StoryEditorOCM
Strani nogometStravične vijesti

Šok! Igrao je protiv Hajduka, preminuo je iznenada u 39. godini, prvog radnog dana. Iza njega ostalo je čak petero djece

Piše F. V.
13. veljače 2024. - 15:27

Bivši U21 reprezentativac Norveške Mounir Hamoud preminuo je iznenada u 39. godini života u Drammenu. Prvog radnog dana na poziciji jednog od trenera u Stromsgodsetu, klubu u kojem je proveo dobar dio igračke karijere, stradao je od srčanog udara.

Hamoud koji je rođen u Maroku je osam godina proveo u Stromsgodsetu prije nego što je objesio kopačke o klin 2019. godine. Igrao je između ostalog i dvije utakmice za norveški klub kontra Hajduka u kvalifikacijama Europske lige u ljeto 2015. godine (treće pretkolo). U oba susreta je ovaj lijevi bek nastupio, a oba su završila s identičnih 2:0 za Hajduk.

Tijekom igračke karijere Hamoud je nastupao još i za Lyn i Bodo Glimt, pa se posvetio trenerskoj karijeri. Posljednje četiri godine radio je kao trener zadužen za razvoj igrača u NFF Buskerudu. Sličnu rolu upravo je trebao preuzeti u Stromsgodsetu. Preminuo je točno na dan koji mu je trebao biti prvi na novom radnom mjestu u svom novom/starom klubu. Stromsgodset se od igrača oprostio i na društvenim mrežama.

- Ovo je brutalna, šokantna vijest koja nas je sve pogodila... Naše misli su iz Mounirovu obitelj. Izgubili su oca, muža, brata i divnog člana obitelji... - napisali su između ostalog iz kluba. Preminuo je samo 11 dana iza 39. rođendana. Mounir je iza sebe ostavio čak petero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:45