Stil Moda

Izgorila mu glava

'Kauboj u Dalmaciji... Jel' ovako izgleda kriza srednjih godina?': pratitelji se narugali izdanju Dejana Lovrena za večernju šetnjicu Starigradom

Izgorila mu glava

Kad neka fotografija na Instagramu u manje od pet minuta prikupi preko dvadeset tisuća "lajkova", možemo komotno reći da je objava "progorjela", a posljednje izdanje Dejana Lovrena uistinu jest.

Nogometaš se iz samo njemu poznatih razloga obukao kao kauboj i krenuo u šetnju Starigradom na Hvaru, gdje ljetuje s obitelji, a "outfit" je odlučio i ovjekovječiti. Moguće da nije očekivao reakcije koje su uslijedile, jer da je mogao predvidjeti ovakav "rafal", možda bi i preispitao svoju modnu odluku.

Lovren je tako osvanuo u trapericama i kariranoj košulji čiji džepovi savršeno odgovaraju "jeansu" donjega dijela. Uz mokasinke i gotovo kaubojski šešir, pa i stav, djeluje upravo kao čuvar stoke.

Njegovi pratitelji narugali su mu se redom da izgleda poput kauboja, bilo je spomena i Indiane Jonesa, dok je jedan španjolski komentator dodao i da njemu "baca" na ratara.
 

 

🤠

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on


"Samo dva pištolja fale", "Kauboj u Dalmaciji, zvuči dobro...", "Ništa Dejane ja znam kaubojski line dancing, ako ti treba pouka, javi", šalili su se obožavatelji "vatrenog" nogometaša, a neki su zaključili da je cijeli "styling" samo posljedica odluke da se ošiša na "nulu", jer je prije nekoliko dana osvanuo gole glave.

"Izgorila mu glava pa ne može jadnik", "Ono kad požališ frizuru pa nigdje ne ideš bez šešira", ne štede ga, a netko je hrpetinu komentara "zapaprio" i peckavim pitanjem.

"Jel ovako izgleda kriza srednjih godina?", zanima ljuto komentatora ovog neuobičajenog izdanja za ljetnu šetnju rivom.
 

 

@simevrsaljko2 gdje siiiiiiii??? Trazimmm te bagudino..Reciiiii miiiii! Aj lajk ☝🏻

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Naslovnica Moda