Stil Ljepota

Miss Universe Hrvatske

Sve jedna ljepša od druge: našim seksi misicama u minijaturnim kupaćim kostimima teško je odoljeti, a vi možete glasati za najfotogeničniju

Miss Universe Hrvatske

Na Facebook stranici Miss Universe Croatia objavljene su službene fotografije finalistica izbora Miss Universe Hrvatske 2017. s potpisom modnog fotografa Zvonimira Ferine. Ovime započinje i službeno glasovanje za Miss fotogeničnosti koje će potrajati do finalnog izbora u petak, 28. travnja.

Pravila su jednostavna: fanovi i svi zainteresirani prvo trebaju lajkati Facebook stranicu Miss Universe Hrvatske i nakon toga fotografiju djevojke za koju smatraju da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnosti. Ime pobjednice bit će objavljeno za vrijeme izravnog prijenosa izbora na Hrvatskoj televiziji.
 
Osamnaest finalistica odradilo je pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb, gdje su i napravljene službene fotografije u kupaćim kostimima Lisca, a sva događanja 'iza scene' svojom kamerom zabilježio Boris Šeper iz Film 54, čije snimke će gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalnog izbora.

U finalu će se uz najljepše djevojke iz cijele Hrvatske pojaviti i Jacques Houdek te Marko Tolja zaduženi za glazbeno-zabavni dio, a program vodi Mario Sedmak. I ove godine glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u, u vrijednosti do 20.000 eura.

 

Naslovnica Ljepota