StoryEditorOCM
Hrvatskaprva reakcija

Severina za ‘Slobodnu‘ reagirala na odluku splitskog suda: ‘Nisam očekivala ovako brzu reakciju‘; Evo što je poručila

Piše Vladimir Urukalo
20. veljače 2024. - 15:48

Kako je Slobodna Dalmacija ranije saznala, splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično je ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su Milan Popović i Severina Vučković. roditelji 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Severini sud vratio sina! Splitske sutkinje potvrdile: Skrbništvo će dijeliti pjevačica i Milan. Evo detalja

Ponovno je odlučeno da će dječak naizmjenično živjeti s majkom i ocem, po 14 dana mjesečno, i to na njihovim adresama u Zagrebu.

Prvu reakciju na ovaj (ne)očekivani obrat dobili smo od Severine. 

- Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije.

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola - pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, "moćnih i nemoćnih žena i ženica". Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…, kazala je Severina za Slobodnu Dalmaciju. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 01:01