StoryEditorOCM
Zvijezde onlineTEK MU JE 26

Jeste li vidjeli nove fotografije Schwarzeneggerovog sina? Joseph Baena mišićima uspio je nadmašiti i svog oca

Piše SCENA SD
15. veljače 2024. - 09:13

Sa svojim dobro oblikovanim tijelom Joseph Banea već se dugo natječe sa svojim slavnim ocem Arnoldom Schwarzeneggerom. Sada se čini kao da glumčev sin s mišićima čak nadmašuje one svog oca u mladoj dobi.

Prošlo je više od deset godina od dana kada je Arnold Schwarzenegger objavio da ima izvanbračnog sina sa domaćicom koja je radila kod njega i supruge Marije Shriver: Joseph se rodio u aferi glumca s Mildred Baenom. 

Joseph Baena je tada imao 13 godina. Danas ima 26 godina i sve više nalikuje svom slavnom ocu - ne samo vizualno.

Mladić već godinama posjećuje teretanu u slobodno vrijeme. Na Instagramu je sada objavio video na kojem se vidi kako trenira s utezima. Joseph pokazuje svoje čelično tijelo - a obožavatelji se ne mogu ne začuditi koliko njegov fizički izgled sada podsjeća na onaj njegovog oca dok je još bio mlad.

Arnold Schwarzenegger već se kao dijete bavio raznim sportovima. Od desete godine igrao je nogomet u klubovima i bavio se raznim individualnim sportovima poput plivanja i boksa. U dobi od 14 godina mladi Schwarzenegger prvi je put u životu ušao u teretanu za dizanje utega, jer je njegov nogometni trener naredio trening snage za noge.

Do 18. godine Schwarzenegger se natjecao u bodybuildingu i olimpijskom dizanju utega, gdje je 1965. postao austrijski državni prvak u juniorskoj klasi .

Godine 1967. osvojio je Svjetsko prvenstvo u NABBA-i, što ga čini najmlađim "Mister Universe". Nakon toga uslijedila je sjajna karijera akcijske zvijezde u Hollywoodu. Bio je guverner Kalifornije od 2003. do 2011. godine.

image

Joseph Baena

Karl-josef Hildenbrand/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:36