StoryEditorOCM
Društvena mrežaNEOBIČAN PRIZOR

Schwarzenegger objavio fotku sa svojim egzotičnim ljubimcem, fanovi zgroženi: ‘Prvu sam krivo kupio, imala je 130 kg‘

Piše SCENA SD
19. siječnja 2024. - 21:47

Legendarni akcijski glumac Arnold Schwarzenegger iznenadio je posljednjom objavom na Instagramu. Naime, 76-godišnji glumac ima zanimljivog kućnog ljubimca, točnije, malenu svinju, a zahvaljujući fotografiji s Instagrama smo saznali da je iznimno blizak sa svojim Schnellyjem.

Naime, Arnold na fotografiji hrani malenog Schnellyja iz svojih usta, a mnogi su prizor povezali s jednim od poznatih citata iz Schwarzeneggerovih filmova: "Put the cookie down" (u prijevodu: ‘Odloži taj keksić‘), iz božićnog klasika "Luda božićna zvona". Na fotografiji, Arnold drži zobeni kolačić u svojim ustima, a Schnelly mu sjedi u krilu i čeka svoj jutarnji zalogaj.

Komentari se većinom osvrću na citat iz filma i hvale Arnoldovo prijateljstvo i bliskost s kućnim ljubimcem, no neki su odlučili otpratiti bivšeg kalifornijskog guvernera jer tvrde da je objava "maltretiranje životinja".

Inače, ovo nije prvi put da slavni glumac ima svinju za kućnog ljubimca. Kad su ga upitali o njegovom kolegi iz "Batmana i Robina" Georgeu Clooneyju dok je promovirao svoj film "Sabotage", rekao je kako je Clooney također imao svinju po imenu Max za kućnog ljubimca, prenosi Jutarnji list.

- Uvijek mi se sviđalo što voli svinje, imao je tu malu svinju koju je vodio posvuda - rekao je Schwarzenegger, prenosi The Columbus Dispatch.

- Tako da sam odmah nakon što sam to vidio, kupio svoju svinju - priznao je glumac, no istaknuo je kako je kupio krivu jer je njegova prva svinja težila oko 130 kila i bila veća od zvijezde Instagrama, gladnog Schnellyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:14