StoryEditorOCM
Svijetplanirala prekinuti

Prosidba završila tragično, djevojka ga odbila, on je gurnuo s 30 metara visoke litice, odali ga detalji

Piše VIJESTI SD
21. prosinca 2023. - 20:50

Prosidba u turskom gradu Canakkaleu završila je tragedijom nakon što je djevojka odbila mladića, a on je gurnuo s 30 metara visoke litice.

Nizamettin Gursu je zaprosio svoju djevojku Yesim Demir na visokoj litici, a kad ga je odbila, gurnuo ju je. Djevojka je preminula.

Mladić se pokušao osloboditi sumnje pa je poliiji rekao da je djevojka prihvatila prosidbu, a on je potom otišao do vozila po hranu i piće. Kad se vratio, čuo je kako njegova zaručnica vrišti i tada je shvatio da je pala preko ruba stijene.

Međutim, prema pisanju New York Posta, istražitelji su primijetili nedosljednosti u iskazu mladića. Zaručnički prsten, za koji je rekao da ga je već dao svojoj djevojci, pronađen je u kutiji u muškoj torbi.

Policija je na mjestu događaja pronašla i razbijena stakla te razbijeni razglas, što bi moglo upućivati ​​na moguću svađu.

Obitelj preminule izjavila je da su planirali prekinuti vezu. Stoga ne bi prihvatila bračnu ponudu. Mlada je žena također patila od napadaja panike i nije htjela dobrovoljno prići rubu litice, piše Fenix magazin.

Ožalošćeni zaručnik

Nakon tragične prosidbe, muškarac se predstavljao kao ožalošćeni zaručnik i rekao policiji da su to mjesto za prosidbu odabrali jer su mislili da bi to bilo romantično.

– Pili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom. Izgubila je ravnotežu i pala, rekao je policiji.

Gursu je trenutno u pritvoru u Turskoj zbog sumnje za ubojstvo.

Nasilje nad ženama, poznato i kao femicid, sve je veći problem u Turskoj. Muškarci su ove godine u Turskoj ubili najmanje 380 žena. Prošle godine bilo ih je 383.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 19:44