StoryEditorOCM
Više od sportaOtkrio tajnu

Drama bivše nogometne zvijezde: ‘Strahovao sam za sina, sat vremena sam se tresao. Ne znam kako bih se nosio s time’

Piše F. V.
4. srpnja 2023. - 21:21

Bivša zvijezda Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Claudio Marchisio (37) otkrio je poznatoj sportskoj novinarki Diletti Leotti tajnu o obiteljskoj drami koju je proživljavao sa suprugom.

Bivši veznjak ‘stare dame‘ je sa suprugom gostovao u podcastu ‘Mamma Dilettante‘ koji vodi Leotta, a u kojem je tema roditeljstvo. Marchisio koji je već 15 godina u braku sa suprugom Robertom u kojem su dobili dva sina Davidea (13) i Leonarda (11) je priznao.

image
AFP

- Tijekom prve trudnoće s Davideom smo baš bili preplašeni. Test je pokazao mogućnost da David možda ima Downov sindrom. Nakon što smo obavili preglede na sat vremena sam se zaključao u kupaonici i tresao sam se. Nisam htio pokazivati osjećaje pred suigračima. Govorio sam sebi da će sve biti u redu. Nekoliko minuta prije početka treninga dobio sam poruku: ‘Sve je u redu‘. Inače se dobro nosim u kriznim situacijama, ali tada sam izletio i suigračima vikao: ‘Sve je dobro, sve je dobro!‘. Većinom nisu imali pojma o čemu uopće govorim. Imao sam samo 23 godine i iskreno ne znam kako bih se u tim godinama nosio s tom situacijom – rekao je Marchisio.

Roberta i Claudio upoznali su se kada su imali 19 godina, a vjenčali sa 22. Davide se rodio godinu kasnije, a Leonardo kada im je bilo 26.

- To što sam stalno kao nogometaš bio pod povećalom, pritiskom očekivanja pomoglo mi je da ranijem odrastem. Ne samo kao nogometaš, već i kao čovjek – istaknuo je Marchisio.

Davide je nastavio očevim stopama, igra nogomet i također je veznjak.

- Sretniji sam kad on zabije pogodak nego kada sam ih ja zabijao – priznao je Marchisio.

Gotovo cijelu karijeru Marchisio je proveo u Juventusu čiji je bio zaštitni znak, a zadnju sezonu odradio je u ruskom Zenitu.

Diletta Leotta u visokom stupnju trudnoće vodi emisiju. Otac njezinog djeteta je također nogometaš, njemački vratar Loris Karius.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:44