StoryEditorOCM
Strani nogometnovi angažman

Stigla potvrda: Eduardo da Silva preuzima legendarni klub iz BiH

Piše Sport SD
26. siječnja 2024. - 22:36

Sve je spremno za novi angažman bivšeg Vatrenog i miljenika navijača Eduarda da Silve.

Već smo pisali o njegovoj želji za preuzimanjem upravljanja tuzlanske Slobode, a iz kluba su objavili da je čitav posao sada praktički pred realizacijom. Kako prenose gotovo svi bosanskohercegovački mediji, četvrti najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije u klub želi ući zajedno sa svojom menadžerskom agencijom.

Predstavnici Slobode sastali su se s legendarnim ‘hrvatskim‘ Brazilcem u Zagrebu i dogovorili sve detalje. Eduardo će kratko posjetiti svoj rodni Brazil i potom će biti spreman za novu stanicu u svojoj karijeri:

- Izuzetno sam zadovoljan radnim sastankom s predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam i više nego dovoljno informacija o klubu i gradu Tuzli. Detaljno su mi prezentirani klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba jer su došli u službeni posjet. Imao sam dosta neformalnih poziva iz mnogih klubova, ali ovo je prvi službeni kontakt nekog od njih. Inicijalno smo dogovorili smjernice za idući period i stavljam se na raspolaganje Slobodi. Zbog privatnih obaveza moram se vratiti u Brazil, ali moji suradnici nastavljaju komunikaciju s predstavnicima Slobode. U što kraćem roku planiram posjetiti Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu - izjavio je za medije Da Silva.

FK Sloboda je trenutno vodeća momčad druge lige. U nju su ispali prošle sezone nakon što su završili na posljednjem 12. mjestu s 32 boda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:30