Stil Kvadrat po mom

HRVATSKA TVORNICa

U Koelnu 100 novih Prima proizvoda

HRVATSKA TVORNICa

S više od 1500 tvrtki izlagača iz 50 različitih zemalja IMM je tradicionalno najznačajniji poslovni događaj cijele industrije, mjesto na kojem se susreću svi relevantni sudionici od proizvođača preko trgovaca do dizajnera.

Upravo u Koelnu se prezentiraju inovacije i oblikuju novi trendovi koji će obilježavati tržište namještaja i unutarnjeg uređenja u predstojećem razdoblju.

U ovom biranom društvu Hrvatsku već sedmu godinu zaredom predstavlja Prima grupa. Na jednom od najljepše uređenih izložbenih prostora, veličine 250 m2, Prima je predstavila svoje nove kolekcije namještaja s više od 100 artikala koji su na ovogodišnjem IMM-u doživjeli svoju premijeru.

Posebnu pažnju i interes europskih kupaca izaziva kolekcija masivnog namještaja, proizvedenog od plemenitog hrvatskog hrasta. Jedino namještaj vrhunske kvalitete izrade, dizajniran u skladu s visokim očekivanjima zapadnoeuropskih tržišta može otvoriti vrata vodećih maloprodajnih lanaca diljem Europe.

U poslovnom modelu Prime kreće se od analize potreba potencijalnih kupaca te u skladu s njima dizajnira i razvija svoje vlastite proizvode koje zatim sami i proizvode pri čemu se posebna pažnja pridaje kvaliteti izrade.

U Primi smatraju da jedino tako mogu imati dugoročne uspjehe jer naše prirodno bogatstvo, što hrast svakako jest, oplemenjuju maksimalnom mogućom dodanom vrijednošću te kapitaliziraju na izvoznim tržištima.

Prima grupa, vodeći hrvatski proizvođač namještaja s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji, maloprodaji i veleprodaji kućnog namještaja, osnovana je 1995. godine u Bjelovaru.

Proizvodnja se odvija u u osam suvremenih tvorničkih postrojenja (tri tvornice pločastog namještaja, dvije tvornice tapeciranog namještaja, tvornici masivnog namještaja, tvornici fronti visokog sjaja i tvornici madraca i podnica), a prodaja kroz 52 vlastita prodajna centra u Hrvatskoj i 6 u Makedoniji.

Osim na domaćem tržištu prisutni su i na tržištima Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske, Češke, Slovačke, Belgije, Engleske, Rumunjske, Grčke te nordijskih zemalja.

Naslovnica Kvadrat po mom