StoryEditorOCM
Više od sportakorak po korak

Perišićev prijatelj, fizioterapeut Porobija, bio je kod Ivana uz bolnički krevet pa nam otkriva: Zbog ovoga sam optimist

Piše S. A.
28. rujna 2023. - 14:00

Ivan Perišić je operiran u Innsbrucku, operaciju je obavio dr. Christian Fink, Perija je na društvenim mrežama objavio slike s kojih se osjeća optimizam, gotovo da ga opipati možeš.

Posjetio ga je u bolnici u Innsbrucku i Ivan Porobija, stari prijatelj, stručnjak fizioterapeut iz Omiša, poznat po svojim angažmanima u raznim klubovima i kontaktima  s raznim velikim nogometašima. I s Perišićem dugo surađuje, nisu samo prijatelji... Porobija je, da kažemo i to, danas u LASK-u iz Linza, još otprije, koordinator je medicinske službe i Head of Physio, kako se to stručno kaže.

Došao je u Innsbruck, donio darove Perišiću. Dres LASK-a na kojem piše "Idemo Ivane"!

- Perišić se osjeća dobro, sve je prošlo po planu. Ozljede i operativni zahvati na koljenu čest su slučaj, znam to iz iskustva, a Perišićevi mišići su u sjajnom stanju što svemu daje nadu u optimizam i brz i kvalitetan oporavak. To je Perišićeva prednost, nema razloga da ne budemo optimisti - prenio nam je Porobija svoj dojam nakon bolničke posjete, a to je riječ iskusnog stručnjaka, pa ima i posebnu težinu.

Nema razloga da ne vjerujemo kako bi se Perišić mogao vratiti na teren u razdoblju od šest, sedam mjeseci - Porobija je optimist.

Spomenuo nam je i to da je klinika u Innsbrucku na svjetskom glasu, Leroy Sane i Franck Ribery bili su primjerice pacijenti u tom prelijepom kutku Austrije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 19:41