Stil Ljepota

TOTALNA PROMJENA

'Boja te totalno pomladila, presavršeno ti stoji!', 'Kosa ti je mrak!': ovakvu Maju Šuput ne biste očekivali, fanovi je preklinju da ne ne vraća na staro

TOTALNA PROMJENA

U opisu posla zvijezda showbizza je da mijenjaju odjevne stilove, frizure, boje kose, pogotovo kad su u fazi snimanja nekog od showowa na televiziji, zbog kojeg se moraju, iz epizode u epizodu, truditi biti što atraktivnije.

Maji Šuput, doduše, ne treba neki posebn povod da, primjerice, odjene ružičasti lakirani kostimić i čizme na vezivanje preko koljena, ali kad se nađi usred snimanja showa kao što je "Supertalent", sve se podigne na "entu" potenciju.

Nismo, doduše, sigurni da je kosa u boji višnje "osvanula" za potrebe spomenutog talent showa, ali je činjenica da je pjevačica objavom fotografije u neočekivanom izdanju - oduševila svoje pratitelje.

Provokativne mini haljinice, izreze i dekoltee u ovoj je prigodi zamijenio najobičniji T-shirt i puštena kosa sa šiškama, izdanje zbog kojeg su mnogi zavapili Maji da se - ne vraća na staro.

"Wow kosa je mrak...stoji ti top!", "Ova boja te je totalno pomladila.. presavršeno ti stoji!", "Ova boja ti super stoji!", "S ovom bojom kose izgledaš mlađe!", "Ooo, vidi promjene, meni si puno ljepša nego kao plavuša!" - poručuju joj pratitelji.

"Ozbiljno bi trebala razmisliti o ovoj boji. Odlično ti stoji", "Prva boja koja ti ekstra pristaje, razmisli  najozbiljnije o promjeni" - svi su se ujedinili u stavu.

Što se vama čini?

 
Naslovnica Ljepota