StoryEditorOCM
Strani nogometplus i minus

Igor Bišćan potopio Benzemu i društvo, poraz Slavena Bilića protiv lidera

Piše Tomislav Dragobratović/SN
3. studenog 2023. - 23:25

Bivši trener Dinama Igor Bišćan odlično je započeo svoju epizodu u Saudijskoj Arabiji. Bišćan je na klupi svojeg novog kluba Al-Shababa upisao tri pobjede u prve četiri odigrane utakmice, a najznačajnija je došla večeras kada su njegovi izabranici savladali suparnike iz Al-Ittihada, jednog od najjačih klubova u ligi za kojeg nastupaju zvijezde poput Karima Benzeme i N‘Golo Kantea.

Minimalnu 1:0 pobjedu osigurao je pogodak Carlosa Juniora iz 14. minute, a osim toga Bišćanova momčad imala je potencijalni kazneni udarac koji je poništila VAR tehnologija. Ovom pobjedom momčad hrvatskog stratega zauzela je osmo mjesto prvenstvene tablice, što je dva mjesta niže od šestoplasiranog Al-Ittihada, koji se nalazi u rezultatskoj krizi.

Momčad prepuna zvijezda ne zna za pobjedu već pet utakmica, zbog čega zaostaju čak 11 bodova za liderom prvenstva Al-Hilalom.

Prvoplasirana momčad prvenstva još ne zna za poraz, a danas su u ranijem terminu ponovno upisali tri boda 2:0 pobjedom nad Al-Fatehom još jednog hrvatskog stratega, Slavena Bilića. Momčad je u vodstvo doveo Aleksandar Mitrović u petoj minuti, dok je konačan rezultat susreta postavio Salem Al-Dawsari na kraju utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:42