StoryEditorOCM
Strani nogometpišu englezi

Tottenham se zbog pravila mora riješiti nekoliko igrača, na listi je i Perišić

Piše SPORT SD
31. kolovoza 2023. - 12:03

Bliži se kraj ljetnog prijelaznog roka, vrijeme kada se uglavnom obavlja i završava veliki broj poslova. U zadnjim satima prijelaznog roka je vrijeme kompletirati i zaokružiti momčad s kojom će se odigrati sezona.

Posebno se među hajdučkim pukom ovo ljeto pratio Tottenham. Jasno je, tamo igra Ivan Perišić, velika želja na Poljudu. Što se tiče Spursa, prvo su se početkom prijelaznog roka planirali riješiti Perišića, ali je svojim igrama na pripremama oduševio trenera Postecogloua koji je napravio mjesta za njega u momčadi. 

Ali, sada Telegraph piše kako su u Londonu Perišića označili kao višak, i kako je jedan od barem sedmorice igrača kojih bi se htjeli riješiti do kraja prijelaznog roka, što je sutra navečer.

Naime, klubovi koji igraju u Premier ligi smiju imati najviše 17 stranih igrača koji su stariji od 21 godine, a Spursi ih imaju 20, napominje Telegraph.

Hugo Lloris, Sergio Reguilon, Pierre-Emile Hojbjerg, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele, Bryan Gil i Ivan Perišić su igrači koji su označeni kao višak.

Perišić je u ovoj sezoni u sve tri ligaške utakmice ulazio s klupe, a u porazu protiv Fulhama u EFL kupu je odigrao 71 minutu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:16