Stil Ljepota

NE LIČI NA SEBE

Bila je i onda preseksi: otkrivamo kako je hrvatska Kim Kardashian izgledala na početku karijere

NE LIČI NA SEBE

Ime Jelene Perić svim domaćim pratiteljima beauty trendova itekako je dobro poznato. Ona je, dakako, proslavljena hrvatska Kim Kardashian, čiji rad na Instagramu prati  milijun pratitelja i najpraćenija je Hrvatica u svijetu društvenih mreža.

Da će ljepota biti njezina profesija Jelena je, očito, oduvijek znala, jer se i 2010. godine prijavila na izbor za Miss Hrvatske. Na fotografiji kojom je tada javnosti bila predstavljena zajedno s ostalim natjecateljima apsolutno je neprepoznatljiva.

Jelena je, ruku na srce, i tada bila jako atraktivna, ali da bi je povezali s današnjim izdanjem - uistinu ne bi nikad.Iako ju je šminkanje, prema vlastitom priznanju, zanimalo cijeli život, upisala je Ekonomski fakultet, a razmišljala je i o studiju novinarstva. A onda od svih tih varijanti odustala i konačno završila željeni make up tečaj.

- Posao vizažista je varirao od mjeseca do mjeseca, jednom zaradiš tisuću kuna, drugi put deset tisuća. Zimi uopće nemaš posla, u proljeće stalno radiš.

Nije to siguran posao, nikad ne možeš biti financijski stabilan, pa sam kupila mali fotoaparat i počela kao modna blogerica. Cilj mi je bio da na neki način sebe reklamiram, kako bih dobila više posla - kao vizažistica. Nisam ni mogla sanjati u kojem će mi smjeru karijera otići - ispričala je prošle godine Jelena Perić, čije savjete o dotjerivanju danas milijun žena pomno prati i upija.

 

 

 

 

Naslovnica Ljepota