Stil Moda

LJUBAV JE BOL

Je li ovo čipka s njenog Paga? Pogledajte vjenčanicu u kojoj se na Braču udala naša slavna manekenka, otkrio je salon koji je šminkao

LJUBAV JE BOL

"Ljubav je bol, a Bol je na Braču" - glasi poznata lokalna "mudrosnica", koja ima smisla u kontekstu današnjeg romantičnog vjenčanja koje se održalo u mnogima omiljenom ljetovalištu.

U bolskoj su se crkvi, naime, na vječnu ljubav zavjetovali naša u svijetu proslavljena manekenka paških korijena, Helena Šopar, i njezin dragi, Zagrepčanin Vjekoslav Zadro.

Helena je blistala u predivnoj romantičnoj vjenčanici starinskog štiha, koju je na Instagramu otkrio salon koji ju je šminkao.

 

Hi Helena! With you on your special day ♥️ #TeutaHair

A post shared by TEUTA (@teutasalon) on


Za pretpostaviti je da su detalji na vjenčanoj haljini načinjeni od znamenite paške čipke, koja je i inače "lajtmotiv" svih Heleninih kreacija, na kojima uspješno radi sa sestrom.


Helena i Vjeko zajedničko su gnijezdo svili u Londonu, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, vrlo su vezani uz dalmatinske otoke.

Uz Helenin Pag, njezine su objave posvećene i drugim pitoresknim mjestima na škojima, poput bračkih Ložišća, a naš je fotoreporter novopečeni bračni par prošlog ljeta snimio u Visu.

 

 

 

Naslovnica Moda