StoryEditorOCM
Strani nogometvelika parada

Spektakl na predstavljanju Messija u Miamiju, Beckham izbjegao pad, MLS liga napravila veliki gaf

Piše Sport SD
17. srpnja 2023. - 07:41

U nedjelju navečer Lionel Messi napokon je predstavljen kao novi igrač Intera iz Miamija. Cjelokupno predstavljanje dogodilo se po jakom vjetru i kiši, ali oluja nije mogla omesti najveću paradu u povijesti MLS lige - pišu Sportske novosti.

Navijači Intera čekali su šest tjedana na predstavljanje, otkako je Messi službeno potvrdio da će karijeru nastaviti na Floridi. Veliku ceremoniju predstavljanja vodio je suvlasnik Intera David Beckham, a po izlasku na pozornicu DRV PNK Stadiuma Messi je pozdravljen ovacijama razdraganih navijača.

- Hvala vam puno. Prije svega želim zahvaliti građanima Miamija na privrženosti i dobrodošlici. Sve se dogodilo jako brzo. Drago mi je što sam ovdje, što sam s vama. Želim zahvaliti Joseu (Mas, suvlasnik Miamija) i Davidu (Beckhamu) na dobrodošlici. Oni su nam sve olakšali. Sve je bilo spektakularno otkako smo došli. Jedva čekam započeti s treninzima i utakmicama. Želim pobjeđivati u ovom klubu. Želim također zahvaliti svojim novim suigračima na dobrodošlici. Jako sam sretan što sam odabrao ovaj grad sa svojom obitelji, rekao je Messi, između ostaloga u svom govoru. U novom će klubu, dakako, nositi dres s brojem 10.

- Prije 10 godina započeo sam svoj put izgradnje nove MLS momčadi. Rekao sam da mi je san dovođenje najboljih igrača na Floridu u Miami. Molit ću vas da mi oprostite što sam malo emocionalan večeras, ali zaista mi je ostvarenje snova što je Messi stigao u Inter Miami. Tako smo ponosni što si odabrao ovaj klub za sljedeću fazu svoje karijere. Dobrodošao u obitelj, rekao je Beckham na predstavljanju.

A Beckham je pri izlasku na pozornicu zamalo imao nezgodu. Okliznuo se, ali je šireći ruke uspio izbjeći pad pred milijunskim auditorijem. To je primijetio Jorge Mas koji je ispred njega također širio ruke šaleći se da i on pada.

A ranije tijekom večeri prije Messija kao novi igrač kluba predstavljen je i njegov bivši suigrač iz Barcelone Sergio Busquets koji će u Interu nositi dres s brojem 5.

A veliki gaf napravila je MLS liga koja je objavivši na društvenim mrežama da je Busquets novi igrač Intera umjesto njegove fotografije objavila fotografiju njegovog bivšeg suigrača iz španjolske reprezentacije Alvara Arbeloe sa SP-a 2010. godine. Istu pogrešku brzo su ispravili, ali trag je ostao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:50