StoryEditorOCM
Strani nogometkraj suradnje

Manchester City je veliku zvijezdu platio sto milijuna funti, a sada ga je Pep Guardiola glatko otpisao

Piše R. R.
4. ožujka 2024. - 21:51

Manchester City je prošlu sezonu osvojio Premiership, FA Cup i Ligu prvaka, ove godine je momčad Pepa Guardiole u utrci za trofeje u svim natjecanjima. Neće biti lako obraniti sve naslove, no Guardiola je menadžer koji ne priznaje ništa osim pobjede.

Katalonski stručnjak ima odlično posloženu momčad posebno je oduševljen povratkom Kevina de Bruynea, koji briljira otkako se oporavio od ozljede, Erling Haaland i dalje je nezaustavljiv, Rodrija smatra uz Phila Fodena najboljim igračem Premiershipa, ali nije baš svima zadovoljan.

Kako stvari stoje Guardiola je već otpisao engleskog reprezentativca Jacka Grealisha koji je ove sezone neprepoznatljiv, u 27 nastupa ima samo tri gola uz dvije asistencije. Pep mu ne vjeruje kao prije, a na sve su se još nadovezale i ozljede, koje su mu smanjile učinak, ali i pogoršale mentalno stanje. Grealish ostaje do ljeta, a onda će City razmotriti ponude.

Prije tri godine je slika bila potpuno drugačija, Grealish je potpisao za City, dobio ugovor do ljeta 2026. godine, a plaćen je čak sto milijuna funti.

Do dolaska u „građane“, bio je prvi igrač Aston Ville i jedna od najvećih zvijezdi Premiershipa, no sada je već polako počeo "propadati" i vidjet ćemo može li u nekom drugom klubu ponovo biti onaj nekadašnji ubojit igrač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:44