StoryEditorOCM
Biznis100% ekološki

Oaza zdravlja u srcu Splita: Konačno je stigla još jedna bio&bio trgovina

Piše PSD.
10. travnja 2024. - 14:23

Smještena na Domaldovoj ulici 13, nova trgovina predstavlja ne samo četvrtu lokaciju u ovom predivnom gradu, već i novu oazu zdravlja za sve željne zdravlja i organske hrane

Otvorena su vrata i četvrte splitske, ujedno i 22. bio&bio trgovine,  u samom centru grada pod Marijanom! Na policama pronađite domaće svježe organsko voće i povrće, certificirane organske proizvode iz kategorije hrane i pića, cjelovitih dodataka prehrani te prirodne kozmetike i ekoloških proizvoda za održavanje svog doma. A, kao i u ostalim splitskim trgovinama, i u Domaldovoj 13 vas već tradicijski čekaju uvijek nasmijani i bio&bio savjetnici koji će rado “proćakulati” s vama. Osim  sa stručnim savjetima, preporukama, zanimljivim prijedlozima i receptima, kupce rado informiraju i o prednostima konzumiranja određene vrste ekološke i cjelovite hrane ili prirodnih dodataka prehrani, prilagođenih upravo njihovim individualnim potrebama.

bio&bio je već dva desetljeća poznato odredište ekološki osviještenih Splićana

I hvala vam na tome! Hvala što birate kvalitetu, okus i zdravlje kupujući u jedinom domaćem lancu na čijim se policama nalazi 100% certificirana ekološka hrana. Među čak 3.600 proizvoda u kategorijama hrane, dodataka prehrani i kozmetike nalazi se i 1.000 domaćih proizvoda, vrhunske organske  kvalitete.

A evo kakva iznenađenja vam priprema novootvorena bio&bio trgovina

U petak 12. i subotu 13. travnja, svratite u ovu bio&bio Splitsku novootvorenu trgovinu u samom centru grada jer vas uz izvrsnu redovnu ponudu, očekuju i sjajne degustacije, a kako bi obilježio otvaranje nove trgovine na ovoj atraktivnoj lokaciji, bio&bio će i nagraditi svoje najbrže kupce!

Navratite po svoju dozu zdravlja

U bio&bio trgovinama pronađite sve što vam treba za zdraviji i uravnoteženiji način života, zato nam se pridružite u stvaranju zdravije budućnosti za sve nas.

Vidimo se u novootvorenoj bio&bio trgovini u centru Splita!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:36