StoryEditorOCM
Svijetosuđen

Strašan slučaj: Stefan šest godina silovao i mučio djevojčicu, jeziv zločin napokon je dobio sudski epilog

Piše VIJESTI SD
23. siječnja 2024. - 20:29

Pedofil Stefan Farbrother (47), koji je godinama mučio i silovao svoju žrtvu, konačno je osuđen u  velikoj Britaniji na 18 godina zatvora.

Stefan je devojčicu, čiji identitet nije poznat mučio i silovao u razdoblju od 1991. do 1997. godine, vezujući je lisicama i prijeteći joj nožem. On je  žrtvu bez prekida silovao i seksualno zlostavljao između 1991. i 1997. godine, uzrokujući ‘katastrofalan‘ utjecaj na njen život.

Policija u Kentu uhitila je  Stefana u lipnju 2018. i on je optužen za 13 kaznenih djela, među koji je i teško silovanje. Nakon uhićenja Stefan je tvrdio da nije kriv, i suđeno mu je tajno u Kentu u listopadu prošle godine. Sud je jučer donio presudu i osudio ga na 18 godina zatvora. Doživotno će osim toga biti na javnom spisku pedofila, piše Sky News.

Inspektor koji je radio na ovom slučaju pohvalio je Stefanovu žrtvu zato što je imala hrabrosti prijaviti ga.

 Žrtva je to učinila pod uvjetom da se do kraja njenog života ne sazna tko je.

"Stefan je žrtvu zlostavljao godinama.

Podvrgao je žrtvu najstrašnijem nasilju, koristeći fizičko nasilje, prijetnje, a također je žrtvu vezao lisicama, i držao joj nož pod grlom", rekao je inspektor nakon izricanja presude.

"Ovo zlostavljanje imalo je katastrofalne posljedice na život žrtve, ali se nadam da sada može nastaviti dalje, znajući da Stefana  čeka dugogodišnja robija", naveo je inspektor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:38