StoryEditorOCM
Regija15 minuta prije

Objavljena i prva fotografija na kojoj se vidi Fiat Panda kojom su udarili Danku: ‘Majka ih je vidjela kako stoje...‘

Piše Vijesti SD
5. travnja 2024. - 06:41

Srđan Janković i Dejan Dragijević uhićeni su zbog sumnje da su u Banjskom polju ubili Danku Ilić (2). Oni su djevojčicu, kako se sumnja, udarili bijelim automobilom "Fiat Panda", a sada se pojavila i fotografija tog vozila s kamere za video-nadzor.

Kako se može vidjeti na fotografiji, ona je zabilježena 26. ožujka, na dan kada je Danka Ilić nestala, u 13.35 sati i 35 sekundi u Ulici Radomira Putnika. Kasnije je zabilježeno da se vozilo parkiralo u 13.50 ispred kuće kod koje je bila Danka Ilić, što se poklapa s vremenom njezina nestanka.

image

Fotografija na kojoj se vidi Fiat Panda

Screenshot/

Kako je ranije rekao ministar policije Bratislav Gašić, majka Ivana Ilić je s djecom došla u 13.10 sati u Banjsko polje i djeca su se igrala u dvorištu, gdje ih je ona fotografirala. U 13.22 sati je, rekla je, shvatila da Danke nema, a supruga je pozvala u 13.41 sati.

Kako je Gašić objasnio, "u tom periodu, od 13.45 do 15.52 sati, Danka je izašla iz dvorišta i kretala se asfaltom, što su potvrdila dva svjedoka".

- Majka je oko 13.50, tražeći dijete, vidjela bijeli auto i muškarca koji stoji pored njega, za koje se kasnije, tijekom istrage, ispostavilo da je riječ o vozilu "Fiat Panda", u kome su bili osumnjičeni S.J. i D.D. Prema iskazu jednog od osumnjičenih, oni su bili na radnom zadatku u naselju Banjsko polje, gdje su trebali provjeriti šaht u Ozrenskoj ulici, gdje su stigli u 13.20, ispričao je Gašić, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 11:09