stdClass Object ( [id] => 1033474 [title] => Scenografkinja Ivana: Drinković me držao za leđa, tukli su Romana ispred moje kćeri, kasnije je povraćao! Vlasnik vile: To su laži! Ja sam gospodin! [alias] => scenografkinja-ivana-drinkovic-me-drzao-za-leda-tukli-su-romana-ispred-moje-kceri-kasnije-je-povracao-vlasnik-vile-to-su-lazi-ja-sam-gospodin [catid] => 243 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

- Još uvijek sam u šoku, evo upravo ste me dobili dok tražim liječničku pomoć na Hvaru, imam unutarnje ozljede nastale karate udarcem, u dahu nam je rekla Ivana Lea Korejzl, scenografkinja serije "Jugoslovenka", inače bivša supruga "kralja sapunica" Romana Majetića, s kojim ima zajedničkog 21-godišnjeg sina.

Prošlog petka, uobičajeni dnevni sastanak u iznajmljenoj vili Dvori sv. Jurja na vrhu otoka Hvara, čiji je vlasnik poduzetnik Veljko Drinković iz Jelse pretvorio se, tvrdi Ivana, u pravu noćnu moru.

- Stigla sam oko 12.10 sati, a kako ostatak ekipe dođe kasnije, u tom smo trenutku uz zaštitara zaduženog za opremu, u vili bili moja sedmogodišnja kći koja se kupala u bazenu, Roman i ja.

Sjedili smo na sofi u dnevnom boravku razgovarajući o tome što još moramo kupiti za scenografiju i pregledavali materijal na laptopu. U jednom trenutku nestalo je struje, odmah smo se u čudu pogledali pitajući se što se zbiva.

Nakon jedne minute začuli smo muške glasove, odjednom je u kuću uletio vlasnik s još dva snagatora, imali su sigurno metar i devedeset. Jedan od njih je bio sav tetoviran, mišićav i napuhan poput Michelin guma, obrijane kratke kose.

Ovaj drugi se unio Romanu u lice govoreći da nas izbacuje iz kuće, prema meni je bacio papire o raskidu ugovora. Roman ih je pitao: "Tko ste vi?", na što su mu rekli da su službene osobe.

Potom su mi u glavu opet bacili papire, nekakve isprintane mailove, Majetića su izgurali van, a mene je jedan od one dvojice katapultirao na sofu kad sam htjela izaći.

Vrijeđali na nacionalnoj osnovi

Doslovno sam letjela, zalijepio me za kauč i rekao da se ne mičem jer će me u protivnom nokautirati u glavu. Vrijeđali su nas i na nacionalnoj osnovi, maloj su govorili: "Nismo mi krivi što su ti roditelji srpska govna", iako ona nije od Romana kćer, niti imamo veze sa Srbijom osim što radimo u Beogradu - potreseno priča Ivana i nastavlja.

- U međuvremenu je ovaj drugi nokautirao Romana u glavu, pa je pao na pod. Drinković, taj drugi, pa treći... Svi su ga šutirali! On nije agresivan, štitio se rukama koliko se mogao, cijelo vrijeme su ga tukli s leđa. Na svu sreću, nije došlo do krvoprolića.

Počela sam vrištati, plačući ih molila da ga ne tuku, dok me Drinković držao za leđa. Moje dijete je tada izašlo iz bazena i prisustvovalo cijeloj sceni zajedno sa psom koji je dobio udarac u trbuh. Roman je kasnije povraćao, imao je blagi potres mozga, kontuzije na bubrezima, mokrio krv...

Ja nemam vidljive modrice, osim što me vrat i lijeva ruka jako bole, od jučer sam na brufenima. U šoku smo od tog ponašanja, doslovno smo bačeni na cestu bosi, kao zadnje smeće. Pale su uvrede najvišeg stupnja. Kćeri su ostale sandale, pa sam joj dala svoje natikače, bila sam bosa kao siroče nekoliko sati, prisjeća se još uvijek u šoku.

Razbili nam mobitele

- Uzeli su nam i mobitele da ne zovemo policiju. Kad smo ušli u auto Drinković ih je zabio o prozor rekavši: "Sad zovite koga hoćete."

Njegov je sin bio na ulazu u posjed, pričekao je onu dvojicu muškaraca i negdje ih odveo, potom se vratio zaključavši se u kuću.

Srećom, uspjeli smo u autu naći mobitel sa srpskim brojem pa smo odmah alarmirali policiju, podigli smo prijavu protiv nasilja i ukradenih stvari: osim mobitela uzeli su nam laptope i deset tisuća eura u gotovini iz Romanovog ruksaka.

---

image
Roman Majetić je, prema tvrdnjama scenografkinje,  povraćao, imao je blagi potres mozga, kontuzije na bubrezima, mokrio krv...
Biljana Gaurina/Arhiva/Hanza Media
---


Taj nam je novac služio kao plaćanje za troškove života i snimanja na otoku. Također su oštetili kamere. Ništa nam nisu dali da uzmemo sa sobom. U vili je bilo preko dva milijuna eura tehnike. Iako može primiti dvanaest ljudi, u njoj je uz Romana boravilo tek dvoje glumaca, ostatak od 150 ekipe smješten je u hotelima Hvar i Fontana - tvrdi Ivana.

- Jednog od napadača smo uspjeli identificirati na policiji, čekamo sad da se otkrije identitet drugog. Drago nam je što nam Hvarani pružaju podršku, od načelnika općine Jelsa Nikše Peronje do cijele policije. Divni su prema nama. Prije nego što sam unajmila vilu tražila sam od agenta dozvolu za snimanje vanjske fasade s vrtom, to nam je s obzirom na visoku cijenu bio jedan od uvjeta najma.

Napomenula sam da interijer nećemo snimati, na što nam je agent rekao da su vlasnici to prihvatili. Međutim Drinković nas je od prvog dana počeo maltretirati, banuvši na vrata nepozvan, pravdao se kako nije znao za snimanje. Ne bismo nikad tamo došli, da smo znali da ne možemo snimati. Sad se jedan dio vraća u Beograd, dok drugi zasad ostaje nekoliko dana na Hvaru - rekla nam je ova Zagrepčanka, po struci arhitektica, koja posljednjih nekoliko godina radi za Majetićevu tvrtku Roman Production kao scenografkinja.

'Ovo je dosta kompleksno'

Za komentar smo zamolili i vlasnika vile, Veljka Drinkovića koji nam je rekao da će svoje službeno priopćenje novinarima poslati tijekom ponedjeljka navečer ili utorka ujutro.

---

image
Veljko Drinković je najavio skorašnje priopćenje: Dosta je učesnika, svašta je gore pronađeno u vili, ne želim da sve ide u krivom smjeru
Nikola Vilić/Arhiva/Hanza Media
---


- Ne bih ništa ishitreno govorio. Ovo je dosta kompleksno, nikoga ne želim prozivati tko nije..., zastao je Drinković pa dodao. -

Dosta je učesnika, svašta je gore pronađeno u vili, ne želim da sve ide u krivom smjeru. Ja nisam Majetić, ja sam gospodin, ozbiljan čovjek!

Drinković prijetio i načelniku

Kad smo mu pročitali priopćenje koje smo dobili od policije o incidentu odgovorio je: To su sve insinuacije i laži. Sve. Jesam, bio sam priveden na policiju, isto kao i on. Neću više pričati o tome. Molio bih vas da pričekate do večeras moje priopćenje.

U međuvremenu o svemu se oglasio i jelški načelnik Nikša Peronja, a sve ne bi li time zaštitio interese općine Jelsa i Hvara kao turističke destinacije.

- Općina Jelsa kao turistička destinacija i jedna oduvijek zaista otvorena i gostoljubiva sredina, usred korona krize kad je bilo izgledno da turizma uopće neće biti, dogovorila je snimanje povijesne serije čija radnja je smještena na otoku Krfu i Solunskom ratištu, a događa se za vrijeme prvog svjetskog rata.

Dakle, radnja niti u jednome elementu nije vezana za teme koje često zabavljaju našu javnost; nema nikakvih tenzija, nema uštaša, četnika i partizana.

Ogroman je to poslovni i turistički pothvat gdje bi razni poslovni subjekti na području Općine Jelsa uprihodili skoro dva milijuna eura prihoda. Međutim, u cijeloj priči pojavljuje se privatni iznajmljivač, dotični Veljko Drinković, vlasnik vile, koju je preko agencije bukirala produkcija, gdje su bili smješteni glavni glumci i producent Roman Majetić.

---

image
Nikša Peronja, načelnik općine Jelsa: Nekulturnim i agresivnim pojedincima kao što je Veljko Drinković, kojima je isključivo osobni interes ispred svega, poručujem 'no pasaran'! Dosta je!
Tom Dubravec/Arhiva/Hanza Media
---


Vila je unaprijed plaćena te je vlasnik uprihodio u krizi za vrijeme korone iznos od skoro 30 tisuća eura koji mu je unaprijed isplaćen.

Ali, očito je nastao neki privatni problem u odnosu iznajmljivača i gosta, za koji u današnje vrijeme postoji cijeli niz civiliziranih i ljudskih načina na koji se može riješiti, od razgovora s agencijom, nagodbe, pa sve do tužbe na sudu. U ovom slučaju uopće ne želim ulaziti tko je više ili manje kriv, te što se unutar vile dogodilo, ali postoje činjenice koje najbolje opisuju situaciju i za to postoje nadležne institucije, stoji u priopćenju Peronje.

- Veljka Drinkovića ništa od toga nije zanimalo, niti imidž Jelse kao destinacije za snimanje filmova i serija, niti dobrobit ostalog stanovništva u općini Jelsa, niti turizma uopće. Vrhunac svega je njegov dolazak u ured načelnika, gdje mi je osobno, bez ikakvog povoda uputio vrlo ozbiljne prijetnje, a koje su čuli i neki zaposlenici Općine.

Zabranjen pristup

Podnio sam prijavu nadležnoj policijskoj postaji, nakon čega je podignuta kaznena prijava, po kojoj se dalje postupa, i istome je zabranjen pristup meni osobno. Do kulminacije dolazi nakon toga, kad Drinković upada u predmetnu vilu s dvojicom očito unajmljenih batinaša koji Majetiću i scenografkinji nanose ozljede, otuđuju im nekoliko prijenosnih računala, putovnice, ogromnu količinu gotovine, te ih bez ičega tjeraju na cestu, a stvari su i dalje otuđene.

Veljko Drinković je ovim činom osramotio hrvatski turizam, otok Hvar i Jelsu, čovjek koji ne preže ni od čega, ozbiljno prijeti svima, uključujući i meni kao načelniku Općine, angažira batinaše, neovlašteno otuđuje privatne stvari...

Ovim putem mu poručujem da u tom naumu neće uspjeti, jer su Jelsa i Otok Hvar otvorene miroljubive destinacije, svi se trude da se filmska ekipa osjeća ugodno i dobrodošlo u Jelsi, kao i svaki gost, a pohlepnim, nekulturnim i agresivnim pojedincima kao što je Veljko Drinković, kojima je isključivo osobni interes ispred svega, poručujem "no pasaran" - nećete proći! Dosta je bilo!

Što bi trebalo?! Da se stanovnici otoka i turisti boje Drinkovićevih batinaša u 2020. godini? Da Općina Jelsa bude taoc jedne takve agresivne osobe? Na sreću, lokalni stanovnici itekako dobro znaju o kakvoj se personi ovdje radi te da je ovo pojedinačni slučaj - napisao je Peronja.

---

Priopćenje policije

 

U petak 17. srpnja 2020., godine zaprimili smo dojavu kako su oko 12:30 sati, na otoku Hvaru, na području općine Jelsa tri muškarca iz kuće istjerala 53-godišnjeg muškarca i u dvorištu ga napala. 49-godišnjakinja koja se također nalazila u kući pokušala je pomoći napadnutom i zaustaviti muškarce.

Nakon napada 53-godišnjak je, želeći napustiti kuću uzeo svoj ruksak u kojem je bio novac, dokumenti i druge stvari, ali muškarci su mu otuđili ruksak i udaljili se.

Naknadno, oštećeni je primijetio da mu u kući nedostaju i prijenosna računala.

Materijalna šteta procijenjena je na oko 100 tisuća kuna. 53-godišnjaku i 49-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć i utvrđeno je da su zadobili lakše tjelesne ozljede.

Policijski službenici osigurali su mjesto događaja i u subotu je obavljen očevid.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca, 62-godišnjakom i 46-godišnjakom. Utvrđena je osnova sumnje da su ostvarili obilježja kaznenog djela Protupravna naplata na štetu 53-godišnjaka.

Protiv navedenih bit će podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 62-godišnjaka pronađeno je otuđeno prijenosno računalo i mobitel koji su od njega oduzeti. Kriminalističko istraživanje ovog događaja nastavlja se i dalje.

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => SKANDALOZNO SNIMANJE [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [26] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) ) [extra_fields_search] => SKANDALOZNO SNIMANJE 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2020-07-20 13:34:05 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2020-07-20 13:56:06 [modified_by] => 3225 [publish_up] => 2020-07-20 13:34:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1159 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 243 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz crne kronike. [menu-meta_keywords] => vijesti, crna kronika, nesreće, tragedije [secure] => 0 [page_title] => Crna kronika [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 0 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 1 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2020\/07\/20\/14172804.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/20\/14172974.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/20\/14172976.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/20\/14172978.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Privatni Album","Nikola Vili\u0107\/Arhiva\/Hanza Media","Tom Dubravec\/Arhiva\/Hanza Media","Biljana Gaurina\/Arhiva\/Hanza Media"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["Ivana Lea Korejzl:\u00a0Doslovno sam letjela, zalijepio me za kau\u010d i rekao da se ne mi\u010dem jer \u0107e me u protivnom nokautirati u glavu!","Veljko Drinkovi\u0107 je najavio skora\u0161nje priop\u0107enje:\u00a0Dosta je u\u010desnika, sva\u0161ta je gore prona\u0111eno u vili, ne \u017eelim da sve ide u krivom smjeru","Nik\u0161a Peronja, na\u010delnik op\u0107ine Jelsa:\u00a0Nekulturnim i agresivnim pojedincima kao \u0161to je Veljko Drinkovi\u0107, kojima je isklju\u010divo osobni interes ispred svega, poru\u010dujem 'no pasaran'! Dosta je!","Roman Majeti\u0107 je, prema tvrdnjama scenografkinje,\u00a0 povra\u0107ao, imao je blagi potres mozga, kontuzije na bubrezima, mokrio krv..."],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1600x1200","k_14172804_1280.jpg":"1280x1280","k_14172804_1024.jpg":"1024x1024","k_14172804_640.jpg":"640x640","k_14172804_480.jpg":"480x480","k_14172804_340.jpg":"340x340","k_14172804_220.jpg":"220x220","o_14172804_1280.jpg":"1280x960","o_14172804_1024.jpg":"1024x768","o_14172804_640.jpg":"640x480","o_14172804_480.jpg":"480x360","o_14172804_340.jpg":"340x255","o_14172804_220.jpg":"220x165","h_14172804_1280.jpg":"1280x854","h_14172804_1024.jpg":"1024x683","h_14172804_640.jpg":"640x427","h_14172804_480.jpg":"480x320","h_14172804_340.jpg":"340x227","h_14172804_220.jpg":"220x147","pp_14172804_1280.jpg":"1006x1280","pp_14172804_1024.jpg":"805x1024","pp_14172804_640.jpg":"503x640","pp_14172804_480.jpg":"377x480","pp_14172804_340.jpg":"267x340","pp_14172804_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_14172974_1280.jpg":"1280x1280","k_14172974_1024.jpg":"1024x1024","k_14172974_640.jpg":"640x640","k_14172974_480.jpg":"480x480","k_14172974_340.jpg":"340x340","k_14172974_220.jpg":"220x220","o_14172974_1280.jpg":"1280x853","o_14172974_1024.jpg":"1024x682","o_14172974_640.jpg":"640x426","o_14172974_480.jpg":"480x320","o_14172974_340.jpg":"340x226","o_14172974_220.jpg":"220x146","h_14172974_1280.jpg":"1280x854","h_14172974_1024.jpg":"1024x683","h_14172974_640.jpg":"640x427","h_14172974_480.jpg":"480x320","h_14172974_340.jpg":"340x227","h_14172974_220.jpg":"220x147","pp_14172974_1280.jpg":"1006x1280","pp_14172974_1024.jpg":"805x1024","pp_14172974_640.jpg":"503x640","pp_14172974_480.jpg":"377x480","pp_14172974_340.jpg":"267x340","pp_14172974_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1226","k_14172976_1280.jpg":"1280x1280","k_14172976_1024.jpg":"1024x1024","k_14172976_640.jpg":"640x640","k_14172976_480.jpg":"480x480","k_14172976_340.jpg":"340x340","k_14172976_220.jpg":"220x220","o_14172976_1280.jpg":"1280x817","o_14172976_1024.jpg":"1024x653","o_14172976_640.jpg":"640x408","o_14172976_480.jpg":"480x306","o_14172976_340.jpg":"340x217","o_14172976_220.jpg":"220x140","h_14172976_1280.jpg":"1280x854","h_14172976_1024.jpg":"1024x683","h_14172976_640.jpg":"640x427","h_14172976_480.jpg":"480x320","h_14172976_340.jpg":"340x227","h_14172976_220.jpg":"220x147","pp_14172976_1280.jpg":"1006x1280","pp_14172976_1024.jpg":"805x1024","pp_14172976_640.jpg":"503x640","pp_14172976_480.jpg":"377x480","pp_14172976_340.jpg":"267x340","pp_14172976_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1725x2500","k_14172978_1280.jpg":"1280x1280","k_14172978_1024.jpg":"1024x1024","k_14172978_640.jpg":"640x640","k_14172978_480.jpg":"480x480","k_14172978_340.jpg":"340x340","k_14172978_220.jpg":"220x220","o_14172978_1280.jpg":"1280x1855","o_14172978_1024.jpg":"1024x1484","o_14172978_640.jpg":"640x927","o_14172978_480.jpg":"480x695","o_14172978_340.jpg":"340x492","o_14172978_220.jpg":"220x318","h_14172978_1280.jpg":"1280x854","h_14172978_1024.jpg":"1024x683","h_14172978_640.jpg":"640x427","h_14172978_480.jpg":"480x320","h_14172978_340.jpg":"340x227","h_14172978_220.jpg":"220x147","pp_14172978_1280.jpg":"1006x1280","pp_14172978_1024.jpg":"805x1024","pp_14172978_640.jpg":"503x640","pp_14172978_480.jpg":"377x480","pp_14172978_340.jpg":"267x340","pp_14172978_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 243 [name] => Crna kronika [alias] => crna-kronika [description] => [parent] => 119 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 4 [params] => {"inheritFrom":"119","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"1","itemRelatedLimit":"2","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"1","itemRelatedImageSize":"Small","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"1","itemRelatedAuthor":"1","itemRelatedMedia":"1","itemRelatedImageGallery":"1","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7963476 Threads: 4 Questions: 1590844248 Slow queries: 4860048 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 112299811 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 51 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /vijesti/crna-kronika ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 243 [name] => Crna kronika [alias] => crna-kronika [parent] => 119 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vijesti/crna-kronika ) ) [link] => /vijesti/crna-kronika/scenografkinja-ivana-drinkovic-me-drzao-za-leda-tukli-su-romana-ispred-moje-kceri-kasnije-je-povracao-vlasnik-vile-to-su-lazi-ja-sam-gospodin-1033474 [printLink] => /vijesti/crna-kronika/scenografkinja-ivana-drinkovic-me-drzao-za-leda-tukli-su-romana-ispred-moje-kceri-kasnije-je-povracao-vlasnik-vile-to-su-lazi-ja-sam-gospodin-1033474?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 448833 [name] => roman majetić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => roman-majetic [link] => /tag/roman-majetic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 613102 [name] => Ivana Lea Korejzl [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-07-20 15:56:08 [main_article_id] => 0 [alias] => ivana-lea-korejzl [link] => /tag/ivana-lea-korejzl ) [2] => stdClass Object ( [id] => 613103 [name] => serija Jugoslavenka [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-07-20 15:56:08 [main_article_id] => 0 [alias] => serija-jugoslavenka [link] => /tag/serija-jugoslavenka ) [3] => stdClass Object ( [id] => 489036 [name] => Veljko Drinković [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => veljko-drinkovic [link] => /tag/veljko-drinkovic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 398059 [name] => Nikša Peronja [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => niksa-peronja [link] => /tag/niksa-peronja ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => SKANDALOZNO SNIMANJE [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Scenografkinja Ivana: Drinković me držao za leđa, tukli su Romana ispred moje kćeri, kasnije je povraćao! Vlasnik vile: To su laži! Ja sam gospodin! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/20/14172804.jpg [galleryCount] => 4 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Privatni Album [mainImageDesc] => Ivana Lea Korejzl: Doslovno sam letjela, zalijepio me za kauč i rekao da se ne mičem jer će me u protivnom nokautirati u glavu! [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/20/14172804.jpg [title] => Ivana Lea Korejzl: Doslovno sam letjela, zalijepio me za kauč i rekao da se ne mičem jer će me u protivnom nokautirati u glavu! Privatni Album ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/20/14172974.jpg [title] => Veljko Drinković je najavio skorašnje priopćenje: Dosta je učesnika, svašta je gore pronađeno u vili, ne želim da sve ide u krivom smjeru Nikola Vilić/Arhiva/Hanza Media ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/20/14172976.jpg [title] => Nikša Peronja, načelnik općine Jelsa: Nekulturnim i agresivnim pojedincima kao što je Veljko Drinković, kojima je isključivo osobni interes ispred svega, poručujem 'no pasaran'! Dosta je! Tom Dubravec/Arhiva/Hanza Media ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/20/14172978.jpg [title] => Roman Majetić je, prema tvrdnjama scenografkinje,  povraćao, imao je blagi potres mozga, kontuzije na bubrezima, mokrio krv... Biljana Gaurina/Arhiva/Hanza Media ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

- Još uvijek sam u šoku, evo upravo ste me dobili dok tražim liječničku pomoć na Hvaru, imam unutarnje ozljede nastale karate udarcem, u dahu nam je rekla Ivana Lea Korejzl, scenografkinja serije "Jugoslovenka", inače bivša supruga "kralja sapunica" Romana Majetića, s kojim ima zajedničkog 21-godišnjeg sina.

Prošlog petka, uobičajeni dnevni sastanak u iznajmljenoj vili Dvori sv. Jurja na vrhu otoka Hvara, čiji je vlasnik poduzetnik Veljko Drinković iz Jelse pretvorio se, tvrdi Ivana, u pravu noćnu moru.

- Stigla sam oko 12.10 sati, a kako ostatak ekipe dođe kasnije, u tom smo trenutku uz zaštitara zaduženog za opremu, u vili bili moja sedmogodišnja kći koja se kupala u bazenu, Roman i ja.

Sjedili smo na sofi u dnevnom boravku razgovarajući o tome što još moramo kupiti za scenografiju i pregledavali materijal na laptopu. U jednom trenutku nestalo je struje, odmah smo se u čudu pogledali pitajući se što se zbiva.

Nakon jedne minute začuli smo muške glasove, odjednom je u kuću uletio vlasnik s još dva snagatora, imali su sigurno metar i devedeset. Jedan od njih je bio sav tetoviran, mišićav i napuhan poput Michelin guma, obrijane kratke kose.

Ovaj drugi se unio Romanu u lice govoreći da nas izbacuje iz kuće, prema meni je bacio papire o raskidu ugovora. Roman ih je pitao: "Tko ste vi?", na što su mu rekli da su službene osobe.

Potom su mi u glavu opet bacili papire, nekakve isprintane mailove, Majetića su izgurali van, a mene je jedan od one dvojice katapultirao na sofu kad sam htjela izaći.

Vrijeđali na nacionalnoj osnovi

Doslovno sam letjela, zalijepio me za kauč i rekao da se ne mičem jer će me u protivnom nokautirati u glavu. Vrijeđali su nas i na nacionalnoj osnovi, maloj su govorili: "Nismo mi krivi što su ti roditelji srpska govna", iako ona nije od Romana kćer, niti imamo veze sa Srbijom osim što radimo u Beogradu - potreseno priča Ivana i nastavlja.

- U međuvremenu je ovaj drugi nokautirao Romana u glavu, pa je pao na pod. Drinković, taj drugi, pa treći... Svi su ga šutirali! On nije agresivan, štitio se rukama koliko se mogao, cijelo vrijeme su ga tukli s leđa. Na svu sreću, nije došlo do krvoprolića.

Počela sam vrištati, plačući ih molila da ga ne tuku, dok me Drinković držao za leđa. Moje dijete je tada izašlo iz bazena i prisustvovalo cijeloj sceni zajedno sa psom koji je dobio udarac u trbuh. Roman je kasnije povraćao, imao je blagi potres mozga, kontuzije na bubrezima, mokrio krv...

Ja nemam vidljive modrice, osim što me vrat i lijeva ruka jako bole, od jučer sam na brufenima. U šoku smo od tog ponašanja, doslovno smo bačeni na cestu bosi, kao zadnje smeće. Pale su uvrede najvišeg stupnja. Kćeri su ostale sandale, pa sam joj dala svoje natikače, bila sam bosa kao siroče nekoliko sati, prisjeća se još uvijek u šoku.

Razbili nam mobitele

- Uzeli su nam i mobitele da ne zovemo policiju. Kad smo ušli u auto Drinković ih je zabio o prozor rekavši: "Sad zovite koga hoćete."

Njegov je sin bio na ulazu u posjed, pričekao je onu dvojicu muškaraca i negdje ih odveo, potom se vratio zaključavši se u kuću.

Srećom, uspjeli smo u autu naći mobitel sa srpskim brojem pa smo odmah alarmirali policiju, podigli smo prijavu protiv nasilja i ukradenih stvari: osim mobitela uzeli su nam laptope i deset tisuća eura u gotovini iz Romanovog ruksaka.

---

image
Roman Majetić je, prema tvrdnjama scenografkinje,  povraćao, imao je blagi potres mozga, kontuzije na bubrezima, mokrio krv...
Biljana Gaurina/Arhiva/Hanza Media
---


Taj nam je novac služio kao plaćanje za troškove života i snimanja na otoku. Također su oštetili kamere. Ništa nam nisu dali da uzmemo sa sobom. U vili je bilo preko dva milijuna eura tehnike. Iako može primiti dvanaest ljudi, u njoj je uz Romana boravilo tek dvoje glumaca, ostatak od 150 ekipe smješten je u hotelima Hvar i Fontana - tvrdi Ivana.

- Jednog od napadača smo uspjeli identificirati na policiji, čekamo sad da se otkrije identitet drugog. Drago nam je što nam Hvarani pružaju podršku, od načelnika općine Jelsa Nikše Peronje do cijele policije. Divni su prema nama. Prije nego što sam unajmila vilu tražila sam od agenta dozvolu za snimanje vanjske fasade s vrtom, to nam je s obzirom na visoku cijenu bio jedan od uvjeta najma.

Napomenula sam da interijer nećemo snimati, na što nam je agent rekao da su vlasnici to prihvatili. Međutim Drinković nas je od prvog dana počeo maltretirati, banuvši na vrata nepozvan, pravdao se kako nije znao za snimanje. Ne bismo nikad tamo došli, da smo znali da ne možemo snimati. Sad se jedan dio vraća u Beograd, dok drugi zasad ostaje nekoliko dana na Hvaru - rekla nam je ova Zagrepčanka, po struci arhitektica, koja posljednjih nekoliko godina radi za Majetićevu tvrtku Roman Production kao scenografkinja.

'Ovo je dosta kompleksno'

Za komentar smo zamolili i vlasnika vile, Veljka Drinkovića koji nam je rekao da će svoje službeno priopćenje novinarima poslati tijekom ponedjeljka navečer ili utorka ujutro.

---

image
Veljko Drinković je najavio skorašnje priopćenje: Dosta je učesnika, svašta je gore pronađeno u vili, ne želim da sve ide u krivom smjeru
Nikola Vilić/Arhiva/Hanza Media
---


- Ne bih ništa ishitreno govorio. Ovo je dosta kompleksno, nikoga ne želim prozivati tko nije..., zastao je Drinković pa dodao. -

Dosta je učesnika, svašta je gore pronađeno u vili, ne želim da sve ide u krivom smjeru. Ja nisam Majetić, ja sam gospodin, ozbiljan čovjek!

Drinković prijetio i načelniku

Kad smo mu pročitali priopćenje koje smo dobili od policije o incidentu odgovorio je: To su sve insinuacije i laži. Sve. Jesam, bio sam priveden na policiju, isto kao i on. Neću više pričati o tome. Molio bih vas da pričekate do večeras moje priopćenje.

U međuvremenu o svemu se oglasio i jelški načelnik Nikša Peronja, a sve ne bi li time zaštitio interese općine Jelsa i Hvara kao turističke destinacije.

- Općina Jelsa kao turistička destinacija i jedna oduvijek zaista otvorena i gostoljubiva sredina, usred korona krize kad je bilo izgledno da turizma uopće neće biti, dogovorila je snimanje povijesne serije čija radnja je smještena na otoku Krfu i Solunskom ratištu, a događa se za vrijeme prvog svjetskog rata.

Dakle, radnja niti u jednome elementu nije vezana za teme koje često zabavljaju našu javnost; nema nikakvih tenzija, nema uštaša, četnika i partizana.

Ogroman je to poslovni i turistički pothvat gdje bi razni poslovni subjekti na području Općine Jelsa uprihodili skoro dva milijuna eura prihoda. Međutim, u cijeloj priči pojavljuje se privatni iznajmljivač, dotični Veljko Drinković, vlasnik vile, koju je preko agencije bukirala produkcija, gdje su bili smješteni glavni glumci i producent Roman Majetić.

---

image
Nikša Peronja, načelnik općine Jelsa: Nekulturnim i agresivnim pojedincima kao što je Veljko Drinković, kojima je isključivo osobni interes ispred svega, poručujem 'no pasaran'! Dosta je!
Tom Dubravec/Arhiva/Hanza Media
---


Vila je unaprijed plaćena te je vlasnik uprihodio u krizi za vrijeme korone iznos od skoro 30 tisuća eura koji mu je unaprijed isplaćen.

Ali, očito je nastao neki privatni problem u odnosu iznajmljivača i gosta, za koji u današnje vrijeme postoji cijeli niz civiliziranih i ljudskih načina na koji se može riješiti, od razgovora s agencijom, nagodbe, pa sve do tužbe na sudu. U ovom slučaju uopće ne želim ulaziti tko je više ili manje kriv, te što se unutar vile dogodilo, ali postoje činjenice koje najbolje opisuju situaciju i za to postoje nadležne institucije, stoji u priopćenju Peronje.

- Veljka Drinkovića ništa od toga nije zanimalo, niti imidž Jelse kao destinacije za snimanje filmova i serija, niti dobrobit ostalog stanovništva u općini Jelsa, niti turizma uopće. Vrhunac svega je njegov dolazak u ured načelnika, gdje mi je osobno, bez ikakvog povoda uputio vrlo ozbiljne prijetnje, a koje su čuli i neki zaposlenici Općine.

Zabranjen pristup

Podnio sam prijavu nadležnoj policijskoj postaji, nakon čega je podignuta kaznena prijava, po kojoj se dalje postupa, i istome je zabranjen pristup meni osobno. Do kulminacije dolazi nakon toga, kad Drinković upada u predmetnu vilu s dvojicom očito unajmljenih batinaša koji Majetiću i scenografkinji nanose ozljede, otuđuju im nekoliko prijenosnih računala, putovnice, ogromnu količinu gotovine, te ih bez ičega tjeraju na cestu, a stvari su i dalje otuđene.

Veljko Drinković je ovim činom osramotio hrvatski turizam, otok Hvar i Jelsu, čovjek koji ne preže ni od čega, ozbiljno prijeti svima, uključujući i meni kao načelniku Općine, angažira batinaše, neovlašteno otuđuje privatne stvari...

Ovim putem mu poručujem da u tom naumu neće uspjeti, jer su Jelsa i Otok Hvar otvorene miroljubive destinacije, svi se trude da se filmska ekipa osjeća ugodno i dobrodošlo u Jelsi, kao i svaki gost, a pohlepnim, nekulturnim i agresivnim pojedincima kao što je Veljko Drinković, kojima je isključivo osobni interes ispred svega, poručujem "no pasaran" - nećete proći! Dosta je bilo!

Što bi trebalo?! Da se stanovnici otoka i turisti boje Drinkovićevih batinaša u 2020. godini? Da Općina Jelsa bude taoc jedne takve agresivne osobe? Na sreću, lokalni stanovnici itekako dobro znaju o kakvoj se personi ovdje radi te da je ovo pojedinačni slučaj - napisao je Peronja.

---

Priopćenje policije

 

U petak 17. srpnja 2020., godine zaprimili smo dojavu kako su oko 12:30 sati, na otoku Hvaru, na području općine Jelsa tri muškarca iz kuće istjerala 53-godišnjeg muškarca i u dvorištu ga napala. 49-godišnjakinja koja se također nalazila u kući pokušala je pomoći napadnutom i zaustaviti muškarce.

Nakon napada 53-godišnjak je, želeći napustiti kuću uzeo svoj ruksak u kojem je bio novac, dokumenti i druge stvari, ali muškarci su mu otuđili ruksak i udaljili se.

Naknadno, oštećeni je primijetio da mu u kući nedostaju i prijenosna računala.

Materijalna šteta procijenjena je na oko 100 tisuća kuna. 53-godišnjaku i 49-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć i utvrđeno je da su zadobili lakše tjelesne ozljede.

Policijski službenici osigurali su mjesto događaja i u subotu je obavljen očevid.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca, 62-godišnjakom i 46-godišnjakom. Utvrđena je osnova sumnje da su ostvarili obilježja kaznenog djela Protupravna naplata na štetu 53-godišnjaka.

Protiv navedenih bit će podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 62-godišnjaka pronađeno je otuđeno prijenosno računalo i mobitel koji su od njega oduzeti. Kriminalističko istraživanje ovog događaja nastavlja se i dalje.

---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Privatni Album Nikola Vilić/Arhiva/Hanza Media Tom Dubravec/Arhiva/Hanza Media Biljana Gaurina/Arhiva/Hanza Media
Privatni Album
Ivana Lea Korejzl: Doslovno sam letjela, zalijepio me za kauč i rekao da se ne mičem jer će me u protivnom nokautirati u glavu!
Nikola Vilić/Arhiva/Hanza Media
Veljko Drinković je najavio skorašnje priopćenje: Dosta je učesnika, svašta je gore pronađeno u vili, ne želim da sve ide u krivom smjeru
Tom Dubravec/Arhiva/Hanza Media
Nikša Peronja, načelnik općine Jelsa: Nekulturnim i agresivnim pojedincima kao što je Veljko Drinković, kojima je isključivo osobni interes ispred svega, poručujem 'no pasaran'! Dosta je!
Biljana Gaurina/Arhiva/Hanza Media
Roman Majetić je, prema tvrdnjama scenografkinje,  povraćao, imao je blagi potres mozga, kontuzije na bubrezima, mokrio krv...
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/scenografkinja-ivana-drinkovic-me-drzao-za-leda-tukli-su-romana-ispred-moje-kceri-kasnije-je-povracao-vlasnik-vile-to-su-lazi-ja-sam-gospodin-1033474 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=91a2c3f32a52231b1ef02bae70f7f5d4da211629 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Scenografkinja+Ivana%3A+Drinkovi%C4%87+me+dr%C5%BEao+za+le%C4%91a%2C+tukli+su+Romana+ispred+moje+k%C4%87eri%2C+kasnije+je+povra%C4%87ao%21+Vlasnik+vile%3A+To+su+la%C5%BEi%21+Ja+sam+gospodin%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Fscenografkinja-ivana-drinkovic-me-drzao-za-leda-tukli-su-romana-ispred-moje-kceri-kasnije-je-povracao-vlasnik-vile-to-su-lazi-ja-sam-gospodin-1033474 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fcrna-kronika%2Fscenografkinja-ivana-drinkovic-me-drzao-za-leda-tukli-su-romana-ispred-moje-kceri-kasnije-je-povracao-vlasnik-vile-to-su-lazi-ja-sam-gospodin-1033474 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => SKANDALOZNO SNIMANJE [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [26] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) )
StoryEditorOCM
Crna kronikaSKANDALOZNO SNIMANJE

Scenografkinja Ivana: Drinković me držao za leđa, tukli su Romana ispred moje kćeri, kasnije je povraćao! Vlasnik vile: To su laži! Ja sam gospodin!

20. srpnja 2020. - 15:34
Ivana Lea Korejzl: Doslovno sam letjela, zalijepio me za kauč i rekao da se ne mičem jer će me u protivnom nokautirati u glavu!Privatni Album

- Još uvijek sam u šoku, evo upravo ste me dobili dok tražim liječničku pomoć na Hvaru, imam unutarnje ozljede nastale karate udarcem, u dahu nam je rekla Ivana Lea Korejzl, scenografkinja serije "Jugoslovenka", inače bivša supruga "kralja sapunica" Romana Majetića, s kojim ima zajedničkog 21-godišnjeg sina.

Prošlog petka, uobičajeni dnevni sastanak u iznajmljenoj vili Dvori sv. Jurja na vrhu otoka Hvara, čiji je vlasnik poduzetnik Veljko Drinković iz Jelse pretvorio se, tvrdi Ivana, u pravu noćnu moru.

- Stigla sam oko 12.10 sati, a kako ostatak ekipe dođe kasnije, u tom smo trenutku uz zaštitara zaduženog za opremu, u vili bili moja sedmogodišnja kći koja se kupala u bazenu, Roman i ja.

Sjedili smo na sofi u dnevnom boravku razgovarajući o tome što još moramo kupiti ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 13:20