Sport Strani nogomet

kolike su šanse?

Nezabilježena provokacija ili najveća slučajnost u povijesti? Engleski niželigaši uvrijedili protivnike napisavši im u zapisnik da su sr****!

kolike su šanse?

Najzanimljivije vijesti najčešće dolaze iz opskurnih natjecanja. U niželigaškom engleskom nogometnom natjecanju zabilježen je nevjerojatan slučaj koji je uzburkao duhove na Otoku. Susret Sydenham Uniteda i Streatham Roversa definitivno ne bi zanimao nikoga osim nekolicine prijatelja i članova uže rodbine igrača da igrači gostujuće momčadi u zapisniku nisu zamijetili nešto zanimljivo.

Skraćeno ime Streatham Roversa je SRFC, a početna jedanaestorica domaće momčadi bila je u zapisniku poredana tako da su početna slova prezimena igrača tvorila rečenicu SRFC are shit, prevedeno na hrvatski SRFC je sr***. To je jako uznemirilo gostujuću momčad koja traži reakciju nadležne organizacije. U ovoj ligi igrači brojeve ne biraju proizvoljno nego kao u stara vremena startna postava nosi brojeve od 1 do 11. Da se radi o namjeri, tvrde, jasno je po tome što je napadač Dane Francis nosio broj tri, što je zaista neuobičajeno.

Kako god bilo, radi se o zaista jedinstvenom i nadasve zanimljivom slučaju. Ako je u pitanju provokacija, mora se reći da je zaista uspjela, a ako je u pitanju slučajnost, situacija je još nevjerojatnija.

Kako će se cijeli slučaj rasplesti, svakako ćemo vas obavijestiti, a sporni zapisnik pogledajte sami.

 

 

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet