StoryEditorOCM
Više od sportana prvom mjestu

Lucija Zaninović priznala najveći strah, ali i da dobro zna što bi učinila da mora mijenjati karijeru: ‘Nije isto...‘

Piše Sport SD
9. veljače 2024. - 21:30

Čak i ako ih na prvu ne možete razlikovati, sestre Zaninović nezaobilazne su kada govorimo o sportu u Dalmaciji. Baš zato, bile su jedne od naših uzvanica na ovogodišnjem izdanju "Sportskog imena Dalmacije", podjeli nagrada rezerviranoj za najjača imena toga svijeta. Iako ove godine one same nisu bile nominirane, nisu izbjegle priliku da podrže mlađe kolege. 

image

Sestre su rado viđen gost brojnih okupljanja u Splitu 

 

Božidar Vukičević/Cropix

No, da ne ponavljamo uvijek ista pitanja i ne ispitujemo ih samo o onome čime se bave, odlučili smo se za nešto drugačiji pristup.

Naša Jelena Luciju je uhvatila nasamo i s njom porazgovarala o tome što bi bila kada ne bi bila sportašica. Odgovor na ovo pitanje možda nemaju svi, ali Lucija nije dugo razmišljala. Kao iz topa je rekla da bi bila kuharica ili frizerka!

- Vjerojatno kuharica jer jako volim kuhati, a možda i frizerka. Kod mene svi uvijek stižu po friške i nove frizure. Gušt mi je to raditi, a pogotovo kada je kosa duga pa se malo igram i isprobavam. Naravno, tu je i kuhanje!, odlučno nam je priznala te tako otkrila kako njoj promjena karijere ne bi bila nimalo zahtjevna.

image

One su naše najpoznatije taekwondašice

Paun Paunović/Cropix

No, ono što jest zahtjevno su strahovi koje svi nosimo sa sobom, a ova nagrađivana sportašica točno zna što bi u njoj izazvalo najveći nemir. 

- To se pitanje razlike kada si sama i onda kada postaneš majka. Definitivno je najveći strah svakog roditelja onaj za svoje dijete. Najvažnije mi je da su djeca zdrava. Sve te ružne stvari, bolesti i to, što dalje od moje djece... Eto, to mi je najveći strah, ispričala nam je. Inače, Lucija je od 2017. godine u braku s Nalom Kuzmanićem s kojim ima sina Ervina i kćerkicu Marinu. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:02