Stil Moda

KUPOVINA S KUPONIMA

Stil i Mall za savršen shopping spoj

KUPOVINA S KUPONIMA

Trebate nove sandale? Ili možda nove sunčane naočale? Uskoro ste kum na vjenčanju, a još niste pronašli pravu kombinaciju za sebe? Ako vas muče ovi ili slični slatki problemi koji se uvijek javljaju na pragu sezone proljeće&ljeto, znajte da smo mislili na sve vas i, naravno, smislili najbolje moguće rješenje.
 
Vaš omiljeni modni prilog Stil daruje šoping po mjeri svakog kupca, a na vama je samo da na vrijeme nabavite svoj besplatan primjerak uz kupnju Slobodne Dalmacije u subotu. Evo vam i razlozi...
 
Najveći trgovački centar u Dalmaciji Mall of Split ovoga vikenda, 22. i 23. travnja nudi popuste koji se ne propuštaju i to uz cijelu paletu kupona koje ćete pronaći u našem prilogu.

Kupnja sa Stilom bit će slađa ako vam natuknemo što vas sve očekuje u Mallu. A očekuje vas mnogo...Sjajni popusti u više od šezdeset trgovina.

Teško je nabrojati kompletnu ponudu, pa ćemo izdvojiti samo manji dio, dok ćete se s ostatkom upoznati ovoga vikenda, iz prve ruke, jasno.

Za početak, mnogi će vjerojatno poželjeti laganiji par obuće, a u trgovini Mass shoes to će vam poći za rukom uz popust i do 40 posto. Neki će se poželjeti počastiti novim komadom nakita, zbog čega će im 50 posto popusta koje nudi Argentum sigurno zvučati primamljivo. Proljeće mami na niz sportskih aktivnosti, a ukoliko trebate obnoviti sportsku garderobu, tu je popust od 20 posto u Sport Visionu. Sniženje od 30 posto možete pronaći u Galileu, a ako ne možete odoljeti zovu brenda Levi's, ovoga vikenda u kupnji ćete ušparati 10 posto. Odlične akcije očekuju vas i u Posteljini.hr, i do 50 posto, a trendi komade uz bitno niže cijene potražite u Springfieldu, Sisleyu, Tally Weijlu...Dakle, kupone u ruke i uživajte!

Naslovnica Moda