StoryEditorOCM
Regijasrpski otac

‘Nema opravdanja ni razumijevanja za postupak majke, koja je navodno odbila poligraf zbog trudnoće. To mi para uši!‘

Piše vijesti sd
30. ožujka 2024. - 11:55

Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu djecu Igor Jurić ponovno se oglasio o nestanku djevojčice Danke Ilić.

"S obzirom na to koliko je vremena prošlo od njezina nestanka, moramo biti spremni i na najgore, kaže Ilić, no dodaje da se ipak nada da će se djevojčica pronaći živa i zdrava.

Jurić je na Pink TV-u rekao da nema opravdanja ni razumijevanja za postupak majke, koja je navodno odbila poligraf zbog trudnoće. Ta mu informacija, kaže, para uši.

- Žrtva se mora podnijeti, kakva god da je. Siguran sam da će dijete biti pronađeno, a možemo se samo nadati da će biti sretan kraj, rekao je Jurić.

Kaže da su majka, kao i svi najbliži djevojčici, prvi osumnjičenici, iako nisu službeno pod istragom.

image

Bor, Srbija, 280324.
Treci dan potrage za djevojcicom Dankom Ilic u u prigradskom naselju Banjsko polje.
Na fotografiji: bageri, policija i vatrogasci oko kuce.
Foto: CROPIX

Cropix/Cropix

Policija opet odvela majku djevojčice Danke na mjesto nestanka. Potraga se širi na jezero?

- S obzirom na okolnosti, nema osobe koja nije osumnjičena. Kada je nama Tijana nestala, mi smo bili prvi koji su bili osumnjičeni. Dok se ne potvrdi što se događalo i kako je djevojčica nestala, ta sumnja neće nestati. Mora se o svemu govoriti, ako postoji bilo kakav problem u obitelji, mora se biti iskren, kaže Igor Jurić, prenosi Blic.

Smatra da je trenutno jedino moguće da je djevojčica živa u slučaju da se javi eventualni otmičar i zatraži novac za otkupninu.

- Moramo se pripremiti na najružniji scenarij, s obzirom na veliki protok vremena. Ta opcija je realna i objektivna, a s druge strane, imamo pravo vjerovati u čudo i ja se nadam tom nekom čudu i da ćemo danas upravo dobiti vijest da je ona pronađena, dodaje.

Helikopteri nad mjestom gdje je nestala Danka

Kako javlja N1, spasilački timovi i dalje pretražuju mjesto na kojem je Danka zadnji put viđena, a dva helikoptera u niskom letu nadlijeću okolinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2024 14:11