StoryEditorOCM
Strani nogometkrivo tumačenje

Kad u svemu vidite transfer: jedna obična fotografija izazvala je potpunu pometnju u nogometnom svijetu

Piše R. R.
8. srpnja 2023. - 08:45

Sadio Mane nema namjeru napustiti Bayern i otići u Saudijsku Arabiju. Iako senegalski reprezentativac ima bogate ponude, njegov cilj je ostanak u Munchenu i borba za trofeje.

Prethodnih dana u javnosti se pojavila fotografija Manea u veleposlanstvu Saudijske Arabije u Dakaru. Mnogi su pomislili da je prihvatio neku od ponuda, no napadač je zapravo išao po vizu kako bi posjetio Meku.

- Sadio Mane nema namjeru otići u Saudijsku Arabiju. Nedavna fotografija koja je kružila po društvenim mrežama nema nikakve veze s potencijalnim transferom. Vadio je vizu jer planira posjetiti Meku. Želi ostati u Bayernu - riječi su novinara Bilda Christiana Falka.

Mane iza sebe ima poprilično tešku sezonu. Došao je kao veliko pojačanje u redove bavarskog velikana, ali takav epitet nije opravdao i mnogo više se govorilo o njegovom ponašanju. Poznato je da je Senegalac imao žestoke verbalne okršaje s nekadašnjim trenerom Julianom Nagelsmannom, a potom je nakon susreta s Manchester Cityjem udario suigrača Leroya Sanea. Zbog toga je Mane dobio novčanu kaznu od pola milijuna eura i suspenziju na jednu utakmicu.

U dresu Bayerna prošle sezone nastupio je u 38 utakmica i imao je učinak od 12 golova i šest asistencija. To nikako ne zadovoljava čelnike njemačkog prvaka, pa je klub spreman i na prodaju. Ni trener Thomas Tuchel nema ništa protiv toga. Ipak, Mane smatra da će u novoj sezoni sve biti mnogo bolje i ostaje nam vidjeti što će se na kraju dogoditi.

Treba napomenuti da se pored klubova iz Saudijske Arabije iskusni napadač povezuje i s povratkom u Englesku, gdje ga navodno žele Newcastle i Chelsea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 19:20