Svjestan je i Stallworth koliko se u Zadru inače živi za trofej....
- Kad već nismo u NLB ligi iskoristili prigodu, ako ništa drugo onda za hvatanje većeg broja bodova koji se računaju za Euroligu, ili pak u Kupu Krešimira Ćosića došli do pehara, onda je red da se u prvenstvu Hrvatske podičimo trofejom. Zato je bitno već u prvoj utakmici seriju usmjeriti u našem pravcu - procjenjuje Shammel.

U velikim utakmicama, Stallworth je unatoč svojem znanju znao zatajiti, ali nas uvjerava kako u nove okršaje ulazi posve smireno....
- Ne osjećam pritisak, štoviše, nikad me nije ni hvatala nervoza zbog važnosti utakmice, jer znam da moram pružiti najviše što mogu. Jedini pritisak kojeg osjećam je onaj koji dolazi od trenera što je i razumljivo jer on je taj koji najviše odgovara za rezultat, i zato od igrača traži maksimum - kratko će Stallworth iza kojeg je iskustvo brazilskoga finala.

U raščlambi splitskih mogućnosti često se ističe kako im je izostanak Anthonya Akinsa veliki problem....
- Točno! Neće imati bitnog igrača, čovjeka koji ih je znao razigrati! Ali na temelju utakmice s Cibonom vidljivo je da su to riješili. Sve skupa su začinili velikim borbenošću! Međutim, ne bježimo od uloge favorita, imamo prednost domaćeg parketa i sjajnu publiku! Kad tome pridodamo i našu veliku želju da sezonu zaključimo kao pobjednici, onda je formula za uspjeh poznata. Ali valja nam korak po korak - zbori Shammell.

Gjergja: Moćna smo momčad

Prilično raspoložen bio je u subutu nakon utakmice sa Zagrebom, direktor KK Zadar, Giuseppe Giergija. I njemu je laknulo kad je postalo jasno da će Zadar u novi juriš na titulu. Dobro se osjeća i uoči finaal sa Splitom....

- Kako neću biti zadovoljan! Kroz prvenstvo smo pokazali karakteristike odlične i moćne momčadi koja zna igrati košarku. Logično na tom putu na kratko je znalo biti i određenih problemčića, ali kad se dođe do ove razine, onda moram iskazati potporu momčadi- kazao je Gjergja.

Pino ničim ne želi pritiskati momčad! Tek je dometnuo...

- Uglavnom možemo biti zadovoljni učinjenim u dosadašnjem dijelu sezonu, ali se u ovom  trenutku ne bih  želio upuštati u neku opsežniju analizu. Ima vremena! Ono što sad mogu kazati jest to da bi neosvajanje naslova prvaka ipak bila jedna mrlja na cijelu priču. Ali ne želim  da bilo tko ovo shvati kao imperativ, jer dobro znam da  u sportu puno toga ne ovisi isključivo o igri na parketu – veli Giergija.

Želio je koju kratko kazati o Breweru....
- Ima naše veliko povjerenje, to je igrač koji je kroz sezonu imao sjajnih partija.Bože moj i njemu se može dogoditi slaba utakmica.

Breweru sve jasno

Kristijan Magaš, predsjednik KK Zadar, želio je pojasniti „šumove“ na relaciji između njega i Coreya Brewera, koju smo svrstali u jedan od razloga za slab učinak u polufinalu protiv Zagreba

- Nema nikakvih nesporazuma! Otvoreno sam pričao s Coreyem , pravi je sportaš i dobro razumije o čemu je bila riječ! Nije iskazivao nezadovoljstvo mojim razmišljanjem koje nije bilo za javnost ,ali je ipak otišlo u eter. Kazao mi je kako sve skupa nije utjecalo na njegovu igru, uvjeren da će u finalnoj seriji biti puno bolje, jer da je i njemu glavni cilj osvojiti  trofej - kazao je Magaš.

Akins odletio, ali se vraća?

Razigravač Split CO-a, po mnogima najbolji igrač “žutih” ove sezone, Anthony Akins, jučer se pozdravio sa suigračima, i pravcem Split-Zagreb, pa preko Atlantika u noćnim je satima trebao sletjeti u rodnu Atlantu. Podsjetimo, zbog konzumiranja marihuane Akins je suspendiran, a koliko će biti kažnjen znat će se krajem tjedna kada bi povjerenik lige Josip Bilić trebao “reći svoje”.

Prema propozicijama natjecanja kazna je godinu dana zabrane nastupanja u svim FIBA-inim natjecanjima.
- Kad dobijemo napismeno kolika će biti kazna tražit ćemo od komisije FIBA-e da nas sasluša i vidjeti da li se može smanjiti. Ako kazna bude manja od godine dana velika je šansa da Akins ostane u Splitu, obostrani interes postoji. Ako ne tražit ćemo ligu koja nije pod FIBA-om, a to je Amerika ili Azija - kazao je menadžer američkog razigravača Duško Mišković.

Pokisla Cibona

Nakon pobjede nad Cibonom igrač Split CO-a, Hrvoje Perić izvadio je kišobran (?) s kojim je pod svodom dvorane zaplesao “ples po kiši” u zagrljaju s Igorom Sumićem.

- Prije tri mjeseca došao sam na trening po pljusku, a kad je završio trening kiša je stala pa nisam htio kao redikul ići po suncu s kišobranom u rucu. Perić je tada rekao da ga ostavim u dvorani i da ćemo ga otvoriti kad skinemo Cibonu u playoffu - prepričao je Sumić kako je “pokisla“ Cibona. Hoće li isti kišobran put sunčanog Zadra nismo dobili odgovor.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Prvi ogled susjeda je danas u Zadru (18 sati), a ritmom ‘svaka dva dana’ igrat će se na tri pobjede [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2008-05-26 21:01:16 [created_by] => 31 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2008-05-27 13:35:11 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2008-05-27 09:43:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 2793 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 278 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz košarke. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, košarka [secure] => 0 [page_title] => Košarka [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 278 [name] => Košarka [alias] => kosarka [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 4 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38232444 Threads: 5 Questions: 7087811161 Slow queries: 3298029 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608095379 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 54 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/kosarka ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/kosarka/zadar-split-co-trazi-se-cjepivo-protiv-zutice-8533 [printLink] => /sport/kosarka/zadar-split-co-trazi-se-cjepivo-protiv-zutice-8533?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 51920 [name] => kksplitco [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kksplitco [link] => /tag/kksplitco ) [1] => stdClass Object ( [id] => 278699 [name] => kkzadar [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => kkzadar [link] => /tag/kkzadar ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Prvi ogled susjeda je danas u Zadru (18 sati), a ritmom ‘svaka dva dana’ igrat će se na tri pobjede [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Zadar - Split CO, traži se cjepivo protiv ‘žutice’ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-12-23-39-24-31 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => templates/site/images/no_image.png [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [galleryCount] => 0 [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Prvi ogled susjeda je danas u Zadru (18 sati), a ritmom ‘svaka dva dana’ igrat će se na tri pobjede

Splitski “žuti” pišu povijest! Nakon što su u subotnjem grotlu Gripa u trećem polufinalnom ogledu (2:1) bili bolji od Cibone, koja se očito nije cijepila protiv žutice, po prvi put u povijesti finala prvenstava Hrvatske igrat će Split i Zadar.

Prvi ogled susjeda igra se anas u Zadru (18 sati), a ritmom “svaka dva dana” igrat će se na tri pobjede. U taboru Splita ponavljaju kako imperativa pobjede nema, zadovoljni su učinjenim ove sezone i s osmijehom na licu, ali iscrtani ratničkim bojama, ulaze u finalnu bitku.

Subotić: Vrhunac karijere

VD_SPLIT_CIBONA-240508.1
- Imao sam sreću trenirati velike klubove i osvajati naslove pred 20.000 ljudi, ali ono što sam u subotu doživio na Gripama je broj jedan moje trenerske karijere - kazao je strateg Splita Slobodan Subotić koji nije mogao odoliti da se pred susret sa Zadrom ne prisjeti polufinalnog trijumfa.

- Velika nam je čast, ali i obaveza igrati finale. Zadar je najkvalitetnija momčad u ligi što su pokazali u više navrata, apsolutni favorit. Od svojim momaka samo tražim pravi pristup, volju, želju i borbu. Ne gleda se koga ima, koga nema, treba igrati glavom, koncentrirano i vidjeti koliko možemo - kazao je Subotić.

Nakon suspenzije Anthonyja Akinsa, zbog konzumiranja marihuane, igrom žutih dirigira splitsko dite Igor Sumić koji je preko noći od momka za pet minuta po susretu postao vozač žutog autobusa koji je u punoj brzini uletio u finale.

- Dva dana nisam zaspao prije jutra, srce mi ubrzano kuca kao da će iskočiti. Još nam nije jasno da smo mi igrali tu utakmicu - kazao je Sumić koji je pred susret sa Zadrom još uvijek pod dojmom euforije punih Gripa i “pada” Cibone.

- Nadam se da će nas Tornado pozdraviti na predstavljanju, znam da su navijali za nas protiv Cibone. Nije bilo lako od nekoliko minuta po utakmici odjednom igrati skoro cijelu, ali vjerovao sam u sebe, i što je najvažnije ljudi oko mene su me podržavali. Hvala treneru Subotiću koji mi je mnogo pomogao, on me uostalom i doveo u Split, a i Akinsu od kojeg sam puno naučio - kazao je 26-godišnji Splićanin kojeg očekuje velika borba s prvim čovjekom Zadra ove sezone, razigravačem Coreyem Brewerom.

- Nadam se da ćemo naći rješenje za Brewera. Idemo se boriti - zaključio je Sumić. Iako bi simpatizeri Splita, koji će kako god se zvao u srcima navijača biti Jugoplastika, najrađe zaustavili vrijeme i uživali u trenutku slave život ide dalje, a samo će vrijeme pokazati može li Subotićeva četa slaviti u još jednoj bitci.

Stallworth: Znamo formulu

U Jazinama je primjetna opuštenost! Ali nema onoga tko ne ističe kako se valja ozbiljno spremiti za «žute». Zato i ne čudi što su svi igrači i prije zakazanog vremena stigli na jutarnji trening na kojemu je Aco Petrović radio taktičke postavke koje valja doraditi za momčad s Gripa!

KKZADAROI6.jpg
- Poznajemo se odlično! Ove sezone smo četiri puta slavili protiv njih, ali finale je ipak nešto drugo! Zasigurno, Splićani ne misle dignuti ruke u zrak! Zašto bi se onda onako žestoko borili protiv Cibone, o kojoj smo iskreno i mi razmišljali kao mogućem suparniku u finalu. Sad su nas dopali «žuti» i moramo to odraditi na pravi način, pobjednički - misli Shammel Stallworth koji je u polufinalu protiv Zagreba odigrao prilično zrelo.

Svjestan je i Stallworth koliko se u Zadru inače živi za trofej....
- Kad već nismo u NLB ligi iskoristili prigodu, ako ništa drugo onda za hvatanje većeg broja bodova koji se računaju za Euroligu, ili pak u Kupu Krešimira Ćosića došli do pehara, onda je red da se u prvenstvu Hrvatske podičimo trofejom. Zato je bitno već u prvoj utakmici seriju usmjeriti u našem pravcu - procjenjuje Shammel.

U velikim utakmicama, Stallworth je unatoč svojem znanju znao zatajiti, ali nas uvjerava kako u nove okršaje ulazi posve smireno....
- Ne osjećam pritisak, štoviše, nikad me nije ni hvatala nervoza zbog važnosti utakmice, jer znam da moram pružiti najviše što mogu. Jedini pritisak kojeg osjećam je onaj koji dolazi od trenera što je i razumljivo jer on je taj koji najviše odgovara za rezultat, i zato od igrača traži maksimum - kratko će Stallworth iza kojeg je iskustvo brazilskoga finala.

U raščlambi splitskih mogućnosti često se ističe kako im je izostanak Anthonya Akinsa veliki problem....
- Točno! Neće imati bitnog igrača, čovjeka koji ih je znao razigrati! Ali na temelju utakmice s Cibonom vidljivo je da su to riješili. Sve skupa su začinili velikim borbenošću! Međutim, ne bježimo od uloge favorita, imamo prednost domaćeg parketa i sjajnu publiku! Kad tome pridodamo i našu veliku želju da sezonu zaključimo kao pobjednici, onda je formula za uspjeh poznata. Ali valja nam korak po korak - zbori Shammell.

Gjergja: Moćna smo momčad

Prilično raspoložen bio je u subutu nakon utakmice sa Zagrebom, direktor KK Zadar, Giuseppe Giergija. I njemu je laknulo kad je postalo jasno da će Zadar u novi juriš na titulu. Dobro se osjeća i uoči finaal sa Splitom....

- Kako neću biti zadovoljan! Kroz prvenstvo smo pokazali karakteristike odlične i moćne momčadi koja zna igrati košarku. Logično na tom putu na kratko je znalo biti i određenih problemčića, ali kad se dođe do ove razine, onda moram iskazati potporu momčadi- kazao je Gjergja.

Pino ničim ne želi pritiskati momčad! Tek je dometnuo...

- Uglavnom možemo biti zadovoljni učinjenim u dosadašnjem dijelu sezonu, ali se u ovom  trenutku ne bih  želio upuštati u neku opsežniju analizu. Ima vremena! Ono što sad mogu kazati jest to da bi neosvajanje naslova prvaka ipak bila jedna mrlja na cijelu priču. Ali ne želim  da bilo tko ovo shvati kao imperativ, jer dobro znam da  u sportu puno toga ne ovisi isključivo o igri na parketu – veli Giergija.

Želio je koju kratko kazati o Breweru....
- Ima naše veliko povjerenje, to je igrač koji je kroz sezonu imao sjajnih partija.Bože moj i njemu se može dogoditi slaba utakmica.

Breweru sve jasno

Kristijan Magaš, predsjednik KK Zadar, želio je pojasniti „šumove“ na relaciji između njega i Coreya Brewera, koju smo svrstali u jedan od razloga za slab učinak u polufinalu protiv Zagreba

- Nema nikakvih nesporazuma! Otvoreno sam pričao s Coreyem , pravi je sportaš i dobro razumije o čemu je bila riječ! Nije iskazivao nezadovoljstvo mojim razmišljanjem koje nije bilo za javnost ,ali je ipak otišlo u eter. Kazao mi je kako sve skupa nije utjecalo na njegovu igru, uvjeren da će u finalnoj seriji biti puno bolje, jer da je i njemu glavni cilj osvojiti  trofej - kazao je Magaš.

Akins odletio, ali se vraća?

Razigravač Split CO-a, po mnogima najbolji igrač “žutih” ove sezone, Anthony Akins, jučer se pozdravio sa suigračima, i pravcem Split-Zagreb, pa preko Atlantika u noćnim je satima trebao sletjeti u rodnu Atlantu. Podsjetimo, zbog konzumiranja marihuane Akins je suspendiran, a koliko će biti kažnjen znat će se krajem tjedna kada bi povjerenik lige Josip Bilić trebao “reći svoje”.

Prema propozicijama natjecanja kazna je godinu dana zabrane nastupanja u svim FIBA-inim natjecanjima.
- Kad dobijemo napismeno kolika će biti kazna tražit ćemo od komisije FIBA-e da nas sasluša i vidjeti da li se može smanjiti. Ako kazna bude manja od godine dana velika je šansa da Akins ostane u Splitu, obostrani interes postoji. Ako ne tražit ćemo ligu koja nije pod FIBA-om, a to je Amerika ili Azija - kazao je menadžer američkog razigravača Duško Mišković.

Pokisla Cibona

Nakon pobjede nad Cibonom igrač Split CO-a, Hrvoje Perić izvadio je kišobran (?) s kojim je pod svodom dvorane zaplesao “ples po kiši” u zagrljaju s Igorom Sumićem.

- Prije tri mjeseca došao sam na trening po pljusku, a kad je završio trening kiša je stala pa nisam htio kao redikul ići po suncu s kišobranom u rucu. Perić je tada rekao da ga ostavim u dvorani i da ćemo ga otvoriti kad skinemo Cibonu u playoffu - prepričao je Sumić kako je “pokisla“ Cibona. Hoće li isti kišobran put sunčanog Zadra nismo dobili odgovor.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] => [OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/kosarka/zadar-split-co-trazi-se-cjepivo-protiv-zutice-8533 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=0e7c40bf0794d0d0de7d5ccc1184c3eda731e0fa [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Zadar+-+Split+CO%2C+tra%C5%BEi+se+cjepivo+protiv+%E2%80%98%C5%BEutice%E2%80%99&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fkosarka%2Fzadar-split-co-trazi-se-cjepivo-protiv-zutice-8533 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fkosarka%2Fzadar-split-co-trazi-se-cjepivo-protiv-zutice-8533 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Prvi ogled susjeda je danas u Zadru (18 sati), a ritmom ‘svaka dva dana’ igrat će se na tri pobjede [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM

Zadar - Split CO, traži se cjepivo protiv ‘žutice’

Piše PSD.
27. svibnja 2008. - 11:43
Prvi ogled susjeda je danas u Zadru (18 sati), a ritmom ‘svaka dva dana’ igrat će se na tri pobjede

Splitski “žuti” pišu povijest! Nakon što su u subotnjem grotlu Gripa u trećem polufinalnom ogledu (2:1) bili bolji od Cibone, koja se očito nije cijepila protiv žutice, po prvi put u povijesti finala prvenstava Hrvatske igrat će Split i Zadar.

Prvi ogled susjeda igra se anas u Zadru (18 sati), a ritmom “svaka dva dana” igrat će se na tri pobjede. U taboru Splita ponavljaju kako imperativa pobjede nema, zadovoljni su učinjenim ove sezone i s osmijehom na licu, ali iscrtani ratničkim bojama, ulaze u finalnu bitku.

Subotić: Vrhunac karijere

...
VD_SPLIT_CIBONA-240508.1

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 01:39