StoryEditorOCM
Više od sportadirljiva objava

Udovica Siniše Mihajlovića jednom bolnom objavom rasplakala mnoge: ‘Ne znam kako umiriti ovaj nemir‘

Piše SPORT SD
9. veljače 2024. - 23:15

Siniša Mihajlović, poznati srpski trener i bivši igrač, preminuo je u prosincu 2022. nakon dugogodišnje borbe s leukemijom. Vijest o smrti Mihajlovića potresla je nogometni svijet, dirljive poruke oproštaja su pristizale sa svih strana. Siniša je iza sebe ostavio brojnu obitelj u čijim će sjećanjima živjeti zauvijek.

Njegova supruga Arianna teško podnosi njegovu smrt i dalje osjeća veliki gubitak. Sada je podijelila staru fotografiju sebe i supruga Siniše uz natpis:

- ‘Tužna sam... Osjećam ogromnu prazninu i ne znam kako umiriti ovaj svoj nemir trenutno‘, napisala je u objavi. 

Arianna je već prije u intervjuu za talijanski Chi govorila o svom životu bez Siniše:
- U početku je bilo užasno. Osjećala sam ga svuda po kući... Tada sam odlučila da neću klonuti. Neki su me vidjeli kako pijem aperitiv, a bilo je i onih koji su me osuđivali zbog načina na koji sam se odjenula. Neka mi sude, nije me briga. Imam brata koji boluje od depresije pa sam i sama brinula da ne upadnem u takvo stanje. Morala sam krenuti ispočetka, Siniša bi tako želio. Baš mi nedostaje, kao zrak - otkrila je tada Arianna.

Inače, Mihajlović je u više navrata pobjeđivao opaku bolest, od koje je obolio sredinom 2019. godine, ali na kraju nije izdržao. 

Mihajlović je kao igrač nosio dres Vojvodine, Borova, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lazija i Intera, dok je kao trener sjedio na klupi Bologne (u dva navrata), Catanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga, a od svibnja 2012. do studenog 2013. je obnašao dužnost izbornika Srbije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 00:47