Stil Ljepota

'LIPA RACA'

Rakitićeva supruga senzualnim fotografijama sa sestrom zapalila internet, pratitelji oduševljeni: Bože, predivne ste... 

'LIPA RACA'

Raquel Mauri, lijepa supruga Ivana Rakitića, obožavana je zvijezda španjolskih medija koji su ludi za njom, a zanimljiva je dakako i hrvatskoj publici.

Raquel je srce našeg reprezentativca, koji također ima golem broj obožavateljica, osvojila dok je radila kao konobarica i poslužila mu kavu u hotelu, dan prije nego je potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine.

Jeste li vidjeli kako je Rakitić zgrabio svoju Raquel i strasno je ljubio pred svima? Supruga nije izdržala, odmah je objavila

S početkom netom završenog i među Hrvatima turbovoljenog Svjetskog prvenstva u nogometu, otkrilo se i kako Raquel Mauri ima jako atraktivnu sestru Irene, koja je također bodrila "vatrene" u Rusiji, a sad, na zajedničkom ljetovanju obitelji Rakitić i Lopez (Irene Mauri je udana za Alberta Lopeza) sestrice su priči dale novu dimenziju serijalom zajedničkih fotografija.

Zgodne Španjolke na odmoru u Dalmaciji: Rakitićeva Raquel najprije pokazala figuru u zagrljaju sa suprugom, a potom sve 'dotukla' u kombinaciji sa sestrom

"Bože, kako ste predivne!", "Vi ste bombe!", "Savršene", "Je li ovo istina..." - tek je mali dio komentara koji je potvrdio kako su sestre Mauri, kako bi se u Dalmaciji reklo, "od lipe race", a fotografije su pobrale gotovo 38 tisuća "lajkova".

 

Paradise @irene_maury ✨🏞😍#mimediolimon🍋

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Naslovnica Ljepota