StoryEditorOCM
Strani nogometFoto finiš

Sapunica se bliži kraju, Tudor ‘uhvaćen‘ u zračnoj luci u Istanbulu. Potpisuje li konačno za turskog velikana?

Piše Sport SD
20. listopada 2023. - 15:15

Splitskog trenera Igora Tudora turski mediji ‘uhvatili‘ su u zračnoj luci u Istanbulu. Već neko vrijeme kalkulira se kako će bivši trener Hajduka preuzeti turskog velikana Bešiktaš, ali nikako nije bilo službenih potvrda tih nagađanja. Međutim, dolazak Tudora u najveći turski grad alarmirao je tamošnje medije te digao na noge navijačke mase.

Posljednji angažman Tudor je imao u francuskom Marseille, ali se na kraju sezone iznenađujuće povukao. Kasnije je bio u kombinacijama za poziciju trenera Juventusa, ali ‘Staru damu‘ i dalje vodi Massimiliano Allegri. Posljednjih dana stalno se spominjala opcija kako bi Tudor trebao preuzeti Bešiktaš, da tamo dolazi sa svojim pomoćnicima. A pogotovo nakon što su Hari Vukas i Toni Modrić već stigli u Istanbul i priključeni su stručnom stožeru Bešiktaša. Međutim, prije samo nekoliko dana dolazak Tudora je demantirao predsjednik kluba Nuri Cebit, najavio je kako će odluku o novom treneru donijeti novi predsjednik kluba. No, tamošnji novinari snimili su Tudora u Istanbulu pa se očekuje kako će ipak karijeru nastaviti u Turskoj gdje je već vodio Karabukspor i Galatasaray.

Momčad Bešiktaša vodi Burak Yilmaz nakon odlaska Senola Gunesa prije dva tjedna. Nakon osam odigranih kola tamošnje Superlige momčad Bešiktaša je na četvrtom mjesto s čak osam bodova zaostatka za liderom Fenerbahčeom koji ima maksimalan učinak. 

Osim Bešiktaša, u posljednje vrijeme spominjao se Tudor i kao potencijalni kandidat za klupu Napolija i Lazija, ali i kao mogući povratnik u Marseille.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:22